Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Noi ok, asteptam sa termine tati intalnirea cu contabiluyl si pe urma sa mergem dupa martisoare pt. gradi.
Afara e urat, inorat, parca iar sta sa vina ploaia.
Ne-a murit si pestele, cu atatia bolnavi am uitat sa-i schimbam apa de 2 zile, ieri seara nu i-am dat mancare si azi dim. nu mai misca. Of doamne ce m-am necajit, l-am aruncat repede sa nu-l vada marco ca se punea pe plans...dar nici de un peste nu putem avea grija.
In rest ok, mai tusim, dar luam Stodal si sa speram ca scapam odata.
Silvia nasol ca a fost pe antibiotic Alain, dar daca nu scadea febra...
Si la noi a durat aproape 3 zile si dintr-aia de 40 naoaptea, dar uite ca am scapat. Doamne ajuta ca din toamna lui 2007 nu a mai luat antibiotic.
Sper sa reuseasca sa-l inscrie la gradi, inca nu stiu nimic. Conditiile sunt bune, este o gradi renumita, cu pers. calificat. aici fac practica cele de la pedagogic, e gradinita pilot a inspectoratului, au bazin de inot in incinta. Nu se compara cu cea privata, dar diferenta se vede si la bani. Copiii care termina la gradi. asta sunt primiti la orice scoala, caci pe urma vine bataia cu inscrierea la scoli si tot asa...lantul slabiciunilor, ce mai.
Lasa ca-ti iasa data urmatoare prajitura, acum stii unde ai gresit.
Any sa va traiasca mica crestina. petrecere frumoasa sa aveti.
Bianca al meu s-a ;lasat fara pastile sau alte tampenii. nu a mai pus tigara in gura si gata. si acum ar fuma daca i-as da sau si-ar lua el, dar nu vrea. asa ca, lasa si tu operatia...auzi 3000E, doctor no name....si du-te la un nutritionist bun. aici 6 sedinte la nutritionist costa 200 lei, trebuie analizele facute si pe urma o dieta si un program de respectat. vara-mea a slabit mult, la inceput i-a fost greu, dar pe urma s-a obisnuit cu dieta.

spor in toate si o sambata faina sa aveti.

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua intr-o zi cu soare si 10 grade

Vreau sa intru la Anymony in drop dar nu stiu pe ce cont a pus pozele de la ziua Ioanei Trebuie sa o trec in lista mea ca nu mai pot intra direct in link Am un virus si se inchide automat explorerul de cate ori apas pe link-uri date.Asa am patit si cu pozele lui Alexandresi nu le.am vazut.
Vecina de sus are probleme la cap si de cateva zile se manifesta ciudat Azi noapte pe la 2 si ceva a pus muzica si a inceput sa bata fara sa se opreasca Nu batea ritmul, asa in nestire.....Dupa ce s-a potolit, a inceput iar pe la 5.00 Nu mai stiu daca am scris aici,acum 3 zile cand am iesit sa ma duc la sv. statea pe palier in intuneric si nu se misca deloc nici atunci cand am aprins lumina...ieri cand a plecat Robert la sv. ea era pe scara si a luat-o la fuga sa nu o vedem....i-am spus lui Giorgos sa se duca azi la ea sa-i puna in vedere ca orele de liniste trebuiesc respectate, nu vrea sa se duca Sper sa termine cat mai repede cu iesirile astea ca imi este si frica sa mai astept la lift

in rest nimic nou, ieri a fost problema cu forumul, nu puteam sa ma loghez deloc...

Silvie!!!!! Mi-am amintit Am vazut ieri Slumdog Milionaire, filmul care a luat 8 Oscaruri, nu pot spune ca este frumos dar te impresioneaza tot, de la cap la coada.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu astept sa mi se trezeasca baietii sa iesim la cumparaturi. Jean va fi in concediu saptamna viitoare deci vom petrece mai mult timp impreuna.
Giova chair e nebunie cu scolile si gradinitzele cred ca asa e peste tot, aici esti arondat pe zone, daca vrei alta scoala publica trebuie dispensa de la primarie daca vrei privat no ploblem, bani sa fie
Maraki o sa caut filmul asa sa vad cat e de scump, a comanadat al meu sot iar niste filme dar nu am avut nervi sa ma uit pe lista ca m-a enervat numarul si suma de plata . Si eu am deaspura niste vecini agitati au doi copii si mereu sau ce certa sau se joaca si urla, un copil mai mic plangeeeeee eu nu stiu ce ii fac toata ziua de plange asa si ei striga la el mi se rupe inima de ce mediu le creaza. Cand e liniste se aude f tare si ma streseaza cand se cearta ca mi-e mila de copii Jean zice ca o iau pe aratura ca deja monitorizez vecinii dar nu poti s aii ignori pur si simplu,ma bucur cand ii aud ca se joaca ca se mai distreza si copilasii aia.
Azi e frumos si soare normal am fi mers undeva dar stam cuminti pana luni ce vine sora lui Jean o sa facem ceva mici excursii pe atunci ca ea nu a mai fost in zona. Un we frumos tuturor !

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Si "A Curious Case of Benjamin Button" e misto. Tot de Oscar. Si "The Reader"

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Giova ce martisoare ai luat pt gradi?

Noi am dormit de prinz toti 3, am picat secerati. Razvan a fost dimineata pe la topogane cu taica-su, eu am facut de mincare. Acum vreau sa cumpar ceva de papa.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Oachi am vazut 40 de min. din The Reader si mi se pare dezgustatoare relatia celor doi O fi luat Kate Winslet Oscar dar nu-mi place deloc rolul care-l joaca The curios etc. astept sa se incarce in seara asta
Silvie ce bine ca vine cumnatica O sa ai cu cine sa mai vb si tu face to face.
Bianca te asteptam maine sa pove cum a fost excursia
Ioana de Bistrita,te-am vazut prin drop, vino si pe la noi

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost afara, am luat si martisoare, dar nu ma prea incanta....sunt pictate pe ceramica, dar nu am gasit ceva mai frumos, mai manual, mai unicat.
Anul trecut le-am dus ghiocei legati cu snur de martisor, anul asta vroiam altceva, dar cu criza asta spunem stop...suntem totusi la privat si platim o groaza pe luna.
Mi-e groaza de 8 Martie cati bani stricam pe flori, dar numai la gr. lui duc si nu la toate angajatele gradinitei.
Maraki chiar ca e ciudata vecina. poate ii e frica lui Giorgios sa mearga la ea.
Silvia stai linistita ca si pe mine ma apuca cu vecinii. si Clau zice sa o las mai moale, parca as fi baba, dar ma deranjeaza cand nu se respecta orele de liniste.
Super ca aveti o sapt. libera.
Oachi ce mai ziceti voi? razvan ce mai face?

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...am ajuns din excursie unde ne-am simtit super..mai ales Sandra care a schiat pt prima oara in viata ei si ii place la nebunie . Ne-am dat si cu sania, si cu bobul si cu sacul (ea)... A fost putin rece la un moment dat, a inceput sa ninga dar am mai intrat si intr-un bar si ne-am mai incalzit.

Am uitat sa va spun ca Dani a dus ieri martisoare la educatoare, ingrijitoare si la doua gagicute pe una o cheama Raluca si pe una Paula. Si Raluca i-a dat pusic dar lui nu i-a placut pusicul cica . L-am intrebat de cine ii place si cui vrea sa duca martisor si a dus la astea doua gagicute. Raluca e draguta ca am vazut-o si foarte dezghetata, pe Paula nu o stiu...sau poate o stiu din vedere. la serbarea de miercuri trebuie sa ma uit dupa ea .

Giova, martisoare pt educatoare si pt singura colega a lui Marco vrei sa cumperi? Cumoara alti pesti...da-i incolo..Eu am dar nu imi plac, Nelu se ocupa de ei. Si Noua ne-au murit 3 saptamana trecuta cand le-a schimbat apa..a luat apa ce o tinea in balcon sa fie statuta, a pus pestii si 3 s-au intors cu burta in sus . A cumparat altii ca e doar 3 lei unul
Maraki...pai urca tu la vecina aia...ti-e frica?.
Silvi, sa stii ca m-am gandit ca daca chiar toata lumea e impotriva la operatie sa incerc sa fac ceva prin regim. Dar inca nu..sa vad sa imi iau curaj. Ce bine ca Jean e in concediu. Daca vi prin tara cu placere iti pun pachet zacusca
Anymony, distractie placuta la botez

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova toate martisoarele sant facute manual, dintotdeauna.Eu spun pas la martisor, aici nu este obiceiul asta si nici in Grecia iar husband-ul meu se conformeaza
Bianca normal ca mi.e frica, este o pustoaica dar na......nu stii ce reactie are. Am un virus in comp si nu pot sa las mesaje in drop, scrie try again....trebuie sa fac rost de wds xp ca cd.ul original l.am imprumutat si am ramas fara el....sa fac reinstal la comp.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Nici mie una imi plac martisoarele pictate .Munca aiurea si nici nu sunt aspectoase . Le prefer alea cu 2 lei sau 3.. cat or costa sa arete bine si sa aibe snur.
Sandra mi-a cumparat de 1 martie un martisor si un ingeras care lumineata si canta. Ieri le-a cumparat cand a venit de la scoala si nu s-a rabdat sa mi ledea maine...a trebuit sa mi le dea ieri sa imi vada reactia . Draga de ea si-a cheltuit banii cumparand un ingeras dinasta pt mine, pt soacra-mea si unul pt maica-mea. 30 lei toate + martisoarele care nu stiu cat au fost. E atat de darnica si sufletista .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput