Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Wow PISIK ...nu-mi vine sa cred..asta da surpriza....nu ma asteptam deloc.....Felicitari, sa fie bebelina sanatoasa si mancacioasa..iar tie iti urez refacere rapida. Te asteptam cu drag pe forum sa ne povestesti.

Deci fetelor...e clar..s-a dat startul...cine urmeaza???

36+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara dragi burticute si proaspete mamic! sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, iar voua recuperare rapida!
v-am lecturat paginile in seara asta...sunteti tare "vorbarete"!
eu astept ca si voi o domnisorica ...in aprilie, asa ca probabil ma voi alatura cercului vostru, asta daca mai aveti loc pentru o graviduta....

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Moonvas, mai lamureste-ma cum vine asta cu ''coboratul burtii'' ca eu nu-mi dau seama
Eu parca ttot mai greu ma misc si bebelina face disco de vreo 2 zile !! poate pt ca sunt racita ????

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bine ai venit ALIC !!!! dupa cum vezi a inceput numaratoarea ghioceilor !!!

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Alic bine ai venit

36+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Alic iti urez bun venit si o sarcina usoara

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

bine ai venit alic

silvia, tot la lamaze, am aflat ca cea mai "adevarata" cezariana e atunci cand se declaseanzeaza travaliul si apoi intervine cu operatia. e f bine pt bb si mama.

asta daca are rabdare dr-ul.sa astepte travaliul

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pisik, asta da surpriza! Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe! Sa fiti sanatoase si cele mai bune prietene!

Alic, bun venit!

Fetele care ati fost la eco, ma bucur ca aveti toate vesti bune si sunteti linistite.

Chiar m-am uitat la ultimul mesaj al lui Pisik si am constatat ca ecografista de luni, pe care era Pisiku tare suparata, a avut dreptate in legatura cu greutatea. Dar cea de ieri, macar a linistit-o si s-a dus fata cu alt moral sa nasca.

Ionica, au venit rezultatele? Hai spune ca sunt ok si a fost alarma falsa!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

bine ai venit alic

silvia, tot la lamaze, am aflat ca cea mai "adevarata" cezariana e atunci cand se declaseanzeaza travaliul si apoi intervine cu operatia. e f bine pt bb si mama.

asta daca are rabdare dr-ul.sa astepte travaliul

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 35+

Mihaela, cu asta m-ai lamurit si pe mine. Ca azi mi-a spus dr ca sarcina arata de cezariana, dar numai dupa ce se declanseaza travaliul.
Nu l-am mai intrebat de ce.

Probabil e vb de hormonii care circula in sangele mamei si a lui bb la declansarea travaliului, nu?

Servus Alic! Unde-s multi puterea creste!

Clara 34+ cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Chiar m-am uitat la ultimul mesaj al lui Pisik si am constatat ca ecografista de luni, pe care era Pisiku tare suparata, a avut dreptate in legatura cu greutatea. Dar cea de ieri, macar a linistit-o si s-a dus fata cu alt moral sa nasca.

31+

Kea, am inspectat si eu mesajul acela... si probabil nici colul nu era asa de grozav, mai degraba era ca la primul eco decat la al doilea.

Clara 34+ cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput