Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
Bumbi tu stai in spate la Connex cu o statie in urma
De magazinul ala habar nu am, de 5 ani nu am venit in ro
Giova am citit si eu subiectul ala de doua zile
Eu stiu ce inseamna sa astepti
chiar aseara a venit Robert de la sv cu o nemtoaica si s.a schimbat si au plecat la film. Giorgos mi.a spus ca a venit pe la 3 dim acasa, iti dai seama ca dim la 5 cand ma trezesc, primul lucru ma uit la usa de la dormitorul lui Robert sa vad daca-i inchisa( asta inseamna ca a venit ) ca eu las semn si e intredeschisa seara
Iti vine sa crezi ca se cearta lumea si la subiectul ala?
Eu m.am abtinut sa scriu acolo ![]()
scriu maine de la sv daca lasa italianul laptopul neparolat...noapte buna tuturor 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Bumbi, biletele de pe mytichetcele cu 160 lei s-au vandut in cateva ore..eu dupa ce am ajuns de la servici la ora 16 am trimis sms si cand sa iau bilete ciu-ciu ca nu mai erau. Bilete cu 120 lei nu am vrut ca am zis ca nu vad nimic si nu am chef sa stau in ultimul rand
. 25% dintre bilete s-au vandut atunci pt clientii vodafone , 75 % astazi asa ca Nelu a fost primul azi in Diverta sa cumpere bilet cu 160 lei
.
Cosmi, ti-ai luat bilete?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki...connex nu mai este de vreo 2-3 ani...e vodafone acum ca peste tot in toata lumea. Poate vii la vara in tara...hai ca nu stati la capatul lumii. Te cazez la mine daca vrei ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu la o cafea inainte de a pleca la munca...
MARAKI
acolo e fostul conex hai ca n ai uitat bucurestiul
BIANCA n am laut bilete la concert...ca la al meu madonna nu i prea place,acum am dat o pe teatru![]()
BUMBI
langa mine s a deschis un s pa super si are si un misto bazin...parca era 400 cu antrenor personal ...dar merita banii ,daca te intereseaza iti spun
la restaurant ne ducem doar colegele fara barbati...asta o facem, de vreo 5 ani
GIOVA super ca ai pus aici randurile
m au emotionat
...cat despre criza stiu ce inseamna ca al meu e tot cu constructiile
TOANCA sanatate multa la puiut
ASTERYA???/unde esti????
parintii mei pleaca la sormea de paste si nu stiu ce sa fac ...sa o las pe bianca?????
gata gagici ca mi se raceste cafeaua
bumbita spune:
' neata la cafeaua de la servici!!
cosmi sa stii ca ma intereseaza acest spa. as vrea sa stiu mai multe..un site au? in ce zona este? 
marakina, da, cam pe acolo stau....aproximativ....connex nu isi mai are sediul acolo, sunt alte firme mari pe bd. traian, asa ii zice...cred ca ti-e f greu, dupa ce ai trait o viata in bucresti, acum sa nu mai vii...de cand nu ai mai venit....cu dixi?! poate totusi, nu il dai...ma gandesc ca nu mai are mult de trait....aminteste-ti cata bucurie v-a daruit fiind micut...acum e si el batran..
bianca bafta multa desera la serbare cu dani...sa ne povestesti!
giova, asteptam pozele cu edy.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Neatza!!!
Am dus si eu un copil marait la gradi, noroc ca si-a revenit pe parcurs....
E asa frumos afara, imi vine sa ma iau si sa ma tot duc...
La eco mergem doar la ora 12, suntem ultimii, caci dureaza eco morfofetala 30 min. si sa nu astepte lumea dupa noi.
Bianca pai cum sa faca otita daca ei au casca si nu se uda pe par? aici nu-i lasa fara asa ceva, e si mai igienic si nici nu stam atat sa uscam parul.
Ma bucur ca ati gasit bilete. spor in gasirea unui job bun.
Cu Diverta ai dreptate, pun un adaos mult prea mare la jucarii. eu nu cumpar de acolo, dar preturile la carti sunt cam la fel ca peste tot. Chiar am m-am uitat, cel putin la fel cu alte librarii. e misto ca ai de unde alege, aici si la carturesti.
Bumbi vezi si la librariile carturesti, parca au si mai multe carti acolo.
maraki eu mai citesc acolo, caci de acolo am plecat acum cativa ani cateva fete. Tot din cauza aceleiasi pers., care iar a facut-o lata. N-ai ce face, e bolnava, dar uite ca-i pica victime fete de treaba. Acum citesc si plang dupa micuta Emma, mi-e mila de ea si de parintii ei. of doamne ce tragedie.
asa deci...il verifici pe Robert, te cred si eu, as face la fel...cred.
Cosmi lasa ca va trece si criza asta si ne vom reveni, sper.
si o zi frumoasa sa aveti.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Hello,
Bumbi,se numeste Bd.Decebal nu Traian
Ai fost pe aproape
Giorgos si Robert nu vor sa il dam pe Dixi
S-au adunat facturi la noi si avem impozitul lui Dixi de 80 euroi plus ca trebuie tuns, alti 40....plus problema la picior.....ai dreptate ca il am de la 1 luna, il motzam, imbracam cu hainute,faceam codite ca indienii din parul lung de la urechi
dar e grea batranetea,ma deprima....cred ca am astenie de primavara, trec eu si peste asta![]()
Giova mie imi face rau numai cand vad titlul despre Emma
Nu am curaj sa mai si citesc,destule vad la povestiri adevarate 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
maraki eu nu ma uit la povestiri adevarate. dar despre emma citesc si
. Nu-mi vine sa cred, nu-mi pot imagina asa ceva....si cata putere are mamica ei...of doamne, tare trist mai e.
Bumbi ma intrebai de teste, pai ii fac eu acasa, asa cum ma gandesc ca ar trebui pt. gr. mica. ieri i-am desenat cate 2-4 bucati din cele 4 figuri geometrice( tinughi, cerc, patrat, dreptunghi) si i-am zis sa-mi coloreze cu galben cercurile, cu rosu patratele, etc. asa ii verificam si culorile si fig. geometrice. pe urma l-am mai pus sa le numere pe fiecare sa-mi zica cate sunt. Se pare ca e floare la ureche asta pt. el, mult prea usor...musai sa ma gandesc la altele, pt. un nivel mai ridicat.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
bumbita spune:
maraki, din cate stiu eu asa se numeste bd ala...traian....ma miram sa nu stiu corect, avand in vedere ca asta e singura zona pe care o stiu bine....am cautat si voila.. http://fin-apa.ablog.ro/2008-02-15/schimbare-sediu-bdo.html....dar nu conteaza, e atat de incurcat bucurestiul asta...bd decebal e dupa alba iulia, parca....corect?
noi organizam acum la servici o masa campeneasca...cu sunculita, ceva mancarica de la angsr...am noroc de colegi ok, ca altfel ma deprimam toata!!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita maraki, din cate stiu eu asa se numeste bd ala...traian....ma miram sa nu stiu corect, avand in vedere ca asta e singura zona pe care o stiu bine....am cautat si voila.. http://fin-apa.ablog.ro/2008-02-15/schimbare-sediu-bdo.html....dar nu conteaza, e atat de incurcat bucurestiul asta...bd decebal e dupa alba iulia, parca....corect? ![]() noi organizam acum la servici o masa campeneasca...cu sunculita, ceva mancarica de la angsr...am noroc de colegi ok, ca altfel ma deprimam toata!!!!! www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
Aaaaa, pai stai asa: Connex-ul era pe Str. Nerva Traian nu Bld-ul Traian
edit: blv nu bld
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5