Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy, cum sa superi pe cineva, eu cred ca din contra, ne-ai uimit pe toate, in cel mai bun sens.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, nu are cine sa se supere si mai ales de ce. Sper ca nu te gandeai la mine. Eu sincera sa fiu nici nu am vazut filmuletul, niciunul de altfel in ultima vreme, ba nu merge de la birou, ba nu am timp acasa.

Diwana si Luy, chiar daca medicii sunt mai rigizi, macar eu stiu ca de acum incolo sa fiu mai atenta.

Ceamica, uite asta e o ocazie si pentru tine sa exersezi mai mult cu el. Andrei iubeste un bebelus de jucarie, ii zice un fel de "baba", ieri nici nu m-am gandit sa ii zic asta doctoritei. Constat ca stie mai multe cuvinte decat am declarat eu.

Papanash, iti inteleg grija, dar e firesc ca dupa o perioada de dezvoltare rapida sa urmeze un plafon, Alex a fost mereu asa, si de fiecare data dupa plafon vine iar o crestere uimitoare. Ai sa vezi!!! Cat despre carti, Andrei nu le rupe, dar nici lui nu ii place sa ii arat in ele, de aceea nu arata animalele. Pentru ca nu ii place si nu vrea sa i le arat. Poate sa mearga mai usor cu plusuri. Sau cu desene pe coli, ceva imprimat de pe net eventual.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Mi se pare absolut firesc ca un copil sa nu stie anumite parti ale corpului sau animale daca nu l-a invatat nimeni.

Ai dreptate, e firesc.. eu una am intels ca sugestia a fost ca ar trebui sa-l invete cineva.. asta inseamna stimulare.. cel putin "pe strada mea"..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Sper ca n-am suparat pe nimeni ca am pus filmuletul acela, nu am facut-o ca sa para Maria "mai cu motz"

Mah.. nu-ti fa griji.. ne-am prins noi ca esti "pe mana" cu un neurolog care tocmai si-a deschis cabinetul si are nevoie de clientela

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
Mi se pare absolut firesc ca un copil sa nu stie anumite parti ale corpului sau animale daca nu l-a invatat nimeni.

Ai dreptate, e firesc.. eu una am intels ca sugestia a fost ca ar trebui sa-l invete cineva.. asta inseamna stimulare.. cel putin "pe strada mea"..

=====================

Da, mai clar nu se putea. De fapt asta a fost ideea neuroloagei: nu le stie, dar trebuie sa le invete de acum incolo.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Ceamica, la cat mai multe lacrimi de fericire

Papanash, eu cred ca ei invata in salturi, au perioade in care par sa stagneze, si apoi numai ce te trezesti ca stie alte lucruri noi. Animalele le poate invata si cu ajutorul unui puzzle (nu facandu-l neaparat, ci luand tu cate un animal si spunandu-i ce e si cum face), sau mergand pe strada, sigur dai de un caine sau o matza, sau un porumbel.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Gabriela , multa sanatate pt buni !

greyeras sa-ti treaca migrenele ! Si eu am avut niste dureri cand am avut sinuzita , brrrr , bine ca a trecut !

Yaya , drum bun sa aveti si vacanta placuta la socrii

Carpatina , tinem pumnii sa cuceriti repede ,,reduta ''. Sau sa se lase cucerita. Pupam frumoasa !

Roxana

Dewilla , felicitari ptr examen !

Luy , e grozava Maria !

jojo_miha felicitari si sarcina usoara in continuare!

urmy esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

stie de chit-chit si pisa ( pisica), le deseneaza, face cercuri si apoi puncte si linii, ca-i tot repet eu cand desenez, ochii, urechile, etc. Daca-i zic 'hai sa desenam chit-chit' imediat percuteaza, uita tot ce face in momentul ala si aduce caietul sa desenam.Le numeste intr-un fel pe care numai eu le inteleg, taica-su zice ca la fel dar eu le deosebesc

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Carpatina, cum stai cu proiectul Noapte linistita?

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

stie de chit-chit si pisa ( pisica), le deseneaza, face cercuri si apoi puncte si linii, ca-i tot repet eu cand desenez, ochii, urechile, etc. Daca-i zic 'hai sa desenam chit-chit' imediat percuteaza, uita tot ce face in momentul ala si aduce caietul sa desenam.Le numeste intr-un fel pe care numai eu le inteleg, taica-su zice ca la fel dar eu le deosebesc

Ghighi- filme

Ei pai vezi, poate de aia nu le stie, ca n-ai tu talent la desen
si nu desenezi decat pe chit-chit si pe pisa. Ia diversifica-ti repertoriul

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput