Pepenasi de iulie - august 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

V-AM PREGATIT O SUPRIZA LA POZICI

Sper ca nu se va supara Car pe mine, poate ca vroia sa va dea ea personal aceasta surpriza, dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa gaseasca la sosire (adica azi) mesajele voastre.
Car, daca te superi pe mine, sper sa te impac cu o tava de briose!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Uiteeeeeeeeeeee ce-a pus eaaaaaaaaaaaaa la poziiiiiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiii, iubitaaaaaaaaaa meaaaaaaaaaaa, frumoasa meaaaaaaaaa cu buzite perfecte!!!

Bah io i-am trimis sms lu' ma-sa da' presupun ca-s in aveoane la ora asta. Astept vesti sau incep s-o sun

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

V-AM PREGATIT O SUPRIZA LA POZICI

Sper ca nu se va supara Car pe mine, poate ca vroia sa va dea ea personal aceasta surpriza, dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa gaseasca la sosire (adica azi) mesajele voastre.
Car, daca te superi pe mine, sper sa te impac cu o tava de briose!

Anka, am vazut surpriza!!! E o papusa Allegra!!! Tocmai deschisesem picassa....

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ankalaura multumim pt surpriza.
Carmenela ma bucur din suflet ca vi s-a indeplinit dorinta si ca Allegra arata ca o adevarata printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mie mi se pare ca e o minune cu ochi! Si nu incetez sa ma minunez si sa ma bucur cat nu stiam ca incape bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Anka suuuper surpriza.Nu ma indoiesc,ca va fi una placuta pentru Carmen

Carmenela,felicitari!E tare tare dulcica si frumusica Allegra !Asteptam vesti,povesti.Cred ca a fost tare greu tot suspansul din timpul operatiei,si recuperarea,dar merita tot efortul,pentru ca rezultatul este uluitor!O imbratisare pentru voi

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Slava Domnului! am vazut si eu surpriza arata superb! clar e o reusita! e toata numai ochi superb! bravo allegra! bravo medicilor!

mi-au dat lacrimile...ce frumos!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Am vazut si eu pozele cu Ale!In momentul in care se vindeca operatia cred ca nu o sa se mai vada aproape nimic.Pupam micuta pepenasa si multa sanatate!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

misa esti pe aici?
daca da intra la messenger sa-ti dau poze

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumesc tuturor pentru voturi

m-am infipt in si m-am trezit cu bebe ca a parcurs tot holul (vreo 10 m) si in baie s-a napustit la detergent. nu o mai pot lasa singura fara sa inchid usa la living unde sta ea in timpul zilei.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

Mergi la inceput