Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Buna si de la mine...am ajuns si eu acasa, imediat ma apuc sa ii calc camasa lui Dani ca de la 15.30 incepe serbarea.
Maraki, cred ca e naspha de atata timp sa nu vi acasa...cred ca vei ramane masca cate schimbari s-au facut in 5 ani. Te cred si eu ca il controlezi pe Robert...si eu mi-as controla copiii normal.
Bumbi, cu ce ocazie masa campeneasca? De 8 martie in avans?
Cosmi, normal sa o lasi de ce sa nu o lasi? Lasa fata sa se distreze de pasti.
Giova in starea ta nu cred ca e bine sa tot plangi atata, vei face un bb Edy plangacios
. Mai lasa subiectele astea lacrimogene pt dupa nastere. Eu nu intru deloc la umanitare, nici la generale..nicaieri...in afara de subiectul asta si cel al muresencelor.
Am un somn in mine....am zis ca poate azi merg la piscina dar m-as mira sa am chef dupa serbare...Nelu e la servici, ar trebui sa stea socrii cu Dani ca sa merg eu la piscina cu Sandra. Nu stiu daca oi avea chef...
Merg sa calc camasa si sa ii pregatesc si pantalonii ..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

Edy e tot baiat...nu i-a picat nimic, din contra ii era tare ridicata
. Chiar radeam cu dr. de putza lui....ce mai pot face acum? nimic....doar haz de necaz.
E totul ok, i-a masurat fiecare parte si oscior, chiar si talpa piciorului. Misca la greu, il simteam si eu si se vedea si la eco. Spre sf. cand l-a pus pe 4D dadea sa doarma, casca cu o gura mare....cred ca e tot a mea
si si-a pus mana la capsor, exact ca frate-su'.
Mi-a zis sa am grija la lovituri caci placenta e anterioara, chiar dupa grasime e placenta...era mai bine daca era posterioara, caci era mai proterjata. dar in rest...col, lichid, placenta super bune. IR si ritmul cardiac regulat, are peste 300 gr si e exact cat trebuie, de 19s si 6 zile. Avem noi timp sa recuperam....
Continui cu fier, cica nu trebuia intrerupt si cam atat...luna urmatoare repet ca mi-a iesit un stafilococ si musai sa vedem la ce antibiotic e rezistent.
Am vorbit si de celule stem si de salonul de lux si mi-a dat nr. de tel. unde sa sun pt. ambele. la astia cu celule stiam si eu, caci si ei tot cu Clujul colaboreaza. Chiar el a facut prima recoltare de asa ceva si si-a luat laudele prof. Muntean.
Nu stiu de ce sunt asa bucuroasa...cred ca vremea de afara e de vina.
Ma bucur ca bb e ok, asta e cel mai important.
Trebuie sa ma uit pe CD sa vad ce mi-a pus, poate reusesc sa pun macar o poza in 4D, dar nu e cine stie ce.
fug sa fac o tocanita si revin...sunt moarta de foame.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Azi am fost sa scot rezultele lui Dani...i-am facut coproparazitologicul si a iesit negativ...ciudat ca e tot timpul cu mana la nas. La sedinta de la gradi ne-a spus si educatoarea sa le facem analize ca multi se scarpina la nas. Si am vb cu un medic de acolo si mi-a spus sa vb si cu alti parinti sa vedem daca a iesit la cineva ceva si daca nu...sa vedem pe acolo alergeni...sa vedem cum fac curatenie sa nu fie stratul de praf prea mare pe patuturi
, sa vedem saltele pe care dorm cat sunt de curate... sa cercetam sa nu fie ceva alergen acolo ca in viitor da alte semne. O sa ma interesez sa vad ce si cum.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca dar i-ai dus de cel putin 3 ori? la interval de 2-3 zile? caci nu iasa din prima......
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
andiaroro spune:
Noi ne-am dat azi-noapte cu ...salvarea.Dupa febra de sambata, alex a mai facut decat luni dim 39,5 si tusea gras. Ne-am dus la dr: o mica raceala. Pe aici au inmugurit pomii, asa ca iar i-a reaparut alergia(prob era slabit de raceala) si aseara nu mai putea sa respire, tusea sec fara oprire si la un mom a si vomitat mucozitati(nu-i curgea nasul), iar ventoline-ul facut de mine nu prea a avut efect, asa ca am sunat la urgente si au trimis aia salvarea pe la 12 noaptea. alex e bolnavul perfect: ii curgeau ochii, tusea de se rupea, se clatina, dar era cu gura pana la urechi cand a auzit ca vin dr la el...l-am imbracat si am fost inspirati ca ne-au lau la spital. a fost super distractie pt el...i-au pus nenii si sirena( banuies ca-si dorea o plimbare cu asa ceva ca einnebunit dupa salvari si pompieri). pana sa faca hartiile, alta distractie ca era acolo o drogata si un betiv si vreo 5 politisti si tanti a inceput sa-l bata pe un politist, aia au sarit s-o imobilizeze si alex striga; in puscarie, bagati-o in puscarie! mai s-o scape politistii pe aia ca nu mai puteau de ras.
daca asa a vazut copilu la oui-oui.drera, bineinteles, romanca ca toate dr ce le-am gasit noi pana acum la urgente-f simpatica. acum e ok, cu tratam si...mai vrea cu dr si salvarea....aaa. dupa ce terminasera cu el(pe la 4 dim) iarasi i-a amuzat pe aia ca baiatul era agitat de la medic si vroia sa-i puna cineva muzica sa danseze, sa serveasca pe toata lumea cu cafea de la distrib.nenea de la taxi ne intreba, daca n-ar fi ma interesant sa mergem intr-o disco ceva cu el ca e clar ca nu avem sanse sa-l culcam.
Maraki-dupa cum vezi la noi ventoline e "de baza" si de vreo 2 ani tot il folosim ba in tratam obisnuit, ba in cazuri urgente si nu am avut nici o pb cu el....cum nu am mai avut nevoie din primavara trecuta asta de acasa expira in vreo 4 luni...acum innoiram stocul. E greu cu un catel batran. bani de ingrijire vor fi din ce in ce mai multi, dar e si el un emigrant ca si tine.
Bumbi-acum trece vara si va strangeti cu totii...e super ca ai nimerit intr-un colectiv ok.Noi avem o enciclopedie adaptata varstei (a primit-o cadou) cu sunete si fotografii 3 D -si ii place. sa zicem ca asta e mai cu "fasoane", dar ce mi se pare mie imp e sa aiba paginile nu f incarcate, fotografile sa fie mari si colorate si nu multe explicatii ca sa nu-i plictiseasca.
Giova-abaia astept as ne povestesti...ai pov intre timp...Feliicitari!
Lui Alex nu i-au cerut casca la piscina si de cand merge acolo, de la un an, nu a facut niciodata otita din cauza apei.
Cosmi-cea mai frmoasa vacanta a copilariei mele e turul Ardealului facut impreuna cu verisorul si verisoara mea-ei aveau peste 20 de ani atunci, iar eu 7
...banuiesti ce-ti sugerez![]()
Bianca-pt mana la nas si copro, io nu prea vad leg...pt mana la nas si praf, ridic ambele maini...imi scarpin nasul cand matur...am mag unde nu pot intra ca imediat incepe sa ma manance nasul si apoi si fata-unele cu art sportive
vad ca tot tuseste dl-ma duc sa vad ce-i...abia l-am convins sa doarma si s-a pus in pat doar ca stia ca altfel nu pupa la gimnastica
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
Ana, sanatate la baiat
Cred ca nu au mai vazut dr-ii copil bolnav cu asa chef de distractie
Nici eu nu am mai auzit ![]()
Bianca hai sa iti spun cum mi.au facut mie testul pt alergii: mi-a scris cu pixul pe mana cifre de la 1-34 ( sarite vreo 6 din grupa 20 )A facut dr. doua coloane si in dreptul fiecarui nr. a pus cate o solutie diferita dupa care m-a intepat foarte usor( nici nu am simtit ) in picaturile cu solutii. Am asteptat 10 minute si pt. ca nu s-a innrosit la nici un nr. au spus ca nu sant alergica la nimic
In Romania cum se face testul?
Giova pai sa creasca bb2 sanatos in burtica
si sa duci sarcina cu bine pana la capat
Sa stii ca nu mi se pare ca ai gura mare ![]()
Azi am vazut afis in bucatarie la sv. pus de Giuseppe
Din cauza crizei, din aprilie v-a da salariile cu 3 zile intarziere
Care o fi legatura cu criza?Azi ma duc dupa salariu
sa vedem daca face figuri ca cer in avans de la Robert 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Gata serbarea a tinut 35 minute.
In timpul serbarii Dani...s-a scarpit in cap,si-a mai ridicat camasa, cand altii stateau sus el s-a pus jos
la inceputul serbarii ne-a aratat ca are curea noua la pantaloni si cam asa
. Cand i-a venit randul la poezie a facut un pas in fata si deja s-a apucat sa o spuna, l-a oprit educatoarea si i-a spus sa mearga mai in fata..a spus poezia frumos, bineteles ca s-a incurcat la versul ala
. Inainte de serbare l-am pus sa imi spuna poezia si a spus-o frumos..la serbare a uitat un vers dar l-a ajutat educatoarea. Apoi au dansat si la sfarsit educatoarele le-au dat fiecarui copil sa ne dea din partea "lor" un cadou, sa ne stranga tare la piept si sa ne sarute
.
Apoi au mers in sala de grupa si au mancat niste fursecuri si au baut suc.
Giova, normal ca i-am luat proba din 3 scaune..asa de duce si asa duceam intotdeuna. Dar medicul imi spunea ca nu e destul uneori...trebuie din 7-8 scaune pt ca parazitul are un ciclu de viata de 7 zile (de la ou la matur) si sa il prinzi intr-o faza.
Am intrebat la gradinita daca a mai facut cineva analizele si nimeni
. Normal ca esti bucuroasa pt bb2, sanatos sa fie asta e cel mai important. Otita pot face si daca au casca si nu e fixa. Si la noi se cere casca obligatoriu la piscinele de interior.
Ana, sanatate multa lui Alex. Intotdeuna s-a pus diagnosticul de posibil paraziti daca te scarpini la nas. Ma mir ca nu stiai.
Maraki, asa se fac si la noi testele, si eu i le-am facut Sandrei si a crestat-o pe maini cu un ac subtire sau lama si i-a pus cativa picuri de diferite solutii si a constatat dupa vreo 15 minute ca nu e alergica la nimic..are o mica sensibilitate la laptele de vaca.
Bianca
Giova spune:
Am ajuns si noi acasa. Am asteptat in fata gradinitei 15 min. pana au venit.
Numai 2 copii au fost din 6
.
M-a intrebat Luci9directorul) daca a mai fost marco la inot. II-am zis ca e prima data fara noi si l-am intrebat de ce? Cica cum i-au pus aripioarele a sarit in bazin
, de era sa faca ingrijitoarea lor infarct cand l-a vazut. Sabin-instructorul tare l-a laudat, a zis ca daca ar fi toti asa de curajosi ca el, in prima zi....
Cand s-a terminat, nu mai vroia sa plece de acolo
. tare ma bucur ca a decurs asa de bine prima sedinta. Eu imi rodeam unghiile prin oras si ma uitam la ceas, si uite...piciul meu n-a avut nimic.
Ana imi pare rau ca ati avut asa o noapte. Sunt convinsa ca lui Alex i-a placut. Insanatosire grabnica, caci de distrat vad ca a facut-o.
Asa si marco cand am fost la Alba cu el la urgente....se plimba cu caruciorul, pe urma s-a urcat pe pat si vroia sa plece cu el....cand am ajuns sus la pediatrie, era in extaz ca numara piticii desenati pe pereti, de s-au minunat dr. de el....n-avea nicio frica de dr. si de nimic...si el cu febra 40
.
Maraki pai profita si macaronarul de criza, asa mai amana cu salariile cateva zile. Clienti are tot la fel de multi?
Bianca bine ca a decurs ok serbarea si a zis poezia Dani. asta cu scarpinatul, cu nestatul la loc e ceva obisnuit pt. ei. Lasa ca are timp sa stea cuminte cand va fii la grupele mai mari.
fug la treaba....
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Giova..ce figura e Marco sa sara in apa
super ca ii place atat de mult apa . Dani nu e asa amator de apa...Sandra il intrece de 10 ori la capitolul asta.
Ma mir de Dani ca nu a a avut astampar la serbare pt ca la serbarea de Craciun a fost ingeras. Se vedea pe toti copii ca au progresat, toti si-au spus poezia spre diferenta de serbarea cealalta ca unii nici nu vroiau sa vina in fata.
Inainte sa inceapa serbarea m-a intrebat ca va veni si Mos Craciun la serbare?
.
Ma tot gandesc ca oare e prea mic Dani de asta? Adica se le cumpar si sa le pastrez? E vorba de magic English...acum 3 ani s-a mai gasit revista asta pe piata, din asta invata Sandra engleza in clasa a 2...de aici le facea invatatorul fise.
http://www.deagostini.ro/index.php
Ce ziceti? Merita investitia?
Bianca
Biancas spune:
Maraki...poti fi fericita ca ai un sef care iti da banii la 3 zile intarziere
...al meu mi-a dat banii luna trecuta cu intarziere de exact 13 zile
si tot salarul a fost in transe...in fiecare zi veneam cu ceva bani din salar acasa....
Cand am spus ca e dus cu pluta nu am glumit
.
Azi iar m-am certat cu el... vrea anumite lucruri pe care eu nu i le pot face..ma refer la anumite chestii care nu se fac, as incalca grav principiile contabilitatii. Cica contabilul trebuie sa fie mana in mana cu patronul ...da, e adevarat... dar nu la furturi si smecherii. Ma rog...
Bianca