Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu ma chinui cu nasul infundat si parca parca am si febra sper sa-mi treaxa pana saptamna viitoare cand am programat cezariana !!!

Apropos, oare poate afecta cumva raceala anestezia ce trebuie facuta la nastere ???? sper ca nu !!!

Nikoleta, las-o mai moale cu curatenia sa nu trezesti bebele !!!

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel ,ai fost la doctor ???? sper ca esti ok !!!

Maria, asteapta sa se faca ora 6 si treci la treaba macar un efect placut o sa aiba poate chiar 2 !!!!.

La noi vad ca vine primavara , in sfarsit a iesit soarele, pacat ca sunt racita si trebuie sa stsu in casa astazi , dar maine ....

fetele !!!

37+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Iar mi-e somn, sunt de groaza m-am trezit la 13.00, ma culc la 16.30...si credeti-ma ca dorm ca URSUL ziua...la noapte sa vezi parca sunt un butoi in rostogolire...si numar florile de la perdea

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Eu ma chinui cu nasul infundat si parca parca am si febra sper sa-mi treaxa pana saptamna viitoare cand am programat cezariana !!!

Apropos, oare poate afecta cumva raceala anestezia ce trebuie facuta la nastere ???? sper ca nu !!!

Nikoleta, las-o mai moale cu curatenia sa nu trezesti bebele !!!

37+ cu Alexandra

Nu cred ca are niciotreaba raceala cu anestezia, poate doar daca e generala?? in schimb nu-l pupi pe bebe mic.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Azi a fost ultima zi de mers la munca, asa ca de azi incepe leneveala si dormitu pana la amiaz Parca vad ca nu o sa ma pot abtine si tot mai merg pe acolo sa vad cum merg treburile

A, si aseara am terminat si bagajul pt spital (adica bagajele ca am facut 2) asa ca abia astept sa vina bebelina. Cand zic la lume ca abia astept sa nasc se uita cam ciudat la mine

cocufan felicitari pentru printesa, sa fie mancacioasa si sanatoasa

36+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gata am venit de la pensat. M-am facut mai frumusica...moralul mai ridicat
Niko chiar ca esti harnica!!! Trei feluri de mancare ...eu tocmai mi-am pus la fiert niste oua Nu mai am rabdare sa stau in bucatarie...Si cand ma gandesc ca maine vin prietenii pe la noi si trebuie sa le gatesc Cred ca il pun pe sot sa faca niste tortelini (numai asta stie sa faca , dar ii ies tare bune).

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cocufan, felicitari!!! Sa va bucurati de bebita Sorina Maria si sa fie fericita si sanatoasa!

Nikoleta iubita, tu faci a nascut. Daca ti-a coborat burtica si poti sa respiri, se apropie momentul. Pot sa mai treaca si doua saptamani, dar odihneste-te chiar daca nu iti vine, e mai greu cand te apuca nascutul obosita. Pup fata!

Fetele, m-am apucat de exercitiile de reeducare abdominala si voiam sa va povestesc pana nu uit
Ce m-au invatat tantile alea sa fac, din a treia zi dupa nastere:
- stand pe spate, inspir umfland burta si expir
- apoi sug burta si scot coastele afara, strang perineul si stau asa pana numar la 10
Trebuie facut de 40-50 de ori pe zi.
Cand ne perfectionam pe spate, urmeaza din stand in fund, apoi din picioare si in final in 4 labe.

Gagica mica e bine, le doarme non-stop. Lapte este garla, papa bine, a luat 50 g intr-o zi inainte de a iesi din spital. Eu sunt destul de ok, dar as dormi tot timpul ziua si noaptea is zombi. M-a palit o durere de cap, din aia de hormoni. Dupa ce nu mai are omul estrogen in prostie de la placenta, se mai intampla si asta cu durerile de cap. Trec intr-o zi-doua, la primul bebe asa a fost, cel putin.

Pup fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna burtici!
COCUFAN,FELICITARI, REFACERE USOARA MULT LAPTIC, SA ITI TRAIASCA FATA, SORINA BUN VENIT SA CRESTI MARE SI SANATOASA.
PETRA LA MULTI ANI, BB SANATOS SI NASTERE USOARA LA TERMEN.
Maria , mutumim de vesti, parerea mea e sa o lasi pe Casi sa vina cand vrea ea, nu te supara pe mine dar cred ca e mai bine ca natura sa isi urmeze cursul, mai ai pana la 40.
Ina daca esti ingrijorata de pierderea de lichid, sa stii ca exista absorbate speciale care indica daca e LA sau nu, se albastresc.Acum sincer nu mai tin minte cum le spune ceva cu ACU..., intreaba eventual la faarmacie.eu am vzut in cabinet la medic un pliant.
Stiularea sfarcurilor si mangaierea burtici poate duce la declansarea contractilor , la fel si conactul sexual, mai ales la gravidele cu risc, parere de medic, dar precum a spus si Sasha depinde de fiecare organism.
Maya ce faci cum esti?
Floric tu?/
Adee concediu placut si stai cumintica , mai las-o pe Ariana la caldurica un pic.
pt printesa Luana si Monica.
Fetele care merg la medic ,tinem pumnii.
Azi schimbam si noi semnatura, macar inca o saptamana, mai glumeste medicu si zice ca poate imi face figura si cu toate problemele trecem de termen.

36+

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Felicitari Ramona pentru fetita, sa fie o mincacioasa, frumoasa si iubicioasa!

am venit de la doc, nu e nimic, afara de oboseala mea, multumesc de intrebare si incurajari, novus si celelalte burtici
anestezistul care-mi facu fisa e ro
sint in continuare obosita atit de rau incit nu reusesc sa dorm :(
mai incerc...

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

tot io- pentru fetele cu nasul infundat: eu am gasit picaturi de nas cu uleiuri esentiale care sint compatibile cu sarcina, sint de la medicina homeopata; asta plus ser fiziologic ma ajuta sa mai respir. Incercati si voi!

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput