Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu din pacate nu mai pot tine pasul cu voi..va citesc si voi incerca sa scriu cand pot.
Alexia e tot cu muci..fetelor care ati fost cu bb cu muci cate zile v-au tinut???Ai nostri parca se coloreaza in verde..ar trebui sa ma ingrijorez??Babymom...alt simpttom n-are.

Roxana sa pui poze cu ginere-miu sa-l vaz imbracat de gala

Anca votat frumoasa..mult succes.

giulianna ce faceti??Ce ati papat azi?

tuturor.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Ancuta ..votat !!!
pupici si felicitari ptr papaciosa mica !!!

fug acum va las, revin pe seara !

tinet-ne pumnii la vaccin..

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

NINGE IAR!!!

NINGE IAR!!!

NINGE IAR!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Fetele, daca aveti chef, va rog sa o votati pe Carla in concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">Clipe de viata. Sunt 2 poze.

ce fain, esti pe locul 2. Inca un vot si urci pe locul 1, ex equo cu inca doi. Go Carla!!!

Btw, Anca, ce castigati? ca nu am citit mizaAdmiratia noastra si atat?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

andy noi cand am avut muci multi ne-au tinut cam o saptamana poate si mai mult dar a ajutat f mult faptul ca l-am dus pe Luca la dr si acolo l-au aspirat f f bine cu aparatul lor care nu e nici ca pompita nici ca batista bebelusului, e ceva mult mai bun si chiar s-au vazut efectele.Sper sa treaca cat mai repede.

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Nerantula, m-ai intrebat daca are cabinet particular medicul meu ginecolog. Nu, nu are.
Este medic in Polizu, miercuri e la Clinica Dr Frunza(unde e si Herghe), joi la Euroclinic si sambata la Sanador Victoriei. E un maraton ce face ea, slalom urias chiar. Cand o sun e ba in operatie, ba in consultatie, noaptea pe la nasteri.
Vezi la care din clinici iti convine pt programare. Eu o vad numai la Euroclinic ca imi convenea joi dupa-amiaza si era cel mai liber, avea timp sa stea cu mine la palavre cate o ora, aici vine on call, numai daca are pacienti.
La Sanador e mai mereu, acolo e ea de baza.

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca votat 2 bucati poze cu Carla cea frumoasa!

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

ooooooooooo, Carla NO 1!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

laptele UHT daca nu este vandut este trimis la repasteurizat si readus la vanzare, se accepta pana la 5 repasteurizari, pe fundul cutiei este o cifra care semnifica nr de repasteurizari, deci cautati cutii cu cifra 1 (informatie primita de la un coleg al sotului care a auzit ca vrem sa luam pentru copil

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Nu cred ca e adevarat. Chiar asa de prosti or fi sa treaca pe cutie nr de repasteurizare?
Eu am o prietena care lucreaza la un supermarket si a zis ca ei au contract cu o firma de "de salubrizare" care le ia produsele expirate, deteriorate, stricate.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Laura!

Azi am papat 1 si 1/2 mar ras + 2 masuri cereale completare suc de mar + para + mango. Urmeaza o masa de lapte (170ml) apoi masa de legume (cartof dulce, morcov, telina, pastarnac, patrunjel, dovlecel).

Am vazut si eu ca ninge, ma gandeam sa-l scot putin pe Edi dar nu se mai poate, sechestrati la domiciliu suntem :(

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput