Fetelor..mai faceti poze la burtici si puneti-le in album..ca acus ne intalnim cu bebe si scapam de burtica...o sa avem ce ne minuna dupa ce revenim la greutatea de dinainte de sarcina.
37+ Andrada Teona
Citat: |
citat din mesajul lui andreeeea Voiam sa intreab daca i s-a recomandat cuiva sa ia si Calciu; eu am luat Elevit toata sarcina, dar Ca si Fe sunt la limita de jos, iar doctorita a spus ca, fiind si doi mancaciosi, ar trebui sa suplimentez. Ca, insa, stiu ca da contractii si mi-a spus dr. sa incerc, impreuna cu gynipral, si daca nu e bine, sa intrerup. Dar parca mi-e teama sa risc... Andreea, 33+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005) http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png |
Andreea, si eu sunt la pamant si cu calciul si cu fierul. Fier iau de vreo 3 luni, desi nu a avut niciun efect, insa calciu mi s-a spus clar sa nu iau decat daca ajung sa nu ma mai tin pe picioare. Crize de spasmofilie nu am facut inca, asa ca incerc sa rezist si iau dupa ce nasc. Beau lapte, mananc iaurt si oua, atat cat pot, ca nu prea imi plac. Oricum sa stii ca bebeii nu sunt privati de calciu, ei iau din rezervele noastre.
Silvia 35+ Natalia (cred)
Andreeeea, si eu iau calciu la recomandarea doctoritei (mi-a iesit cam mic la ultimele analize). Am luat si Osteocare, apoi mi l-a schimbat cu calciu cu D3.Ana-Maria 31+