Pepenasi de iulie - august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
ladymina77 spune:
Astept sa vad ce-o sa zica/faca domnii de la flanco cu blenderul meu.:D
Pana una alta,vorbeati de somn,noi dormim in 2 reprize,una dimineata de la 11 pana pe la 1 si apoi de la 5 la 6 dupa-masa.
Asa s-au manifetat si ai vostri cand le-au iesit dintii?Erau la fel de agitati,plangeau din orice,voiau numai in brate?Am uitat de astea ca au trecut 10 ani.Pana acum daca n-a plans n-am simtit ca e copil in casa dar de vreo 2 zile parca nimic nu-i mai convine si spatele meu face pok imediat.
Mama ce vreme super e afara.Sa nu scoti cainele.
Revin
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Serenity90 spune:
Ce frumoasa e mititica, nu ca inainte n'ar fii fost..dar acum e perfecta! Pupam pitica si pe mami Carmen 
Acu, am si eu o intrebare si pulizzzzzzzz sa va dati cu o parere..nu e pt mine, ci pt o prietena care a avut cu pitica ei (mai mica cu 12 ore decat Radu) multe problemute din cauza la iritatii...au gasito cu dermatita de multe ori...si de cam 1 luna si-a revenit mititica...dar aseara a vazut k are nijte bubite pe ea...putin mai sus de "pasarica"...ei ii e frica sa nu aibe cumva intoxicatie, dar eu stiam k ar trebuii sa apara pe tot corpul...si eu cred k s-a irirtat de la pampers sau de la caldurica..voi ce credeti? am vrut sa intru de aseara sa va intreb dar a fost marait rau copcilu asta al meu!
Revin, va pup cald...k tare frig e afara!
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
MissJJ spune:
Buna!
Suntem si noi prin zona am citit din urma da ati scris mult si n0am retinut mai nimic.
Am votat si eu tot ce am nimerit sper ca pe toata lumea, am luat paginile la rand.
Mai are o mamica de pepenas poze la concurs, Danangie.
Noi suntem bine ieri ne-am 0plimbat si am ajuns tare tarziu acasa, Ari a fost happy s-a jucat cu fetita fostei vecine si noi am reusit sa gasim dadaca pt duminica ca trebe nesaparat sas mergem la botez si era aiurea sasle caram cu noi mai ales ca Ari luni merge la gradi deci tre s-o scol de dim si ar fi fost prea obosita.
Azi de dim ma lupt cu, curatenia, mai aiurea e ca nu am nici un chef da as vrea sa termin in seara asta tot ca maine am de mers la pensat sa iau felicitare si un cadou pt baietelul botezat si apoi sa pregatesc si hainele pt Ari pt luni ca duminica sa nu mai am treaba cu ele sa ramana sa ma pregatesc numai pt botez.
Violeta te inteleg f bine 
mai ales ca eu de ex stau acasa cu Ari de cadn s-a nascut si cu toate ca na ma mai tund ma mai pensez nu am mai reusit sa am grija cum ar trebui de mine si arat cam jalnic, acuma ma stradui sa ma tin de demachiat si spalat pe fatza dim seara creme de zi de noapte mi-am luat antiageing ca na ei zic ca dupa 25 e bine sa incepi sa le folosesti mai nasol e culsbaitul camerge f f incet, dupa Ari am slabit mai rapid acuma e jale.
Da vb la Anka ar fi bine sa incep sa imi accept suncile si sa ma stradui sa fac ceva incet in timp sa devina un lifestyle nu numai o dieta rapida si gata.
Na incet incet poate o sa am mai mult timp de mine sa merg si eu la salon la o manichiura/pedichiura/tratament facial/masaj, da na pt astea trebe timp si bani asa ca mai asetpt.
O sa creasca fetele o sa am si eu mai mult timp sa ma ocup de mine, momentan sunt mama
asa ca asta e prioritatea. Cat apuc printre picaturi e bine cat nu asta e, va veni timpul mai incolo.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
maitreyi spune:
mina
mofturiciul
la noi ninge ca-n povesti si am vorbit cu mos craciun, in caz ca mai vine odata pan' la primavara, sa ne ia bubele si sa ne aduca si noua niste dinti 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
kamelya spune:
Foarte frumoasa regina in devenire.operatia este foarte reusita
o surpriza placuta intradevar
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
scumpi spune:
Super surpriza Anca
!
Allegra
este superba, operatia este o mare reusita, minunat! 

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
ooka spune:
salutare
Turturico, multumesc frumos pentru poze, ti'am scris si niste offline'uri ca asa ne place noua sa comunicam![]()
Vazut Alegra frumoasa
Treaba cu punctele nu am inteles'o asa ca deocamdata n'am votat pe nimeni, da mai e timp pana diseara![]()
Pica cind mai intri, poate imi lasi si mie te rog, un mesaj cu nr de la miniblu..cartea de vizita..merci
Iza nu mai fi suparata. Io zic sa ne facem un club, sa infiintam un loc de dat cu capul si de cite ori nu mananca cupilu' sa le utilizam.
Ce mi'ai spus mie mai devreme, iti spun si io tie amu: n'are domne chef, cit e bini sanatoasa nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu sunt roboti, cica is tot oameni
bine macar ca o iesit bun pestele cu portocala
mai vezi si tu partea plina a paharului
mami de Sofi
MissJJ spune:
Cu somnul ziua Ami are doua reprize de la 10 la 12 si de la 14 la 15-16 depinde cat de obosita e. Si seara de la 19 pana dim la 6-7 cu una, doua treziri acuma cu dintii e mai data peste cap da normal se trezeste o data sau chiar deloc.
Turtu fain site-ul, cat costa delivery? Ca nu am gasit la faq sau la shipping detalii decat cu ce livreaza.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
dma2007 spune:
super tare regina! e superba!!!!!!!!!!!nu degeaba e regina in devenire, o luptatoare!bravo!
poate organizam o intalnire la expo si vine si regina minune!
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
dia_filipas spune:
Am vazut si eu surpriza! O minunatie de fetita! E superba de-a dreptul! Rezultatul e super, ma bucur ca a iesit totul asa bine!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!