Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
Lorich spune:
Niata
Kristinik sper sa nu fie ca la noi, dar cand a facut Robert viroza aia urata exact asa a debutat:brusc, in noapte o tuse productiva asa, apoi usor usor temperatura. Sper sa nu fie si la voi asa, oricum la noi a fost virus, o raceala de afara e alta treaba. Cat despre siropuri de tuse noi am incercat asa, in oridine Eurespal, Stodal si in final a mers Bronhexim (pediatra mi-a zis ca la varsta asta, niciun sirop de tuse nu face minuni).Ai grija cu mucii sa-i scoti cat mai bine. Aaaa..sinupret ne-a ajutat mult si pe noi!
Virginia sigur sunt dintocii!
Alysh sananate multa lui Vladut, sa fii ca daca a racit afara nu are de ce sa fie contagios si oricum va trece repde, nu vad de ce sa aiba nev de antibiotic. Sanatate muuulta!
Laura of, voi sunteti cu virusel, mi-e mila de mor de Mirci, tin pumnii sa treaca usor peste si pup si pe mamica lui!
Doloress o fi alergia de la sushi? [:))] Tare mi-e drag Patrickutul smecher. Iar banca..de coma, imi aminteste de un banc/povestioara ce circula pe mail cu un tip care emigreaza in Canada si initial e fericit, euforic apoi incet incet (cu iarna, zapada) ajunge in cealalta extrema. Oricum, macar virusii stau potoliti.
Danicris multumesc Eu o sa-i dau peste dupa 9 luni si voi incepe cu peste luat viu de la metro/carref ceva, viu sa-l ucis cu mana mea , n-am incredere (pt a-i da lui Robert) in pestele lor proaspat, o sa cumpar unul, il fac portioare si-l congelez eu. A, de la pediatra mea citire:daca nu s-a ridicat singur in picioare nu-l pune tu in picioare decat sustinut bine de sub brat, ca se curbeaza piciorusele, am intrebat ca si Robert era topit dupa asta, facea un o-o-oho!
Imi palce tare de seful ala al tau!
La multe lunite Robert , Roxana , Delia , Beatrice, Daniel, Andra
Alex@sara imi pare aru pt mami tau, asta e lumea in care traim! Stii ce voiam sa-ti spun vizavi de Tutunaru? Ca eu am auzit ca e dr. bun, dar ca fiind asa ocupat mai face si greseli, mai trateaza lumea cum ai pov tu. Sfatul meu ar fi sa mai mergi si la alt dr., sa ai 2 dr. care sa te urmareasca, pt a nu avea surprize neplacute. Eventual unul mai "ne-renumit" dar mai disponibil. sanatate multa la noastra si tin sa-ti si multumesc ca ne tii treaza amintira burticii
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Lorich spune:
Kristinik acum am vazut ca ai postat.Doamne ajuta sa nu fie nimic, tinem pumnii strans-stransi!
Edit: am trimis reteta de crema pt iritatie la fundulet pe contul comun, initial continea cloramfenicol, dar se poate face si cu clotrimazol (dupa cum spunea dermatoloaga Cadinei ar fi mai light) - depinde de cat de grava e buba.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danicris Si daca vreti sa ne vedeti : http://picasaweb.google.com/danicris28/DucuVladucuLunaA8A?authkey=Q9EB7pjM35g#5304098022354547842 Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
Ce Rasfatel frumusel si mamica frumusica. Mai fetelor eu cred ca avem cei mai frumosi copii. A fost un an bun 2008
REclama Tnuva il face pe fi-miu sa planga. Pe langa asta tot nu mananca. io nu mai stiu ce sa fac. Am facut pauza ieri, i-am dat numai lapte, nu am facut decat sa ma certe tati.
Uoff.
Tb neaparat sa ii mai iau jucarii. SA vad ce gasesc la Baby Expo.
Voi ce imi recomandati?
Ma intreb ce mai face cadinuta? Ca nu ne-a mai scris. Ne e dor si de Iasminuta si de Inais.
Cine mai merge la Expo? Io m-am gandit dupa ce am vbit cu Cleo sa merg in prima zi la prima ora. Poate e mai putina lume.
Tb neaparat sa iau ham, aveti recomandari?As vrea sa il pot folosi si sa il asigur in carut la cumparaturi.
In rest caut sac de dormit pt primavara si ce mai gasesc.Papucei pt casa si hainute pt bb nou nascut ca va tb sa mergem in vizita.
cleo78 spune:
fug sa fac tort, sa il mancam la miezu noptii - voiam sa zic lui Danicris, cand ajunge in Buc. - in carfur/cora/auchan sunt multe lucruri de bebei,si mai eftine. Daca ai drum, isi mai eftin si la lapte praf, pampersi, hainutse.
cat despre lasat cupilu cu altii, zic ca e cazul sa il invatsam si cu alte pers., sa fie sociabil, sa vorbeasca cu alti cupii. Fiica mea e innebunita dupa cupii, cum ii vede, le vorbeste, le canta, le rade, le explica!! Edvin stie .
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
kristinik spune:
Ce ziceti de umidificatorul www.revitalisor.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1&category_id=1&option=com_virtuemart" target="_blank">acesta ?
Cristina de Diana
Danicris spune:
Multumim pentru complimente Simonacip, Chinabulina, Mi_bebelina, Socrate.
Lorich, saru'mana, chiar nu stiam chestia asta cu piciorusele. O sa intreb si eu pediatra.
Cleo, si eu l-as lasa pe Ducu da' cu cine ? Ca bunicile ... mama lucreaza pana seara tarziu, iar soacra-mea iese din discutie ca are o catea care a muscat-o pe ea de fata si pe socra-miu de mana si de picior, e ciudata rau. Iar la noi soacra-mea nu poate veni pentru ca socra-miu moare de foame fara ea, nici mancarea nu si-o incalzeste. Si nu se pune problema sa vina pentru 1-2 ore pentru ca parintii nostri locuiesc in Rm. Sarat (32 km de Buzau). Legat de copii ... toate prietenele mele au copiii deja mari, nu ne mai baga in seama pe noi, piticii. In bloc e un singur copil mai micut da' si el are deja 3 ani juma'. Poate la primavara in parc sa ne imprietenim cu alti copii. Multumesc oricum de sfat.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
gabitzam spune:
Danicris, am vazut si eu pozele cu Ducu tau asa de nostim si dragalas
Kristinik, primului baiat i-am dat pangasius, cumparam de la Carrefour, portionam si congelam. La raducu n-am inceput inca pestele.
Nu mai stiu cine intreba de aparatori de patut, inalte. Eu am luat din magazinul Barza, a fost un set intreg, cu aparatori, asternut si plapumioara. Se vede in poza asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
LA MULTI ANI Roxana, Deliuta, Andra, Beatrice + ROBERTZEL, Daniel!
Sanatate, mii de bucurii, mult noroc in viata si sa aveti parte numai de clipe fericite!
Neatsa si de la noi. O sa revin ceva mai tarziu cu stiri proaspete, deocamdata doar un mic conspect.
kristinik, mortala e mica ta „pictorita“ Umidificator noi inca nu am cumparat, eu mai pun cate o cratita cu ceai de menta seara inainte de culcare, face bine.
Laurita, Alysh, multa sanatate si voua si bebitilor!!!! Hai, sa treaca repede beleaua...
Ylari, ma bucur ca i-a trecut Evei eritemul, bine ca n-a tinut-o mult...
Danicris, ce vorbesti tu acolo de ridicat in picioare, mama draga, ca Daviducul e cu o zi mai mic ca Ducu si nici nu sta inca in fundulet, nici nu se ridica, el se roteste doar de pe spate pe burta si iar pe spate etc. si se roteste in jurul propriei axe, dar mai mult inca nu... Sincera sa fiu, ce graba am? Ca sa stau sa alerg dupa el? In schimb sunt f. multumita ca a inceput sa bea apa din canuta cu cioc, pe care inainte o refuza, acum chiar bea cu placere... In rest, noi peste nu dam, ca si ala cica e potential alergenic si noi tre’ sa fim taaaare atenti cu asa ceva. Vai, ce dulce e Ducu, mai ales AICI, fotomodel curat Hahaha, iar strampler din ASTA a avut si David, ce coincidenta...
ca eric, tinem pumnii sa treaca bubitele urate!
1. Louis Pasteur a fost un impostor dovedit. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care www.youtube.com/watch?v=-lRn7ffdUto" target="_blank">cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 fug sa fac tort, sa il mancam la miezu noptii - voiam sa zic lui Danicris, cand ajunge in Buc. - in carfur/cora/auchan sunt multe lucruri de bebei,si mai eftine. Daca ai drum, isi mai eftin si la lapte praf, pampersi, hainutse. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Asa este, asa este!!! Si eu i-am luat la grasa ieri din carfur o salopeta gen pijama, o nebunie, 25 ron
Pupici multi
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lilly79 spune:
Buna mamici si pitici.
Mai incerc sa scriu si eu din cand in cand.
Am fost saptamana asta cu Julia la bilant, si are 9kg si 69.5 cm.In rest e bine, voioasa, papa cand ii place mancarea, o refuza cand nu-i place, suge de la mami ce mai este, bea si laptic din biberon, se joaca toata ziua si se agata de tot ce prinde si se ridica in picioare. Aici aveti dovada.
Pt ca eu citesc doar printre picaturi si uit cam tot, cred ca iar nu voi face conspect prea mare.
Reallaura si Simonacip multa sanatate voua si baieteilor vostri.
MissParker la fiecare mesaj al tau sper sa citesc ca doarme bine David, si ma intristez de fiecare data.Sper sa-si regleze si el somnul.De cand ii dau Juliei si lapte praf doarme mult mai bine.Adoarme fara tzitzi seara si noaptea are o trezire sau niciuna.Mai maraie in somn, dar daca nu tipa tare nu ma duc la ea.Programul ei de somn noaptea este de la 23 la 7:30 - 8.Eu tot sper ca voi reusi cu timpul sa o fac sa adoarma mai repede.
Danicris l-am vazut pe Ducu.Ce frumusel e.
Lorich ce frumos e pulovarasul albastru.Eu ma chinui de ceva vreme la o vestuta pt Julia si sper sa o termin iarna asta
Iar trebuie sa trimit mesajul ca miorlaie astra mica si trage de mine sa ma duc sa ma joc cu ea.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)