Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Buna dimineata burticute dragi! In noaptea asta am dormit si eu mai bine!

Multumesc M_monique si Mihaelacg pt raspuns! M-am mai linistit! Astept sa vad cand o vrea bebelina sa vina si daca vrea sa stea pana la termen, nastem pe 25 martie cand e Bunavestire si am inteles ca sunt norocosi copii nascuti in ziua aia. Aseara eram cam tulburata pt ca nu ma asteptam sa mai dureze atata...Si cine stie..Poate nici nu o sa dureze...

Silvia 35+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
eu sunt chiar ciudata....in cursul saptamanii nu pot sa deschid ochii inainte de ora 9 si azi, sambata, m-am trezit la 8

ma bucur sa vad ca toata lumea a venit cu vesti bune de la eco

se pare ca pisik ne-a cam speriat pe toate. eu intreb la fiecare eco daca se vad ceva semne, daca pot sa am vreo surpriza in urmatoarele doua saptamani, imi e mai ushor sa o iau din aproape in apoape.

35+
poze

AMR 5 saptamani

Asa fac si eu, il innebunesc pe doctor cu analizarea simptomelor probabile si el imi tot explica ca astazi colul poate fi inchis dar maine .... si de cand cu nasterile astea surpriza sunt cam pe ganduri
Sper sa stea bebelina pana sapt viitoare !!!

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neta burtici, am venit cu cu lapte si zahar nerafinat si-un suc de mere :) poftiti la micul dejun, sa nu stam fara calorii ca pling BBii (a mea si noaptea ma trezeste in suturi daca ii e foame, ii dau suc, sau iaurt si-apoi se baga iar la ).

Alic, bine venisi :)

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Nu mi-a venit sa cred cand am citit de Pisik06! Ce surpriza!
Felicitari mamico si bine ai venit Ana Bianca!

Maya 36+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Joanna, de ieri nu mai primesc nici un tratament, mi s-a spus ca in caz de nevoie voi primi perfuzie pt oprirea contractilor pana joi cand facem 37 de sapt si apoi... poate veni bb oricand! Neaparat trebuie sa rezistam pana joi si tu si eu. Desi dupa cum vad si la 36 de sapt e ok.

Maya 36+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna dimineata!
Eu activez la odiseea de mai-iunie, dar am intrat sa o felicit pe Pisik, sa-i urez si aici toate cele bune, sanatate, refacere rapida si laptic mult.
La fel si celorlalte mamici de ghiocei.
Eu mai intru cand am timp si va citesc, ca pe niste surori mai mari.

Andreea 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Chatonel, multumim pentru cafeluta! Am savurat-o alaturi de una din prajiturile cumparate aseara si o portocala. Cam proasta combinatie, dar vorba ta, se revoltase bebelina (numai ca eu, spre deosebire de tine, nu i-am dat suc natural ci prajituri artificiale ).Azi am schimbat semnatura, am trecut in saptamana 32. Asta inseamna ca sunt in luna a 8-a sau saptamana viitoare intru? Ca-s total zapacita Ana-Maria 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Neataaaaaaa

Am venit si noi la cafeluta..Chatonel...saru'mana e tare buna

Raportez o noapte tare agitata..atat m-am foit..am fost cu gandul la Pisik care a nascut mult mai devreme si am cazut pe ganduri..ca mi s-ar putea intampla si mie oricand.

Alic..bine ai venit

Azi sarbatorim..schimbam semnatura..am intrat in 38 sapt....ce putin mai e

Pupici la burtici

37+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Bine ai venit pe lume, Ana Bianca! Sa cresti mare si sanatoasa si sa iti bucuri parintii! Multe imbratisari pt proaspata mamica, Pisik, si refacere rapida!

Alic, bine ai venit!

Petra, La mult ani! (mai bine mai tarziu, decat...)

Andreea, 33+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Voiam sa intreab daca i s-a recomandat cuiva sa ia si Calciu; eu am luat Elevit toata sarcina, dar Ca si Fe sunt la limita de jos, iar doctorita a spus ca, fiind si doi mancaciosi, ar trebui sa suplimentez. Ca, insa, stiu ca da contractii si mi-a spus dr. sa incerc, impreuna cu gynipral, si daca nu e bine, sa intrerup. Dar parca mi-e teama sa risc...

Andreea, 33+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput