Clasament final Concusul CLIPE 2008
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
...."Opreste-te, clipa, esti atat de frumoasa!"....
va multumesc voua, tuturor celor care ati avut ragazul, chiar si pentru o clipa, de a poposi in sufletele noastre.
Fiecare moment surprins in fotografie spune o poveste, trezeste o emotie, reinvie amintiri. Fericire, bucurie, tristete, amagire, speranta, credinta...din toate am gustat mai mult sau mai putin.
Felicitari tuturor participantilor la concurs, va multumesc pentru clipele pe care le-ati impartasit cu noi.
Multumiri DC-ului si firmei Sony ce sponsorizeaza aceste concursuri, an de an.
papanash spune:
Felicitari tuturor concurentilor.
Felicitari castigatorilor, ati surprins o deosebita clipa de viata !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Doris-Alina spune:
Asta seara sunt mesagerul Aidei!
Va multumeste pentru premiul special castigat de Emma!
Ana i l-a inmanat ieri.
E frumos tabloul dar si dureros
Citez:
...pacat ca nu a apucat sa il vada, aveam atatea de facut impreuna...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
OanaRusu spune:
Diana, Mephala, felicitari
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
bernix spune:
Felicitari tuturor participantilor!
Bravo de o mie de ori castigatorilor!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
adra_bell spune:
Felicitari castigatorilor! Poza de pe locul 2 a fost preferata mea. Multumesc juriului pentru punctele acordate uneia dintre pozele mele, sunt tare mandra
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Donia, multumesc mult de apreciere, poza cu nazdravanii e a mea, sunt copilasii mei acolo. Imi place mult cum ai descris-o! |
Felicitari si pentru nazdravani, si pentru pozar! Poza e superba, e doar o imagine, dar face cat o poveste intreaga! Are atmosfera, asa cum au si fotografiile lui ML
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Marina_1609 spune:
felicitari castigatorilor!
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ML spune:
Cu intarziere felicitari, Carmen, Diana!!!
P.S. Multumesc si eu pt. cuvintele/comentariile calde si voturi plus celor care au deschis concursul
Take joy! (poze)