Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Galushka multumim pt sfaturi. Foarte utile. Le-am notat.
pentru Galushkuta mica, cea cuminte si papacioasa.

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Fetelor dragi, va multumesc din suflet pentru urari!

Din pacate nu va invit la nimic bun de papa, astept sa vina sotul cu bunatati gata-preparate sau sa iesim, vedem cum ma simt, pentru ca sunt extrem, extrem de somnoroasa astazi!

Am vazut ca a venit frumusica Ramonei, ma bucur enorm! Citesc in continuare, sunt abia la prima pagina, ieri nu am intrat deloc si am avut ceva de recuperat!

Sasha , eu credeam ca te referi la cand spuneai ca ai ajutat in mod natural, stiu ca poate declansa contractii. De aceea se recomanda evitarea activitatilor neprotejate in ultima luna.

Multi, multi si revin!

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aha, m-am lamurit si eu cum e cu ,. daca e protejat nu e problema ,nu ??
Sperma e cea care ar putea declansa travaliul !!
Am retinut

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
1. Ce culoare/consistenta/miros are lichidul amniotic?
2. Cum iti dai seama daca ai pierderi de lichid amniotic?

Gina, tocmai zilele trecute am citit intr-o revista de bebei ca lichidul amniotic trebuie sa fie clar si fara miros, dar ca poate fi si roz, maro sau verde. Oricare ar fi variantele trebuie sa-i comunici medicului cum sta treaba, nu spune "la revista" ce inseamna daca este roz/verde, insa daca este maro inseamna ca micutul a testat deja intestinutul gros

Oricum, am inteles ca se face si la spital un test, o mostra de lichid este pusa pe hartie de turnesol iar daca are loc vreo reactie, bingo!

Desigur si ecografia arata care este cantitatea de lichid din jurul lui bebe!

Pup!

36+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

oricum prea mari sperante nu-mi fac, ca am incercat si faza cu ardeiul iute (care cica declanseaza travaliul) si inafara de arsuri la stomac, contractii timp de 6 ore finalizate cu un mers la baie glorios si arsuri de gradul N la fundic, nu m-am ales

Maria,

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Nu kiar. Pe de-o parte compozitia spermei, pe de-alta excitatia si, cu voia dvs, ultima, dar nu cea din urma: "apoteoza".

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

ardeiul iute contribuie la declansarea travaliului..? nu pot sa spun cit de tare imi place si cit de mult maninc...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Nu kiar. Pe de-o parte compozitia spermei, pe de-alta excitatia si, cu voia dvs, ultima, dar nu cea din urma: "apoteoza".

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Am inteles !!!

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Petra - LA MULTI ANI!nashtere ushoara...parca tu ziceai ca ai colul shters, te ashteptam cu veshti altfel ne gandim ca ai hotarat sa iti serbezi ziua impreuna cu bb

Fetelor, va multumesc din nou, am vazut toate urarile voastre, sunteti fantastice, m-am simtit foarte bine in rolul de sarbatorita! Fac o cinste mare, la o plimbare in Herastrau, stiu ca este valabil doar pentru fetele din Bucuresti, insa celorlalte le transmit numai si numai ganduri bune!

Aris, da, eu am colul sters, mi se spusese asta inca de la sfarsitul lui ianuarie si acum vad ca au avansat lucrurile

Ideea este ca dr. mi-a spus ca bebe sta cam inghesuit la capusor, e deja bine bagat pe traseu, sper sa nu-i fac rau in vreun fel, incerc sa stau in pozitii care imi par ca ii lasa loc, adica perna intre picioare, stat pe o parte... sincer, as sta si in cap pentru prichindel!

Am vazut ca vorbiti de "suferinta fetala", se aplica oare? Ma gandesc insa ca mi-ar fi spus dr. daca era vreun motiv de ingrijorare, nu?

Va multumesc si va imbratisez!!!!

36+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Cocufan, felicitari!!! Sa va bucurati de bebita Sorina Maria si sa fie fericita si sanatoasa!

Nikoleta iubita, tu faci a nascut. Daca ti-a coborat burtica si poti sa respiri, se apropie momentul. Pot sa mai treaca si doua saptamani, dar odihneste-te chiar daca nu iti vine, e mai greu cand te apuca nascutul obosita. Pup fata!

Fetele, m-am apucat de exercitiile de reeducare abdominala si voiam sa va povestesc pana nu uit
Ce m-au invatat tantile alea sa fac, din a treia zi dupa nastere:
- stand pe spate, inspir umfland burta si expir
- apoi sug burta si scot coastele afara, strang perineul si stau asa pana numar la 10
Trebuie facut de 40-50 de ori pe zi.
Cand ne perfectionam pe spate, urmeaza din stand in fund, apoi din picioare si in final in 4 labe.

Gagica mica e bine, le doarme non-stop. Lapte este garla, papa bine, a luat 50 g intr-o zi inainte de a iesi din spital. Eu sunt destul de ok, dar as dormi tot timpul ziua si noaptea is zombi. M-a palit o durere de cap, din aia de hormoni. Dupa ce nu mai are omul estrogen in prostie de la placenta, se mai intampla si asta cu durerile de cap. Trec intr-o zi-doua, la primul bebe asa a fost, cel putin.

Pup fetele!!!

Galushca, ma bucur ca ai lapte si ca Ileana papa bine, multi

36+ cu

Mergi la inceput