Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (274)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

cautati ...edituragama.ro, au multe carti educative
noi avem Cartea bebelusului istet,are ferestre ,dar la noi sau cam dus a avut grija miruna de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Propun sa organizam un concurs intre noi, mamicile. M-a inspirat Marunzika cu mailul ei, cu inregistrarea.
Deci, propun asa, cine vrea sa se bage, punem ceva inedit,ori o poza ff veche cu piticul, ori un film, ori ceva ce nu e foarte usor de ghicit, pune pe mailul comun dar folosind tot adresa comuna de mail, sa nu apara nume,alte chestii. Cine organizeaza ghiceala da un premiu castigatoarei, stabilim inainte de comun acord care sa fie valoarea, ceva simbolic acolo, o amintire, plus o diploma ceva.

Am inceput eu, cu una usoara, sa va faceti mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

stai asa, spune premiul intai .daca nu ghiceste nimeni in 2 zile sunt date indicii,ok ?

eu sunt varza cu capul, Ghighi nu vrea deloc sa doarma, n-a dormit deloc azi.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

am vazut o scumpete cu ochelari, parca ar fi trandafirasul , dar de cand e tunsa ? Eu zic Ioana de Carpatina.
care-i premiul, mey ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

am vazut o scumpete cu ochelari, parca ar fi trandafirasul , dar de cand e tunsa ? Eu zic Ioana de Carpatina.
care-i premiul, mey ?

O gofra si-o bere-n Grand Place

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Sper ca n-am suparat pe nimeni ca am pus filmuletul acela, nu am facut-o ca sa para Maria "mai cu motz"
Pur si simplu m-am mirat ca stie sa faca puzzle-ul singura, era prima oara cand reusea. Am vrut sa impart cu voi aceasta descoperire ( mesajul fiind " copiii nostri stiu mult mai multe decat am crede noi" ).

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

sa sti ca si eu simt acelasi lucru uneori, de aceea incerc sa nu mai spun ce face sau spune Cristi, mai dau in balarii(de fericire), dar asta este....nu vad de ce s-ar supara cineva, eu care am vazut-o pe Maria stiu ca este o fetita desteapta, iar tu ai multe merite in educatia ei, asa ca te rog sa nu spui ''cu mot''

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nu-i chiar tunsa .. i-am taiat - un pic cam mult.. cred - bretonul

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Nu-i chiar tunsa .. i-am taiat - un pic cam mult.. cred - bretonul

=====================

tu l-ai taiat ? pai daca ziceai ca nu sta cu clame, mai bine scurt, mai ales ca o si avantajeaza, ii ies gropitele in evidenta . e frumoasa foc

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Concurentul nr 2 pe mailul comun. La premiu inca ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,
N-am trecut de ceva vreme pe aici...am de recuperat in jur de 20 si de capitole....oare voi reusi sa le citesc , pentru a afla cat mai multe despre voi, ce ati mai facut? Eu sper ca da...
Oricum despre noi ce sa va mai spunem ...dupa sarbatori , am inceput pregatirile de sesiune, examene...in rest acasa cu copii.Andreea creste frumos, Andrei cu scoala. Cand vine acasa pana si Andreea striga la el "teme"...

Le doresc sarcini usoare si bebici sanatosi mamicilor care asteapta noi bebici.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput