Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)
Raspunsuri - Pagina 14
myral spune:
LUY
acum ce sa facem nu mai spunem ce fac copiii ca sa nu se supere alte mamici. Eu zic sa ne inspiram unele de la altele mai bine si poate ca vom descoperi ca si ai nostri sunt in stare de multe.Eu sunt suparata si pe sabina
ca are o fetita asa dulce si canta asa bine la pian.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
cecilia L spune:
Roxana, chiar sunt curioasa cum o sa fie luni la lectia demonstrativa, unde mergi, la sediul din Tineretului? Ma tenta si pe mine la un moment dat, dar stiu ca activitatile se fac impreuna cu parintii( la pitici ca ai nostrii), iar eu voiam ceva care sa-l indeparteze putin de mine(desprins de fusta mea) si asta a fost motivul pt care am renuntat.....Sunt deacord ca la inceput sa particip si eu cateva sedinte, dar apoi usor usor sa ma retrag, dar nu prea e posibil din cate am inteles.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Carpatina, cum stai cu proiectul Noapte linistita? |
lucram.. pana acum avem 2 nopti fara biberon... pana sa ajunga sa fie si dormite mai dureaza (putin sper eu)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
laviniaN spune:
Salutare fetelor
In primul rand vreau sa-i urez lui Prisi LA MULTI ANI! sa fii fericita si sanatoasa.
iar fetelor ce asteapta bb2 FELICITARI! si sarcina usoara.....mai ca ma tenteaza si pe mine![]()
luy spune:
Bine ai revenit, Lavinia 
Ce fac fetele frumoase ? Pe unde mai sunteti ? Hai si mai povesteste-ne de voi ! 
Ma duc sa hranesc si eu copilul, s-a trezit
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Bine ai revenit, Lavinia ![]() Ce fac fetele frumoase ? Pe unde mai sunteti ? Hai si mai povesteste-ne de voi ! ![]() Ma duc sa hranesc si eu copilul, s-a trezit |
Pai cum mah, Lavinia-i televizor? (o pui sa vorbeasca si pleci?)
Bine ai revenit Lavinia!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
laviniaN spune:
Noi suntem de duminica la Bratislava, dar singure tati a avut un audit toata saptamana in Croatia,se intoarce doar deseara.
In ROmania am fost foarte ocupata nu am reusit sa intru,dar recuperez acum in forta.![]()
Am vazut ca se discuta intens subiectul CU VORBITUL copiilor....NICI MIRUNA NU ZICE MARE LUCRU DOAR VREO 10 CUVINTE care le inteleg, pe care le repeta cand are ea chef nu cand vreau eu.
la un moment dat si eu mi-am pus problema ca nu aude bine si nu intelege cuvantul,dar se pare ca aude...nu am facut teste la medic.
face absolut tot ce-i spun,intelege,dar mai greu ,comunicarea....vorbeste mult dar nu inteleg nimic ce spune.
de multe ori imi spune sa-i dau ceva si nu inteleg,ea se enerveaza ,plange ,face istericale,imi arata cu degetul si eu ai dau toate jucariile din locul aratat pana sa-mi dau seama ce vrea.
CU puzzle am inceput de la Craciun,ne jucam doar cu piesele acum chiar e pasionata de el.
avem din lemn si cu 12 piese,cu animale,domestice,plaja,la cumparaturi,animale marine...le face singura ,dar are desenat pe tablia de lemn poza pieselor...ea stie exact unde se pun piesele.
Roxana e normal sa nu stie Andrei partile corpului daca nu la invatat nimeni,nu e tarziu in 2-3 zile de exersari sa vezi cum le stie...eu am invatato pe Miruna ,mi le arata dar nu mi le poate denumi.
MIRUNA a invatat sa-si spuna numele UNA.
si papusile sunt tot UNA![]()
laviniaN spune:
Poate nu ar fi rau sa scrie fiecare cum isi stimuleaza copii pt dezvoltarea vorbirii sau alte activitati si atunci putem fiecare sa invatam cate ceva nou.
Poate un subiect nou ca sa nu cautam de nebune ce a scris fiecare si la ce capitol,sau direct pe mailul comun,putem pune poze sau filmulete.
O sa va fac poze la puzzlurile fetitei sa vedeti cum sunt,foarte frumos colorate si o atrag.