Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
Kea spune:
Pai Clara, la ora asta esti treaza inca, n-ai culcat fetele?
Da, se pare ca nu intotdeauna a doua parere e si cea mai buna. Pe de o parte, imi pare rau ca Pisik a mai dat bani degeaba pe un eco, pe de alt aparte a scapat de dilema daca sa-i spuna sau nu dr de a doua eco. Si are bebe nota 10, bravo pui!
Si pe mine ma bagati in boala, ca incep sa cred ca saricinile nu dureaza 40 de saptamani cum citisem eu in carti.
31+
shasa spune:
PISIK FELICITARI MAMI!!!
SA AI O RECUPERARE CAT MAI RAPIDA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+
OlgaTarziu spune:
Vai si sunt in urma!!!!!!!!!
Felicitari Cocufan si Pisik!!!!
La multi ani Petra!
Azi am fost la control. Luni merg ultima zi la lucru. Se pare ca nu e bine si m-au pus in concediu de boala. Cred ca nu exista ceva care sa nu ma doara. Ma doare asa: Capul cam in fiecare zi, burta, spatele, pelvisul de mor, contractii garla, tensiune mare, sunt ametita si mi-e greata, ma umflu. Mno asta lista. Sa ajute DD sa ajungem la 37 saptamani. Sarcina asta mi-a fost cumplit de grea. Nici nu seamana cu prima sarcina.
Va pup in ordine alfabetica.
Nikoleta20 spune:
pai bine mai fetelor,eu mestec in mamaliga si voi scoateti pisoiasii????
felicitari pisikule pentru fetita,multa sanatate la amandoua,tie mult laptic si ei muuulta pofta de el.
bine ai venit,alic!
eu tot odihnita sunt,asta dupa ce am dereticat toata ziua...plus bucatarit,si sa stiti ca am reusit sa fac si cele trei feluri d papa,am si mancat de vre-o 3 ori,plus o masa copioasa de seara...din toate cate "putin" si tot fluture ma simt...si ,cireasa de pe tort...nu mai am nici arsuri...eu,cea care eram cu rennie dupa mine si la toaleta...
sa ma duc deci sa fac un ,si sa ma pregatesc de catre victoriei? sau sa o iau usor cu in aceeasi directie?mai bn ma bag la k e mai simplu.
Nikoleta 20 39+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
hai k am uitat ceva,am citit ca ceea ce declanseaza ruperea membranelor si,implicit nasterea vine de l bb.el ,de fapt plamanii lui secreta o substanta cu proprietati similare oxitocinei,iar in momentul cand plamanii lui bb se dezvolta complet,aceasta subs se elibereaza,avand ca efect distrugerea membranelor...
dar oare nu este posibil ca membranele sa se rupa inainte ca plamanii sa ajunga l maturitate? sau aceste cazuri intra la exceptii?ori ruperea membranelor poate avea si alte cauze...
despre contractii si cum apar ele inca nu am citit nimic,dar daca gasesc,va pun in tema...
va pup si va doresc o noapte frumoasa si fara iesiri dese la shushu
Nikoleta 20 39+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Leeloo21 spune:
pisik si ramona! felicitati mamici fruoase de fetite sanatoase
noi suntem bine..am reamenajat camera lui bebe si am ordonat hainitele si prosopelele si tot ce mai avem pe locurile lor..hainitele ce-i drept trebuie spal;ate..am luat si detergent de la farmacie pt bebe special..super sunt multumita de toate cumparaturile facute azi (tampoane vata tifoane..)
niko..3 doctori diferiti (cel de la brasov, dr mea din bucuresti si ink un ginecolog de la cursul de puericultura) mi-au zis ca intradevar managaiala pe burtica provoaca contractii..pt ca prin frecare organizmul secreta o substanta care provoaca aceste contractii..asa ca fetelor..incet incet sa va dati cu crema..si de jos in sus pe burtica..altfel..ii puteti sugera bebelului sa coboare..aveti grija..si nu mai afceti doar penetrarea provoaca contractii, nu mai vorbesc de orgasm..sau sperma..deci NO frichi frichi
va pup
Cristina cu bebe mic 35+
nasterea in apa
pozici dragute
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Alic bine ai venit,era si timpul
Raportam 4 ore de somn de la 0 la 4 o pauza de 1/2 de ora sinca nani pana la 7 cand Donu' s-a trezit
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
novus spune:
Neata tuturor !!!
Azi noapte nu stiu ce am avut numai la prostii m-am gandit (si nu la din acelea ) drept pt care m-am trezit deja si ma bantuie alte tampenii !!!
Poate si de la faptul ca tati e la ski astazi, cu incuviintarea mea normal !si doctorul nu e in localitate si nasul imi este tot infundat si si si !!
Pana una alta dau o cafea cu lapte si haideti la o sueta ca afara vremea pare frumoasa !!!
37+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
aris26 spune:
neatza
eu sunt chiar ciudata....in cursul saptamanii nu pot sa deschid ochii inainte de ora 9 si azi, sambata, m-am trezit la 8
ma bucur sa vad ca toata lumea a venit cu vesti bune de la eco
se pare ca pisik ne-a cam speriat pe toate. eu intreb la fiecare eco daca se vad ceva semne, daca pot sa am vreo surpriza in urmatoarele doua saptamani, imi e mai ushor sa o iau din aproape in apoape.
35+
poze
AMR 5 saptamani
aris26 spune:
ALICule - bine ai venit
daca ne spui datele tale o fata priceputa o sa te treaca pe lista.
35+
poze
AMR 5 saptamani