Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Noi avem magic English de mult. I-a cumparat mama de la Reader's Digest toate cd-urile, revistele, cartea...sunt intr-o mapa, gen ghiozdan.
marco e fermecat de ele. Isi pune cate un Cd, canta si repeta dupa el. merita investitia si nu e deloc devreme.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Eheeeheeee....mi-a dat Giuseppe banii in avans cu vreo 10 zile
Ma mir ca astazi nu a comentat nimic
Are clienti pt ca este zona buna si chiar langa pavilionul expo, mai mult de 10 zile nu dureaza fara expo iar cand incepe, sa te tii pt ca vin din toata lumea ( nelipsiti sant japonezii cu aparatele foto
)
Am cumparat si noi un joc pe Angelo, inca nu l.am desfacut ca astept sa apara baiatul de la bunici, va spun cum este dupa ce ma lamuresc ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Buna dimineata,
Jocul este in genul la Piticot, are cate 4 culori, fiecare cu animalute in loc de pioni, dai cu zarul si trebuie sa faca fiecare cate o tura de plansa pana ajunge in casa.i-am aratat in drop un filmulet cum juca Diana de Ingrid, se uita Angelo si numara impreuna cu ea, am vazut ca il atrage si am cumparat
si pt. el.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Neatza!!!
La noi ploua, e urat...si ce frumos a fost ieri pana la pranz.
Marco e la gradi, pe drum mi-a zis ca el vrea la piscina si ca de ce trebuie sa mearga doar de 2 ori/sapt.? Asa ca Ana ne inscriem si noi in clubul sportivilor...al tau mort dupa gymm...al meu dupa apa.
maraki ii place lui Angel;os? se joaca cu el? Super ca ai primit banii in avans, vezi ce sef de treaba ai.
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Buna si de la mine...
Bate si la noi vantul de numa...se indoaie pomii pe aici.
Maraki, spor la jucat...vezi sa nu trisezi
.
Giova nu te plictisesti in casa toata ziua? Pe vremuri era altceva ca era activitate pe forum si aveai ce citii dar acum...cam pauza.
Deseara ne-au invitat finii la cina la un peste cu cartofi prajiti...si-au luat masina si vor sa o "stropeasca" .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca pai cine sta acasa toata ziua? cobor si eu la birou, part-time, cateva ore acolo la hartogarii. sau imi aduc acasa, plus drumurile din oras pe la institutii. sunt si zile cand nu fac nimic, si atunci ma ocup de cele pt. casa. Azi trebuie sa recunosc ca lenevesc, am facut cumparaturile, ma chinui cu filmele de la eco si pe urma vreau sa calc.
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
bumbita spune:
hello!
ana multa sanante lui alex, sportivul. nu mai scapa de virusul asta...a cam tras-o in iarna asta...dar totusi parca prea repede s-a imbolnavit iar. ce fel de gimnastica face el? ritmica, pe muzica sau la aparate? inca o data multa sanatate si tie rabdare si stapanire de sine multa!!!
giova, e tare faza asta ca" nu i-a cazut putza!" "micuniciul" mic....creste el mare!!! ai tu grija cu placenta aia anterioara....cu ridicarile lui marco si greutatile, loviturile, condusul masini...te poti lovi de volan la o frana brusca...Doamne fereste, dar ai grija mare tine!!!!!
sincer, ma asteptam sa-i placa lui marco la innot...l-ati obisnuit de mic in apa...piscine, mare...l-am vazut si cada la voi cum se balaceste...in rtmul asta va invata f repede sa innoate.
cvroiam sa te intreb unde pot gasi si eu fise dintr-acelea de care-i faci tu lui marco? pe net sunt?
maraki, spor la jucat "piticot" cu angelos!!!
noi ne jucam cu cartile....un fel de septica...si asa am invatat cifrele...si l-am invatat si spiritul competitiv....cine ia toate cartile castiga...
o sa ii iau si eu "piticot" . am vazut-o si eu pe diana de ingrid cum numara si am si citit despre ea ca citeste dupa abecedar. bravo ei!!!!
aseara am vb la telefon cu sebi si ma intreaba"mami, cand vin la tine?", i-am zis ca vin eu la el in doua zile, "pai de ce nu vii mai repede?" pentru ca trebuie sa ma duc la serviciu, la care el zice "las' ca vin eu cand ia mamaie cosediu." ![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
aseara a fost o emisiune, nu mai stiu pe ce post, antena 3, parca, la care au fost invitati mihaela radulescu, mircea badea si mircea radu.....badea cu raduleasca se tot impungeau, ce-i drept, iar el i-a zis ca nu i se pare f greu sa ai o emisiune odata pe sapt, ca el are emisiuni noaptea tarziu etc..la care ea a replicat f inteligent....emisiunea este o data pe sapt, dar trebuie sa strangi informatii, sa vb cu invitatii, plus ca ea are si o gramada de actiuni caritabile...si ce ce cel mai imp, chiar daca nu ar avea aceste activitati, chiar daca nu ar face nimic altceva toata ziua, o femeie are o meserie de baza care-i ocupa f multa energie...este MAMA. prin simpla meserie de mama o femeie este implicata trup si suflet in totalitate. tare mult mi-a placut aceasta gandire.![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Bumbi frumos raspuns i-a dat mihaela lui badea. oricum...nu stiu de ce, dar nu-mi place defel de omul ala. ascult radio ZU, dar cand are el emisiunea mut pe alta frecventa.
Asa e cu placenta anterioara...mi-a bagat un ghionte dr. mai ales cand a zis ca placenta e cea mai importanta, caci de era posterioara, era protejata de lichid, bebe, dar asa.....
In oras nu conduc cu viteza, si la ce aglomeratie este ... doamne fereste in caz de ceva nici lovitura nu e puternica. Azi nu mi-am pus nici centura, caci partea de jos imi trece fix peste burta si ma incomodeaza. Umblu cu ea prinsa la spate, caci de nu imi bipuie senzorul si tare ma enerveaza.
Fisele eu le fac din capul meu, am tot cautat pe net, dar nu am gasit mai nimic, decat de colorat. Nu stiu daca sunt ceva caiete speciale pt. gr. mica, nu am ajuns intr-o librarie.
Mor de foame si al meu a plecat la o intalnire
, cu o gagica inca
. Mi-a zis ca nu intarzie mult, dar nu stiu daca mai pot sa-l astept.
Merg sa prepar salata, si mai ciugul din ea ....
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Buna si de la mine... Bate si la noi vantul de numa...se indoaie pomii pe aici. Maraki, spor la jucat...vezi sa nu trisezi Giova nu te plictisesti in casa toata ziua? Pe vremuri era altceva ca era activitate pe forum si aveai ce citii dar acum...cam pauza. Deseara ne-au invitat finii la cina la un peste cu cartofi prajiti...si-au luat masina si vor sa o "stropeasca" . Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
As fi vrut peste cu cartofi natur
Nu trisez, stai sa il apuce cheful mai mult
Fii-miu se apucase sa numere scaunele din Mc Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5