Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (313)
Raspunsuri - Pagina 20
szaboali spune:
Ciao gagici hai ca am si eu cu ce sa ma laud
Azi a fost prima zi de camin
, Iarina s-a comportat super pentru prima zi...dimineata nici nu a asteptat sa o termin de schimbat si vroia sa fuga la copii, a fost foarte incantata, toate bune si frumoase pana la somnul de amiaza cand le-a zis la educatoare ca o vrea pe mami
la care educatoarele i-au explicat ca trebuie sa se culce si ea ca si copii si s-a suparat fata mea si le-a spus sa o lase in pace si sa plece de acolo
...aopi s-a dus la ele si le-a cerut iertare
la care mi-a zis una din educatoare ca s-au topit cand au auzit-o si le-a trecut "supararea pe ea". In rest totul a fost ok , de mancat a zis ea ca a papat tot dar o intreb eu maine pe educatoarea de dimineata ce si cum a fost.
Ianis e si el p-aci tare plimbator cat pe sus cat pe jos, cum apuca, ma pipaie
la tzitzi non-stop, nu stiu ce oi face cand nu a mai fii tzitzi.
Si daca Iarina era si este in ciontinuare fan Nelly Furtado e si el fan al piesei "Am bani de dat"
...dar nici po****ra nu il supara
.
Giova, Bumbi si restul 
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama
bumbita spune:
ali
pai ai si de ce sa te lauzi, mami! cu asa fetitza...sa-si cera ea scuze ca le-a suparat pe tanti. si pana la urma a dormit, nu? si ce repede s-a acomodat, din prima zi!pana la urma, majoritatea copiilor sunt "gradinari", nu? ce sa mai, avem copii mari, de-acum!vroiam sa te intreb cum o mai duce iari cu laptele, ca stiu ca si ea ca sebi erau mari fani, cate doua bine de 350 ml pe zi....sebi e la fel...lapte la greu.![]()

maraki asteptam pozele de prin mall. a fost cuminte angelos. ii place la mc? noi, cand mergem, am incercat sa il pun pe sebi in scaun normal si pe edi, in scaunel ( edi, spre deosebire de sebi care e fan mc, nici nu se apropie de cartofi...de nimic...e ciorbar si fan mancare gatita ca taica-su
)...dar nuuuuu, sebi vrea si el in scaun de bebe...si uite asa ocupam un ditamai spatiu cu doua scaune de copii....de nu mare are loc lumea sa treaca de noi....
in seara asta, s-au dus ai mei cu sebi s-a dus la edi ( la socrela ), i-am sunat si era o galagie acolo de nu ma mai puteam intelege cu ei...incinsesera o joaca, edi se urca calu' pe sebi, iar sebi era fff incantat...necheza ca un calut!!!! azi la gradi sebi a facut fluturasi cu tempera si au pictat cu degetele cateii si vacile.
...mai am o zi pana ajung la ei....zi care va trece f repede,. avand in vedere ca maine seara ma duc la petrecere.
ma duc sa bag o masina de spalat si sa sterg pe jos parchetul....sunt pe aici...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Maraki faine jocurile de la Mc. sunt acolo in restaurant, sau e ceva publicitate? reclama la ele?
Ali felicitari pt. prima zi de gradi. si ai lasat-o si program lung din prima
. Ai fetita tare cuminte si curajoasa, musai sa fii mandra.
Bumbi a pus maraki pozele in drop5. si eu am unele de pus, dar n-am chef.....
Marco e fan MD doar pt. jucariile de acolo, in rest nu mananca nimic, foarte bine, nu pierde mare lucru. Doar sucul ce-l mai bea, inainte manca si cartofii. Eu numai cartofi mananc si placinta, in schimb Clau serveste orice acolo.
Ma plictisesc si nu am chef de nimic....
Marco ma sfideaza pe fatza.....doar cu capul in tv este....deja ma dispera desenele astea
.
am o lene si un somn....si Clau e la birou, caci de nu ma bagam la
.
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
bumbita spune:
la ce desene se uita marco? pe minimax? si sebi e fan minimax...la gradi nu pleaca dimineata pana nu vede desenele cu pisicile
pai, daca te pliciti...clau nu e...marco te ignora...pune pozele...noi le asteptam!!!
eu o sa ma duc pana in real sa mai luam cate ceva si sa-i duc lui dani doua costume la curatat, vine dani sa ma ia, dupa care revin....
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
szaboali spune:
Giova pai am lasat-o din prima program normal ca sa nu se smechereasca
.
Bumbita si acum e tot mare fan lapte
bea cate un litru pe zi, adica bea pana azi ca era acasa , are un pahar cu printese de 400 ml. si ala il umpleam de 3 ori aproape pana sus, pana acum a baut 2, unul dimeneata si unul mai inainte dar mai baga o jumate sau poate chiar unu pana se culca![]()
La desene si Iarinei ii place sa se uite pe minimax cam la toate, se mai uita si la 2 seriale pe jetix este unul cu H2O Sirenele si unul Oraselul lenes...bine inteles ca are companie pe frate-so care nu clipeste nici el cand sunt desene la tv...Inca Ianis e foarte incantat de Beby Einstein...Iarina nu era curioasa de fel de Baby Einstein.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama
maraki spune:
Giova nu sant pt reclama jocurile, le.au adus acolo pt copii 
Bumbi intrebai in drop dar raspund aici: nu a stat deloc in carut Angelo, nu mai vrea decat uneori cand mergem la masina din bloc. Il luam dupa noi ca sa caram hainele prin mall, avem rucsacul lui Angelo, mai punem cumparaturile ![]()
Ali felicitari printesitei pt prima zi de gradi fara probleme 
am tras in romana trenul thomas dar sa va spun sincer....tare urate sant trenurile, nu stiu cum au succes la copii
Nu imi place deloc cum sant facute fimele, cu povestitor.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
ali si sebi la fel...daca mananca seara devreme, se mai trezeste o data noaptea si mai cere lapte ( apropos noi mai bem inca la bibe - de 350 ml
)...deci unul la culcare, unul dimineata....litru', ce sa mai, gata, l-am parat destul!!!
cu desenele, si el e fan thomas, prietenii din padure, horseland...si astea cu pisicile ( cred ca a inceput recent, ca nu-l stiu, mi-a zis mami ca-i place si asta mult ).
edi, in schimb, se uita cu socrela la nora pentru mama si la un film cu "asi"...mereu imi arata la tv si zice "asi"....il indoctrineaza socrela cu emisiunile ei.
maraki l-am vazut pe angelino prin mall...pai e maestru sef la mc....super se joaca el la jocurile alea...s-a ales si cu o masina, tot sa iasa cu mami in oras!![]()
noi am venit din real...i-am luat lui sebi 5 body-uri la 400 000 lei, cu maneca lunga, marime 98-104
. le poate lua pe sub camasi, pe sub pulovere.
offf, ca de-abia astept sa treaca timpul...
bumbita mami de 2
bumbita spune:
eu m-am delectat cu ciupercuta "dia" de moica la serbarea de 8 martie...f frumoasa si danseaza asa frumos cu copiii din grupa ei.de cocheta, nu mai zic...

bianca asteptam si pozele cu dani de la serbare....ma duc sa fac o baie si evin, spre sa mai gasesc pe cineva aici....si poate schimba cineva totusi capitolul.![]()
bumbita mami de 2
Giova spune:
Bumbi pai Bianca a pus pozele in drop de ieri.
Eu nu am pus poze, mi-a venit sotul acasa, pe urma musafiri si uite asa a trecut timpul.
Marco se uita si el pe minimax, cam toate desenele ii plac. Thomas, Roary, Fifi, Arthur, si inca cateva sunt preferate.
Mai poarta Sebi body? noi am trecut de mult la maieuri, nu-i plac body-urile ca nu se poate desface cand merge la pipi.
Aha si socrela ta e fan filme turcesti, vad ca astea au priza la bunici, e o noua moda...si mamam tot la ele se uita
.
Ali si noi suntem fani H2O si Oraselul vesel.
Maraki la fel zice si Clau despre Thomas. el le stie de mult, nu-i plac defel si se tot gandeste cum de au priza la copii.
schimb cap. si pe urma la somn.
ma dispera marco...cand vine cineva la noi e foarte rau si intrecut.
si noapte buna.
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze