Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
Alysh spune:
Buna fetelor,
Vlad deocamdata mai bine. Multumesc mult tuturor care s-au gandit la noi, nu mai nominalizez din lipsa de timp.
Acum are 37.0 intrarectal, sper din suflet sa nu mai urce.
AM o rugaminte si revin mai tarziu cu conspect: Doloress, Chinabulina, nu stiu daca si unde mi-am salvat site-urile alea cu activitati pt bebei. Le mai puteti da o data? Saru'mana mult, pup
Vlady
chinabulina spune:
alysh, www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/9months1stweek/" target="_blank">asta e cel dat de doloress si www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2320&e=activities&ctypecode=np&ccat=play_and_learn&cminAge=9&cmaxAge=12" target="_blank">asta e cel gasit de mine
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Andrada79 spune:
ROBERT ,ANDRA, ROXANA, DELIA ELIANA, BEATRICE, DANIEL CHRISTIAN
Bineneteles ca a primit sotul alataieri si preavizul in care il anunta ca se incheie activitatea si mai lucreaza pana pe 17 martie. Am citit si eu legea si am vazut ca in acest caz sunt obligati sa ii acorde un salariu compensator. Ne-am panicat initial pt ca asta inseamna sa depunem dosarul de CIC cu data de 18 si el atunci ar fi somer. S-a dus in Olari s-a interest si i s-a zis ca e in regula dupa care la firma I s-a zis ca nu, ca trebuie sa fie angajat in momentul depunerii actelor. Ce sa va zic ca am intrat ieri intr-o panica….pana la urma s-a dus iar in Hambarului, ca am zis noi ca acolo ajung practic actele si jurista i-a zis clar ca si daca e somer dosarul il accepta, pe ea o intereseaza sa aiba continuitate cele 12 luni anterior datei nasterii. Ce sa va zic vaca lui de sefa i-a zis ca bine dar nu iti dau adeverinta, pana la urma s-a lamurit idioata ca e dreptul lui sa ii dea adeverinta cu venitul pe acele luni. Ei ii era frica ca el intra in CIC (firma va trebui inchisa) si ea nu o sa poata inchide firma ca ramanae agatata cu cartea lui de munca. O cretina, asa ne-am enervat. Acum sper sa fie ok cum au zis astia din Hambarului si din Olari pt ca va spun sincer nu mai incredere in nimeni.
Alex@sara of ce nenorociti, sa ii fure banii…. Dar asta e da-I incolo sanatatea voastra e cea mai importanta. Multa sanatate mamei tale!
Miss felicitari pt ciorbica!
Lorich fff frumos puloverul.
Prag este superb jachetica, abia astept sa vad rezultatul.
Ca_eric cel mai bine te duci la doctor, ca isi da seama de la ce este. Am patit-o si noi pe la 6 luni si era ciuperca, dar a trecut si eu eram convinsa ca e de la mancare.
Dolloress vai ce de zapada! Mi-am adus aminte cand eram mica ce casemate mai faceam. Acum nici cu sania nu mai poti merge! Cred ca e asa dulce cand iti das a papi!
Alysh multa sanatate! Pupici pentru Vlad sis a treaca repede raceala!
Reallaura ufff sa iti treaca cat mai repede raceala! Sanatate!
Kristinik pantofiorii ca pantofiorii dar piciorusele alea grase pe mine m-au terminat. Imi place cum a pictat masuta! E dulce si o finuta!Pt tuse eu i-am dat prospan, paxaladin si sinupret dar prospanul l-am oprit cand am inceput cu aeoroslii. Intre timp am citit ca va trecut, bravo!
Ylari bine ca ati scapat de eritem, bravo!!!
Danicris pai daca tu esti exagerata sa stii ca si eu sunt pt ca la fel in tot timpul asta numar pe degete orele in care nu am fost langa el si daca am plecat a fost fie sa depun niste acte fie la posta pt indemnizatie. O singura data am iesit la restaurant 2 ore seara cand dormea. Soacramea din posesiva nu ma scoate. Oricum acum ca nu se va mai duce nici mama la serviciu voi profita sa il mai las cu ea ca sa se obisnuiasca pana incep eu munca ca mult nu mai am. Insa cred ca Tiberiu se va obisnui mai repede fara mine decat eu fara el. La mine eu sunt problema, cea dependenta de el. Bafta cu lapticul, poate o fi ceva trecator! Moama ce mancacios ai tu aici http://picasaweb.google.com/danicris28/DucuVladucuLunaA8A?authkey=Q9EB7pjM35g#5304078951764546002
Micaela06 spune:
LA MULTI ANI Robert, Andra, Roxana, Delia, Beatrice si Daniel!
Sa cresteri mari, sanatosi, papaciosi si cumintei!
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Lorich spune:
Andrada uf, dupa ce ca erati suparati, asta va mai trebuia, prosti si super-prosti; exact asta voiam sa-ti spun, dar am vazuta ca s-a lamurit "12 luni anterior nasterii" mama lor de cretinoizi.
Lily vazut dovada!
Alysh e f bine asa! Inseamna ca a fost o mica raceala de la fig
Mai fetelor, tot scriati voi de pampers fara elastic si eu nu stiam exact ce spuneti, imi imaginam ca vorbiti de elasticul din jurul picioarelor, dar cred ca va refereati la cel de la ariciul care prinde scutecul, nu? Isuse, noi am cumparat primul pachet (culmea, cu vaccin) care are elastic acolo si suntem pe nr. 4, 4+ si 5 de la 3 sau 4 luni cred. Deci astia cu elasticul ala acolo imi palc la nebunie! Despre elasticul ala era vorba? Chiar asa ghinionista sunt? De asta NO LOTO for me!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Kristinik acum am vazut ca ai postat.Doamne ajuta sa nu fie nimic, tinem pumnii strans-stransi! Edit: am trimis reteta de crema pt iritatie la fundulet pe contul comun, initial continea cloramfenicol, dar se poate face si cu clotrimazol (dupa cum spunea dermatoloaga Cadinei ar fi mai light) - depinde de cat de grava e buba. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Lorich, de unde ai reteta ? Se face in casa sau mergi cu ea la farmacie sa ti-o prepare ? Multumesc.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Lorich spune:
Lorich, de unde ai reteta ? Se face in casa sau mergi cu ea la farmacie sa ti-o prepare ? Multumesc. |
Reteta se face la farmacie; reteta o am de la mama care lucreaza la un spital de copii si o folosesc aia acolo la copilasi opariti rau. Reteta originala are cloramfenicol, dar se poate face (zicea Cadina ca i-a zis dermatoloaga ei) si cu cealalta substanta.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Lorich Andrada uf, dupa ce ca erati suparati, asta va mai trebuia, prosti si super-prosti; exact asta voiam sa-ti spun, dar am vazuta ca s-a lamurit "12 luni anterior nasterii" mama lor de cretinoizi. Lily vazut dovada! Alysh e f bine asa! Inseamna ca a fost o mica raceala de la fig Mai fetelor, tot scriati voi de pampers fara elastic si eu nu stiam exact ce spuneti, imi imaginam ca vorbiti de elasticul din jurul picioarelor, dar cred ca va refereati la cel de la ariciul care prinde scutecul, nu? Isuse, noi am cumparat primul pachet (culmea, cu vaccin) care are elastic acolo si suntem pe nr. 4, 4+ si 5 de la 3 sau 4 luni cred. Deci astia cu elasticul ala acolo imi palc la nebunie! Despre elasticul ala era vorba? Chiar asa ghinionista sunt? De asta NO LOTO for me! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
elasticul de sus, de la spate.
Am gasit in Auchan, pachet mare de Huggies, cu 50 roni, mai eftin decat Pampers. SI mai ok pt noi. SI sigur nu ii fura elasticu
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
chinabulina spune:
lorich, cica sunt pampersi fabricati in polonia si pampersi fabriati in turcia. cei polonezi au elasic, cei turcesti n-au. de unde stii de care sunt? pe marginea alba, alaturi de data fabricatiei, scrie "made in poland"... acum sa nu crezi ca sunt eu desteapta; din anumite motive, am urmarit discutiile de la odiseea de noiembrie-dec. si am vazut ca scriau fetele
si uitai sa-ti spun ieri: ai un baiat de milioane!!! cu un puloveras tare frumusel
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
alina_anto spune:
Buna fetele!!!
Din pacate, nu mai apuc deloc sa va citesc, si nici sa scriu... Tot timpul meu i l-am dedicat Sarei Iar in cele 2 pauze de somn de peste zi profit sa imi mai rezolv treburile casnice sau sa "fur"
si eu o ora de somn alaturi de ea. noptile sunt la fel, adica treziri de 1-2-3 ori pe noapte.. Dar deja m-am obisniut..nu ma mai deranjeaza. in rest, suntem bine, mancam (amandoua) foarte bine, ne jucam, radem, dansam, ne plimbam, etc.. Am avut-o cateva zile la noi pe soacra din Germania si chiar mi-a prins bine, ca a mai stat si ea cu Sara. Am pus cateva poze recente incepand de aici
lA MULTI ANI!!! Robert, Andra, Roxana, Delia, Beatrice, Daniel
Sanatate puiutilor si mamicilor bolnavioare!!
Am reusit sa vad cateva poze cu puiutii M&M. Doamne, ce mari si frumosi sunt!!! Parca nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.. Kristinik Ai o fetitza foarte frumoasa!! M-am topit cand am vazut-o!
Va pup, trebuie sa fug ca ii e foame printesei!!
Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria