Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Bine ai venit, Sorina Maria! Sa fii cuminte, papacioasa si necolicioasa!

Simona, tare frumoasa povestea ta... Poate imi voi face si eu curaj sa scriu povestea noastra. Doar ca este trista pe alocuri, dar cu atat mai mare va fi "triumful" de a o tine in brate pe Adelina noastra...

"Ceva" efect are asupra contractiilor. Iar daca nu aveti nici un fel de restrictii, inclusiv compozitia spermei este "benefica" declansarii travaliului. Cel putin in cazul meu, orice fel de "trezire a interesului" se soldeaza cu contractii.

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
+39 albinuta Ariana-Maria , cea care da recital seara.

39sapt? Wow, apar ghioceii si la Targoviste! kiar ma gandeam la tine cand discutam despre primarii si bancile cu care colaboreaza ele... ai idee cu cine "colaboreaza" primaria din Targoviste? (de preferat BRD/Transilvania)

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

burticile,ghioceii si mamicile...
in primul rand,vreau sa o felicit pe mami Cocufan pt micuta minune si sa ii urez si ei bun venit pe lume,multa sanatate si noroc in viata...
petru petra tudor,LA MULTI ANI!!!toata fericirea din lume sa te inconjoare odata cu venirea pe lume a ghiocelului,care va fii un cumintel si un papacios...
eu am adormit pe la 4 azi noapte si m-am trezit pe la 14...am dormit bine...bb e cuminte...motiv pt care acum ma apuc sa intorc casa cu fundul in sus...deh...curatenie generala...again...si mi-am propus sa mai si gatesc 3feluri de papa...k m-am cam lasat in ultima vreme de gatit intensiv...dar acum nu mai gatesc noaptea...
bb e cuminte...desi la semnatura e 39+,dupa UM,ar tb sa vina fix in o saptamana,dar dl.dr.zice ca peste vre-o 3...acu...sa vina cand o vrea D-zeu,sanatos sa fie...
va pup pe toate

Nikoleta 20 39+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna burtici!

Bine ai venit Sorina Maria! Sa cresti mare si sanatoasa, sa bucuri zilele parintilor tai! Ramona, felicitari pentru micul ghiocel, refacere rapida si mult laptic!

Petra, La multi ani!!! Sa ai o nastere usoara si bebic sanatos si mancacios!

Florinela si eu m-am trezit doar pe la 13 si culmea acum iar m-a lovit somnul....si asta vad ca deja se intampla ce ceva vreme....nu ma plang...dar as prefera sa dorm noaptea decat sa ma invart ca un zombie.

PS. Chatonel, Clara , fetelor care mergeti la doctor/control tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune!

Manu 33 Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

COCUFAN - felicitari! Sorina-Maria bine ai venit, sa fi sanatoasa. primul ghiocel in zodia peshtilor

CLARA - eco transvaginala nu am mai facut din saptamana 13 si pana atunci doctorul de abia baga sonda si o mishca atat de incet...(fata de alte eco tv pe care mi le facuse pana sa raman). nici tusheu vaginal nu imi face niciodata, dar colul se vede si se poate masura f ushor la abdominala, eu il vad cu ochii mei de fiecare data, pe mijloc are un firishor alb(probabil dopul)si il masoara la milimetru mereu. deci chiar nu pricep de ce ar risca tocmai acum un control invaziv. il poti refuza pe motiv ca te doare, nimeni nu te poate contrazice, lasa sa zica el ca eshti tu prea sensibila. pana la urma daca il vede lung si inchis, nu mai conteaza daca are 3,4 sau 3,8 cm.

35+
poze

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Nikoleta, ce mami puternic esti...curatenie generala +3 feluri de mancare, aoleu..vrei sa nasti azi?
Pe mine tare greu ma mai tin piciorele, sunt asa ca amortita, imi pica mai tot din mana, am apelat la mama pentru mancarica...eu asa niste legume cu pui..preparate rapide. Sterg praful si spal rufe, datul cu mopul deja ma oboseste cu transpiratie.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara
Fetelor, imi spuneti si mie daca la controalele prenatale tarzii (de trimIII) vi s-a facut eco vaginal?

Mie mi-a facut cand am fost internata, inainte de externare, tocmai intrasem in saptamana 31. Dar nici atunci, nici cand mi se mai facuse inainte, procedura nu mi s-a parut invaziva, adik... sonda aia intra mult mai putin decat deshtele la TV... Si la mine tot lungimea colului era marea problema si... vestea a fost buna.

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nikoleta - te-a apucat cheful de curatenie generala??? vezi ca se zice ca ar fi primul semn de travaliu

Petra - LA MULTI ANI!nashtere ushoara...parca tu ziceai ca ai colul shters, te ashteptam cu veshti altfel ne gandim ca ai hotarat sa iti serbezi ziua impreuna cu bb

35+
poze

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

florinela nu tin neaparat,dar de vre-o trei zile ma simt de zici k nici nu mai am burtica atasata...nu mai gafai,nu mai obosesc asa usor...respir extrem de bine...mai nou,dor minunat...asa k de ce sa nu imi testez limitele...si mai e si partea a doua...daca nu eu atunci cine???(aici vb de cine sa imi faca treaba,ca mama desi sta la 3 case de mine,o data nu a venit sa imi bage aspiratorul......),ca vb ceea de voie,de nevoie...om vedea...

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

nikoleta - te-a apucat cheful de curatenie generala??? vezi ca se zice ca ar fi primul semn de travaliu

Petra - LA MULTI ANI!nashtere ushoara...parca tu ziceai ca ai colul shters, te ashteptam cu veshti altfel ne gandim ca ai hotarat sa iti serbezi ziua impreuna cu bb

35+
poze

AMR 5 saptamani

pai tocmai ce ma "plangeam" ca ma simt asa bine...odihnita...o stii organismul ceva de se odihneste asa usor???o fii linistea de dinaintea furtunii???

poze la albumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20
acum ma apuc sa intorc casa cu fundul in sus...deh...curatenie generala...again...si mi-am propus sa mai si gatesc 3feluri de papa...k m-am cam lasat in ultima vreme de gatit intensiv...dar acum nu mai gatesc noaptea...
bb e cuminte...desi la semnatura e 39+,dupa UM,ar tb sa vina fix in o saptamana,dar dl.dr.zice ca peste vre-o 3...acu...sa vina cand o vrea D-zeu,sanatos sa fie...
va pup pe toate

poze la albumul DC

Nicoleta, tu vrei sa te intalnesti cu bebe mai devreme?

Carmen 33+

Mergi la inceput