Pepenasi de iulie - august 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Am intrat anume sa o felicit pe Carmenela pt frumusetea de fata pe care o are. \Am fost foarte emotionata sa vad noile poze cu Allegra . Nu vreau sa spun ca pana acum nu era frumoasa dar abia acum am vazut ce ochi frumosi are si ce vartecus strengaresc in par si ce gurita duuuulce O adevarata domnisoara! Ma bucur foarte mult pentru voi si va imbratisez din toata inima!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Io am zis hop prea repede ieri . Am avut iar o noapte... Dar macar de mancat a mancat. Ne iese si al doilea dintzisor de sus .

Nu am citit inca din urma. Doar ultimul post din care am inteles ca sunt poze noi cu Allegra, asa ca fug sa le vad si eu .

Votat si eu poze in concurs. Daca mi-a scapat ceva, trageti-ma de maneca, ok?

Pentru cine e amator de reduceri: la Miniprix zilele astea tot ce e la soldare se vinde cu 3 lei .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fetelor salut pepenimea! nu prea stiu ce s-a mai petrecut ca iar sunt in criza de timp.

Carmenela in mod special pt tine am intrat sa iti spun ca ai o scumpete de fata si are cea mai frumoasa gurita Felicitari din tot sufletul fete dragi!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Am intrat si eu sa o felicit pe Carmenela pentru regina Allegra. Este o frumusete de fetita si ma bucur din suflet ca a reusit operatia!

Eu nu am mai scris de mult dar va urmaresc din "umbra" . Am vazut ca Dia intreba ce o fi cu noi
Suntem bine, Amalia are aproape 8 luni si 8,5 kg este tare cuminte si dragalasa si are doi dintisori . Singurul lucru de care nu sunt multumita este ca nu prea mananca, cel putin legumele nu le vrea deloc...dar am vazut ca nu sunt singura in situatia asta...

Am vazut o multime de poze cu pepenasi care mai de care mai frumosi pe picasa. Ce mari au crescut, nu imi vine sa cred!
O sa mai pun si eu poze noi cu Amalia in cateva zile.

Va pup pe toate!

Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)

Mergi la inceput

Pentru vot, aveti link la semnatura.

pup you all,

Daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Am luat fiecare pagina la vizionat si am votat ce am recunoscut. Sper sa fi votat pt. toate fetele

Dma insanatosire grabnica tie si puiutei!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Allegra, imi pare bine sa fac cunostinta cu o mica fetita cu privire patrunzatore cu niste buzite frumoase, gingasa, pe care nu ma satur sa stau sa o privesc. Un buchet mare cu pentru doomnisoara {:)]

Mergi la inceput

Io am plecat la Miniprix.

pup you,

Daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am votat tot ce am gasit cunoscut daca mi-a scapat ceva scuze trageti-ma de maneca.
CARMEN SI ALLEGRA BUN VENIT ACASA. Are o gurita perfecta si un ciuf extraordinar asa smecher intr-o parte.
Ma duc la Denisa ca nu mai sta nici cu tasu acum , oricum singura nici gand, asa ca daca mai am timp intru dupa ce termin cu alaptatul si alte alea .

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna seara

Placut surpriza Anka

Carmen ai cea mai dulce fetita! Nici ca se putea mai bine! felicitari pentru reusita si de acum sa ne bombardezi cu poze!

Votat pozele lui maitreiy, marina, ileana, danangie, caprioara, annababy, ariadna (cu cate 5 stelute) alexateo, din pacate nu am reusit sa citesc din urma si nu mi-au ajuns punctele ca am luat de la sfarsit la inceput si am mai dat pe parcurs si am dat la una din pozele gemenelor doar o steluta

De ce nu se pot vota toate pozele daca asa vrei???

Multumesc mult pentru voturi!

Noi suntem amarati rau, laringotraheobronsita, amandoi, cu antibiotic in casa, inca mai asteptam sa vedem daca mai continua cu febra, daca nu, scapam fara...

Noi suntem www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">aici fl1 si fl2

Noapte buna si linistita va doresc!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput