Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui miraklucker

Maraki ventolinul (salbutamol) nu este cortison, este un beta2 simpato-mimetic........nu conteaza. Si se poate administra 3-4x cate 2 pufuri/zi. Acum ai dreptate in cazul in care ai probleme cu tensiunea (mare), tahicardie se administreaza cu prudenta sau la specificatia expresa a medicului. Dar nu trebuie sa-ti faci prea multe griji. Efectele astea nu apar dupa primul puf inhalat. Linistita poti lua 3x1/zi.

V-am pupat.............la mine e haos in casa si sunt singura cu toti 3!!

O duminica placuta.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mira multumesc mult dar mi-e frica Nici nu am mai avut probleme de cand am luat o data, poate de frica mi.a trecut starea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova pai nu se numea caras, eu nu am auzit ca un peste de acvariu sa se numeasca asa. Te si vedeam cum iei un caras din ala de balta si chiar m.am mirat cum sa tii asa ceva in bol
Fetelor ce martisoare ati primit?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
O primavara minunata si plina de bucurii va dorim!
Maraki, sa stii ca Salbutamolul e folosit mult si de copii mici, cu insuficienta respiratorie, astm sau alte alea. Deci ar trebui sa fie destul de sigur si pentru tine. Acum, din ce-am citit eu ca ai patit in ultima vreme (sigur n-am reusit sa citesc chiar tot), la tine n-ar putea fi si atacuri de panica, sau o depresie? Mai ales ca ti se intampla la servici, unde parca mergi dimineata foarte devreme. O fi oboseala sau o alergie la ceva din mediul respectiv? Oricum sanatate multa si sper sa-ti iasa ok investigatiile.
Giova, soacra ta nu e in toate mintile. Minunata exprimare: "sa tragem cu el toata viata" Adica ea sa traga? Halal incurajare si mod de a te face sa te simti mai bine.
Silvi, spor la slabit? 15 kg? Musai sa te mobilizezi. Ar trebui sa scapi de ele intr-un an. Io vb. Offff. Imi pare rau ca a fost bolnav din nou Alain.
Andiaroro. Sa va traiasca bunica!
Bumbita, sper din suflet sa-i aduni pe cei mici cat mai repede aproape de tine. Cred ca ti-e tare greu. Cat despre mine, am ajutoare, altfel nu faceam fata distractie. Au fost mult prea multe in ultimii 3-4 ani. Iar cu gradinita tb musai vorbit din timp, chiar daca n-ai inca buletin de Bucuresti. STii tu cum e la noi "o atentie"
Parca totusi multi spiridusi si mamici bolnaviori/ bolnavioare.
Noi asteptam primavara ca ne-am saturat de frig.
Vreau si eu sa tin mai mult copiii in curte, mai ales ca Ana nu vrea sa iasa daca e rece. E si cam leneshutza cred eu. In schimb Razvan, ar sta doar afara. Si cu el e greu, e mic, tb tinut in brate uneori, carat de colo colo. Bine ca intelege tot si uneori chiar asculta si ce-i spun, daca sunt suficient de ferma.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

O primavara frumoasa tuturor !Un ghiocel de la noi
Ana eu zic cu briosa mea ca a fost poate inexata cantitatea de faina ca zicea 280 de gr, eu nu am balanta de bucatarie din mitiv de spatiu unde sa o mai pin si pe aia si am o mensura dar poate nu e asa exacta. Drojdie nu folosesc decat dn cea normala de nu uscata superb tortul vrem reteta in detaliu pupici de la noi.
Giova pacat ca v-a murit pestisorul nici eu nu sunt pentruanimalele de casa si poate nu e bine, eu o sa ii aiu plusuri din alea vorbitoare cate vrea si poate acvariu dar cand emai mare ca acumnu s-ar ocupa de el.
Bee cmmai esti tu? Cum e samburel cel mic? Te cred ca ti-e greu cu cei doi spiriusi. Am uitat sa te intreb, tu ai vazut vreo imbunatatire la pieptla Ana, parca ziceai ca si ea e cu piept infundat. La noi toata lumea zice ca e mai bine dar sincer eu cred ca e la fel si asa va ramane . E vina mea cu kg dar gata m-am mobilizat si nu ma las pana nu scap de ele, nu conteaza cat dureaza.
Cristina, nu te gandi la faza ca ai facut o data lapte cu apa de la robinet si asta a fost problema, ca nu cred ca poate fi de la asa ceva or fi nitriti in apa dar nu in cantitatea in care sa duca la asa ceva dupa o sticla de apa, Domane fereste ca ra fi fost multe cazuri atunci. Cine stie ce s-a intamplat atunci, bine ca sunteti acum bine si o sa fie din ce in ce mai bine. Noi si aiai o mare perioada de timp am baut numai apa plata ca imi place Evian si Vitel si toate marcile dar de o vreme nu mai luam asa des din motive de carat si asa se aduna cu sucuri si legume si restul cate 50 de kg si cum cara numai Jean si se ambitioneaza sa urce cu toate o data am zis pas la apa. Aici iti da buletin cu apa la un interval de timp si e ok...si in Ro se intampla sa mai bem de la robinet cand ramaneam fara, accidental f rar e drept si lui Alain i-am facut cu apa de la robinet laptele.
Mira salutari de la noi.
Eu am crezut ca nu stiu cat o samananc azi dar nici vb cred ca mi s-a micsorat stomacul Jean radea ca ii place dieta mea . Eu usnt mai racita decat eram, tusesc de nu ma vad asa ca am inceput augmentinul e azi si eu ca nu se mai poate sunt de peste 10 zile asa si vaca nu trece, macar sa nu il imbolnavesc iar pe Alain; Fac azi ceva paine speciala in forma de floare cu seminte de floarea sorelui si susan, va pun poza daca iese. Chiar am luat ieri seminte de floarea soarelui si susan de la un magazin bio si am vazut ca au o multime, daca as aveam mai multi bani cred ca numai produse bio as cumpara de la legume la tot ca gasesti orice, poate pe viitor ...dupa ce termina tati specializarea asa o sa facem, cred ar merita.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia pune-te pe picioare. ai grija de tine.
Cristina cica puteam sa-i punem apa de la robinet, ca nu sunt sensibili. asa ca nu-mi gasesc explicatia.
Maraki sunt carasi micuti de acvariu, adica mai mari decat pestisorii, sunt frumosi colorati si cica nu sunt sensibili defel. eu nu prea cred....l-am carat pana in Alba, ca nu avea cine sa-i schimbe apa aici si sa-i puna de mancare.
Bee asta e soacra, le mai scoate ea pe gura, dar acum m-a enervat. de zici ca am chematat-o non stop sa stea cu Marco. Oricum nu ar putea tine pasul cu al meu copil ca in maxim o ora nu mai e buna de nimic. Sanatosi sa fim sa le putem face noi pe toate.
Ce face zmeurelul? cum te mai simti?
acusi vine primvara si vor alerga prin curte copiii, sa vezi ce fain va fi atunci.

Eu am dormit langa pitic, el doarme si acum, doar ca eu m-am trezit de tuse.

Au venit baietii mei cu flori acasa, Marco cu o zambila (o tinea de zici ca avea un bat in mana) si Clau cu lalele.

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Seara buna dragele mele va multumim de urarile de ziua Iarinei.
La multi ani tuturor spiridusilor si mamicilor care s-au sarbatorit.

Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!

Va cu drag si multa sanatate la toata lumea.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Ali nu mai zici nimic? Azi maine face Ianis 1 anisor! ce a trecut timpul.....

Maine dim. merg la intepat, de acum lunar trebuie sa duc ex. de urina si sa-mi fac hemoleucograma.
Miercuri avem eco morfologica si 4D, sunt curioasa cum va arata micul Edy, daca seamana sau nu cu frate-su'.
si o sapt. buna sa aveti.

_
poze

Mergi la inceput

Numai eu servesc forumul azi?
Noi am dus martisoare la gradi, era asa mandru piticul cu plasutza lui cu plicurile de martisoare. Sper sa-l fi ajutat educatoarea la impartit, caci eu am scris pe ele.
De azi incepe inotul, dar nu-l las inca. sa mai stea macar 2-3 zile si pe urma. Oricum nu am stiut nimic, trebuia sa ma intorc cu echipamentul la gradi.
Mi-a luat si sange, am vrut sa ma programez pt. analizele gratuite de luna urmatoare si cica s-au epuizat fondurile. azi dim. la 7 cica era plin de oameni si s-au programat, ca la nebuni ce mai.....asa ca voi scoate lunar din buzunar banii...asta e.
Cam atat despre noi, o zi buna sa aveti.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

O Primavara Frumoasa in inima si gand!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

BUNA!!!

Fie ca acest martisor sa va aduca,

odata cu primele zambete ale primaverii,

multe realizari, indeplinirea tuturor viselor,

multa fericire si numai bucurii

La multi ani!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput