Pepenasi de iulie - august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
ankalaura spune:
V-AM PREGATIT O SUPRIZA LA POZICI
Sper ca nu se va supara Car pe mine, poate ca vroia sa va dea ea personal aceasta surpriza, dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa gaseasca la sosire (adica azi) mesajele voastre.
Car, daca te superi pe mine, sper sa te impac cu o tava de briose! 
ariadnabr spune:
Uiteeeeeeeeeeee ce-a pus eaaaaaaaaaaaaa la poziiiiiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiii, iubitaaaaaaaaaa meaaaaaaaaaaa, frumoasa meaaaaaaaaa cu buzite perfecte!!!
Bah io i-am trimis sms lu' ma-sa da' presupun ca-s in aveoane la ora asta. Astept vesti sau incep s-o sun ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura V-AM PREGATIT O SUPRIZA LA POZICI Sper ca nu se va supara Car pe mine, poate ca vroia sa va dea ea personal aceasta surpriza, dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa gaseasca la sosire (adica azi) mesajele voastre. Car, daca te superi pe mine, sper sa te impac cu o tava de briose! ![]() |
Anka, am vazut surpriza!!! E o papusa Allegra!!!
Tocmai deschisesem picassa....
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Tecky spune:
Ankalaura multumim pt surpriza.
Carmenela ma bucur din suflet ca vi s-a indeplinit dorinta si ca Allegra arata ca o adevarata printesa.
ankalaura spune:
![]()
Mie mi se pare ca e o minune cu ochi! Si nu incetez sa ma minunez si sa ma bucur cat nu stiam ca incape bucurie!
Kimmy spune:
Anka suuuper surpriza.Nu ma indoiesc,ca va fi una placuta pentru Carmen 
Carmenela,felicitari!E tare tare dulcica si frumusica Allegra
!Asteptam vesti,povesti.Cred ca a fost tare greu tot suspansul din timpul operatiei,si recuperarea,dar merita tot efortul,pentru ca rezultatul este uluitor!O imbratisare pentru voi 

Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
maitreyi spune:
Slava Domnului! am vazut si eu surpriza
arata superb! clar e o reusita! e toata numai ochi
superb! bravo allegra! bravo medicilor! 
mi-au dat lacrimile...ce frumos!
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ladymina77 spune:
Am vazut si eu pozele cu Ale!In momentul in care se vindeca operatia cred ca nu o sa se mai vada aproape nimic.Pupam micuta pepenasa si multa sanatate!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Banu2268 spune:
misa esti pe aici?
daca da intra la messenger sa-ti dau poze
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
maitreyi spune:
multumesc tuturor pentru voturi 

m-am infipt in
si m-am trezit cu bebe ca a parcurs tot holul (vreo 10 m) si in baie s-a napustit la detergent. nu o mai pot lasa singura fara sa inchid usa la living unde sta ea in timpul zilei.
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2