Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)
Raspunsuri - Pagina 10
Biancas spune:
Maraki, ia draga sucitorul de prajituri

.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Maraki chiar o s afie fain ca acum sta ea 2 saptamani si apoi in aprilie vine fratele meu cu sotia si stau 2 spatamani, vb ta mai am cu cine vb. Ma minunez cateodata ce schimbare de viata sociala am de cand sunt aici si culmea ca m-am obisnuit asa
, probabil faptul ca avem copii mici ne ocupa tot timpul.
Giova super fain cu Martisoarele,, aici nu este nimic in genul asta, nici 8 Martie nu se serbeaza
stiu ca in Ro e nebunie cu cadourile si la catel si la purcel
la gradinite si scoli de te falimenteaza tot staful didactic.
Bianca f bine ca mai stai, sfatul meu ar fi sa iti faci analizele sa vezi cum stai cu glicemia si restul, sa contactezi un nutritionist si sa ii spui clar ca nu poti face cure de slabire. Stabiliti impreuna un program, iti face o schema in functie de ce alimente vrei tu sa pastrezi neaparat, cartofii de exemplu
si sa iti faca niste principii alimentare, sa eviti sa consumi anumite combinatii sa reduci paine cu o jumate de felie pe zi de ex, au ei niste principii
ca aia e meseria lor. Eu am mers in sarcina la nutritionist dar mancam sanatos si ok si nu ammai mers ca a zis sa il contactez daca apar pb
am fost de asemea toata sarcina si la un psiholog specializat pe pb de sarcini la Medicala 2, era o tipa super s-a atasat de mine f tare, ma admira pt calm
si spre sfarsitul sedintelor imi tot povestea ce pb are ea ca vroia sa vb si ea cu cineva, m-a distrat la culme faza. Sa stii ca face bine cateodata si sa apelezi la oameni specializati, iti da si tie o altfel de responsabilizare, stii ca in 2 saptamani mergi si ii spui ce ai facut, cat ai slabit ce ai mancat ce anume nu poti respecta din regim etc nu mamai lungesc ca ai inteles despre ce e vb. Si eu trebuie sa slabesc vreo 15 kg
naiba stie cand reusesc ca si eu sunt tare numai la teorie. Am dat jos deja 2,5 kg cu dieta de la Anasol
si mi se pare super, azi am avut numai fructe dar ma scot eu maine cu friptane ca am ziua de carne 
O seara frumosa tuturor ma asez si eu la un film.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Silvia, chiar am vorbit cu o mamica in autocar si spunea ca sotul ei e la regimul asta disociat ca e cam grasut si a slabit 15 kg in 4 luni
...vai ca nu cred ca as putea sa il tin naiba stie...ar inseamna sa nu mai gatesc mancare? Sa le fac la ai mei mancare si eu sa ma uit si salivez? Asta e treaba?
. Of of.
Felicitari pt kg date jos 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Bianca sa stii ca regimul asta e chiar ok ca o zi mananci carne cu salata
eu maine fac pui rotisat si voi manca pui cu o felie de paine la pranz si salata de legume( castraveti, rosii, ridichii, ardei, ceapa ) si seara salata numai cu pui rotisat fara paine...mi se pare super ok, dimineata mananc zilnic sau o banana si unmar sau o banana si o portocala. La ziua de legume mi-am facut salata orientala, la pranz am mancat o felie de paine prajita seara deloc, la carbohidrati am facut pizza vegetariana dar cu cascaval
si seara m-am cam prostit cu prajitura aceea..... sicer mi se pare super ok, hai sa zic ca ziua de fructe e mai grea dar e ok si aia cu banana+portocale+mere+ananas...uite ca a trecut si vine iar friptura
. Tu ar trebui sa incepi altfel nu cu dieta ci excluzand la inceput unele chestii combinate gen cartofi+carne+paine, apoi sa iti fixezi orar de trei mese, sa faci plimbari pe jos si dupa ce te adaptezi cu asta mai scazi cate un aliement sau combinatie, nu brusc regim strict ca nu ai rezista probabil dintr-o data. Sunt curioasa ce program ti-ar face un dietetician, in functie de ce iti place tie sa mananci. In Ro era valva mare cu nu stiu ce doctorita care gasise ceva alimentatie in functie de indicii glicemici, scosese ceva faina care puteai face prajituri ca nu ingrasa....o sa caut maine pe net si iti pun.
Anasol merci inca o daa pt dieta e super si tie inca o
pt ce ambiie ai avut te admir
.
Al meu sot butoneaza la playstation ca nu stiu ce a setat si nu mai merge
poate ma lasa fara filme.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Mie chiar mi-au placut martisoarele astea, macar se pot folosi si ca brosa. bine, cele facute de Deea m-au dat pe spate, dar daca nu am comandat de la ea...acum ma ling pe bot.
Bianca bine ca te-ai razgandit cu interventia.
frumos peisaj unde ati fost, ma bucur ca a schiat sandra.
Peste nu mai cumpar, vroiam sa-i mai luam unul la asta, dar eu nu mai dau 30 lei si sa moara in 2 sapt.Asta e caras, nu sunt dintr-aia mici de acvariu, asta se poate tine si in bol, cica nu sunt pretentiosi, cine stie de ce a murit.
Silvia lasa ca doamne cate martisoare primeam si eu de la copii, iar de 8 martie plecam cu bratele pline de flori si alte mici atentii, in finctie de buget. dar asta e la stat, unde asa sunt invatate si asa merge....dar uite ca si la privat s-au trezit alte mamici sa duca mai departe traditia. macar de ar merge cu cate o floare simbolic, dar am vazut ca duc si cadouri...treaba lor, eu una nu sunt de acord cu asa ceva.
Intru sa schimb si titlul, gata cu sarbatoritii...la anul...acum vine primavara!!!
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
andiaroro spune:
Silvia-ala e tortul in probe
.versiunea finala e pe camera, asa ca slabe sanse sa o prezint prea curand.are blat cu cacao si coja de porto confiata si crema din branza "slaba" cu suc de porto si capsuni si kiwi. planuisem o sosea, dar am uitat sa cumpar tava dreptunghiulara, asa ca a tr sa se multumeasca numai cu o parcare
. Eu nu cred ca de la tava nu ti-au iesit praji ca , teoretic, briosele sunt mai plate si ar fi trebuit sa se coaca si mai bine in forma resp... depinde si cat de exacta e reteta. altfel, ev pb ce ar putea sa apara, dupa parerea mea, ar fi daca ai pus drojdie uscata, ca e cam multa pt cantitatea aia de faina, lapte poate ai pus mai slab( de asta ma cam indoiesc), stafidele sau rahatul au fost prea proaspete (umiditate prea mare) sau, pur si simplu, tr sa le lasi mai mult la cuptor...bafta next time!
Maraki-eu nu m-as risca sa ma duc la o persoana cu astfel de comp. e clar ca ori e drogata, ori are pb psihice. Cum mai face galagie noaptea, suni imediat la pol si te plangi ca nu-ti lasa copilul sa doarma. Eu stiu ca-s reactivi politistii la voi (ca si la noi-am verificat o data cand era alex mic si mai aveam si 2 fetite de ac varsta in vizita) si in + nici nu spun cine i-a chemat.sa se spele ei cu ea pe cap, aici, acum un an sau 2, un student si-a injunghiat vecina ce venise sa-i zica sa dea muzica mai incet si apoi s-a sinucis. apoi s-a aflat ca avea nu stiu ce boala psihica...de unde sa se stie ca el se mutase doar de o luna in bloc.
Bianca-ai facut un pas enorm, costientizezi, vb. nu te ascunde in spatele unor pofte ca sigur esti mai puternica decat ele...solutii cu gatitul exista, daca nu reusesti sa o faci tu si sa te abti, ii lasi sa se descurce singuri + pui la treaba prin rotatie mama si soacra. cat te sprijina fam deja ai castigat batalia pe jum.
Giova-bafta multa cu gradi! Ce mai socoteli cu martisoarele astea...aici e azi ziua bunicii, sa vedem ce-i facem si noi la a nostra.Plauisem sa o ducem la un salon al agric ca-i place sa caste gura la animale, dar cum alex avea ieri dupa siesta 38,5, cred ca renuntam, cum am renuntat si ieri la iesitul afara, chiar daca era superb). poate-i cump gineri-su ceva de dim cand se duce la "aproviz" sau ii fac un tort
Any-la moldo parca se pune o gasca intreaga de nasi si au niste prosoape luuungi- pov si noua cum a fost si ce obiceiuri au.
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
Buna dimineata, va salut de la sv.
Giova tie iti pare rau dupa un carasel? pai la cati nu am dat la cap dupa ce i-am pescuit si au ajuns in tigaie....
Am fost o singura data la pescuit si am prins vreo 2 kg.Cumpara si tu o pereche frumoasa de acvariu dar: ai grija de ei ca prea mult efort nu se cere
Cumnata-miu are acvariu mare de vreo 100 l parca....are un sistem special pt schimbarea apei, nu e nevoie sa scoata e apa din acvariu ( parca asa am inteles ) se face totul automat. Mie nu mai imi trebuie nimic,cu catel este foarte mare responsabilitate mai ales cand ai copil mic, hamster am avut dar mirosea ingrozitor chiar daca schimbam talasul in fiecare sapt.
Ana pai sa stii ca mi-a fost frica sa ma duc a vecina
S-a intalnit Giorgos cu alta vecina si era si ea nemultumita, se vor duce luni la birouri ( orice problema se rezolva langa bloc unde sant cei care dau cheile de la apt cand se fac repartitii ) si vor face reclamatie. Nu este prima oara cand se plange lumea, a venit odata politia si nu i s.a deschis usa
Cam slabe sperante sa se rezolve.....
Bianca sant foarte frumoase pozele, frumoase peisaje
pacat ca nu pot lasa mesaje.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
miraklucker spune:
Maraki ventolinul (salbutamol) nu este cortison, este un beta2 simpato-mimetic........nu conteaza. Si se poate administra 3-4x cate 2 pufuri/zi. Acum ai dreptate in cazul in care ai probleme cu tensiunea (mare), tahicardie se administreaza cu prudenta sau la specificatia expresa a medicului. Dar nu trebuie sa-ti faci prea multe griji. Efectele astea nu apar dupa primul puf inhalat. Linistita poti lua 3x1/zi.
V-am pupat.............la mine e haos in casa si sunt singura cu toti 3!!
O duminica placuta.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Giova spune:
O primavara frumoasa in suflete si ... afara!!!

Eu am trimis baietii afara, e frumos, macar nu mai e inorat ca si ieri. Am ramas acasa sa-i fac o ciorbitza printisorului, ca nu stiu ce sa-i mai fac
.
Ana fain suna tortul ala
. poate dai cu reteta aia si la mine, nu e graba, ca sarbatoriti nu mai avem, dar cine stie cand imi vine chef de cocarit.
Distrati-o pe bunica azi, daca e ziua ei
. si fara febra pt. Alex!
Maraki pai nu e caras dintr-ala din rau, e de acvariu, a fost si scump 30 lei, si tare frumos mai era...portocaliu cu niste cozi lungi albe....
Eu nu mai cumpar nimic...pai sa moara ca nu i-am schimbat o zi apa si nu i-am dat de mancare seara? tipa de la mag. mi-a zis ca nu sunt pretentiosi, si uite la asta.
E greu cu un animal la bloc, eu nu as tine asa ceva in casa. prea multa responsabilitate, mie imi ajunge marco si bb2.
Mira ce mai faceti voi? spor la toate si pupam ceata frumosilor.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
asteryaro spune:
Giova, eu cred ca a fost apa cu nitriti, de aia ti-a murit pestisorul. Pacat.
Eu am tot stat si m-am tot gandit, asta a fost cand a facut Razvan colapsul la 2 luni jumate: NITRITII din apa. Ramasesem fara apa plata, trebuia urgent sa-i fac laptele praf, am fiert apa, dar degeaba, nitritii nu dispar cica nici prin fierbere.
Salutari tuturor.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2