Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
mimika spune:
alina_cor si alinadragut, bine ati venit si sarcini usoare! Sunteti pe listuta 

Eco la 12 saptamani este abdominala, de regula.
Nu stiu cine vb de crescutul burticii. Si la mine se vedea ceva de la 6 saptamani, insa mai mult ca sigur era din cauza balonarii. Acum se vede clar ca mi se umfla ceva, mai jos, nu ai cum sa confunzi. Si ma mananca burtica si pe mine. 
11+
Grasii mei iubiti
kid spune:
burtici, viitoare mamici![]()
Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru ![]()
Vreau sa va anunt ca s-a deschis pe acest forum un bazar in scop umanitar cu produse pentru copii si pentru adulti, haine noi sau folosite, in stare buna, jucarii, incaltaminte, obiecte decorative, bijuterii si nu numai.
Daca aveti putin timp si pofta de cumparaturi, va invit sa vizitati topicurile dedicate aici si aici.

Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 
Roxxy80 spune:
Un
mare ca tot intrebi de mine. Ma simt mult mai bine. problema e ca daca merg prea mult pe jos incepe sa ma doara mijlocul, dar asta pateam si la sarcina cu Matei.
Cu Utrogestanul e mult mai bine. Maine merg la eco sa vedem cu stam cu hematomul
.
Vezi ca eu intentionez sa ma tin de cuvant si sa nastem in aceeasi perioada
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia Buna fetelor, Creata, am admirat si eu poze cu tine si burtica. Foarte frumos. Si eu am gasti niste poze de la prima sarcina e la 25 saptamani si de la 4 saptamani Bine, am plecat cu mai multe kg sarcina asta, nu spun cate ca daca va mai aud pe voi cu 45 kg, cu 55 kg la 1,70 m etc, ma fac verde de invidie Eu am 1,75 m inaltime. Macar atat va spun. Nu sunt grasa, adica nu par dar voi parea cand voi avea multe kg...sper sa fie numai de la sarcina. Data trecuta am luat 17 kg dar tura asta sper sa iau numai vreo 14-15. sper. Bun venit noilor burtici, multa putere fetelor cu greturi, trec! si mie mi-au trecut micile greturi (dar persistente de-a lungul zilei) si acum am pofta de viata. Inca nu am pofta de altceva Insa sunt din ce in ce mai convinsa ca am cel mai frumos, cuminte, ascultator si scump copil din lume. Alessiuta mea de acasa. Daca si fratele/sora vor fi tot asa sunt cea mai norocoasa. Ma inteleg cu fetita mea de minune. Roxxy, ce mai faci, cum stai cu durerile de mijloc? Pui acum utrogestanul pe calea cealalta ca sa nu iti dea greturi si ameteli? Gegea, felicitari pentru colul inchis. Cristina_ana, spor la fetita, abia astept sa afli ce o sa ai, tin pumnii pt fetita. Si eu tot cu Scarsdale am slabit cu 5 kg mai putin decat INAINTE de a fi insarcinata - prima oara. Foarte bine m-am simitit. Pup tuturor si fug in pauza de pranz ca mi-e cam foame. Clau 9+ si Alessia Maria 13 iulie 2007 poze cu noi |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
10+
dymomo77 spune:
Am si eu o intrebare azi am facut HCG care a iesit 28.2 ceea ce coresp la o sarcina de 1.3-2 saptamani, problema e ca am dureri de burtica. E normal? Si voi ati avut la fel la inceputul sarcinii?
zubeen spune:
buna seara burtici,cand va citesc pe toate,ar trebui sa ma consider o fericita, ca eu nu am greturi deloc..si am 7 sapt si o zi:)..deocamdata nu situ nimik de bebe, d'abia asptet sapt viit sa ajung la primul control..pana atunci,sunt optimista...dureri de burta|greturi| ce sunt alea?..eu doar dorm mult,manac mult..sunt un pic mai sensibila ..o mai aiu hormonii razna si plang asa fara motiv, ma mai apuca ingrijorarea,adik..sa fie totul bine cu bebe..va citesc pe toate in fiecare zi, si nu am nici un rapsuns pt nimeni:(,dc deocamdata nu ma confrunt cu nimik din ce e aici....
va pup,am o sapt grea, iubitul meu sot a plecat ieri in slovenia si vine d'abia sambata si mor de dor:(//
Zubeen
ButterflySim spune:
Buna fetelor am cam lipsit in ultimele zile a fost mama [pe la mine sa ma ajute cu curatenia ca sa nu ma obosesc si sa aiba ea grija de mine "asa cum trebuie" ca doar nimeni nu stie mai bine ca ea ce ii trebuie puiului ei. Chiar daca puiul are 30 ani tot ea stie ce mai bine. Ma apuca o duiosie cand o vad asa. Pana sa vreau un BB ma enerva cand facea asa mi se parea ca ma cocoloseste si ma sufoca dar acum cand vad cat se poate chinui o mamica pt copilul ei. O gasesc adorabila cu grija ei. Off mamele....
ALINELOR si TITI bine ati venit!
TITI - nu ti-a dat si acid folic? cred ca ar fi bine sa iei tu ca e foarte important in perioada asta a sarcinii. Durerile sunt mai mult sau mai putin normale unele fete au altele nu. corpul tau se adapteaza uterul isi modifica pozitia in perioada asta, iar mai apoi va incepe sa creasaca si din acest motiv poti simti dureri sau junghiuri. Daca nu sunt foarte acute nu te nelinisti am avut si eu.
DANUTA - la mine se cunoaste destul de bine burtica, cica daca ai muschii abdominali mai slabi se vede mai devreme.
M_OANA - felicitari si bine ai venit alaturi de noi ! Ma simt o fericita cand am auzit prin ce treci. asa a patit mama mea dar eu vad ca sunt ok doar senzatie de greata si atat nu vars. Fii tare trece dupa 12 sapt
Va pup 
9+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
unombun spune:
va rog frumos,pentru cine se ocupa de lista noastra sa ma treaca si pe mine,la mamicile de octombrie.Multumesc frumos.
Mie ginecologul mi-a dat arefam si impotriva greturilor metoclopramid.Am patit una...teribila.Am mincat la serviciu pizza si prajituri la ziua unei colege si cind am ajuns la doctor,la cabinetul medical individual, am simtit un miros de la o substanta,mi-a venit sa vomit,ca sa nu vomit la doctor pe hol am intrat pur si simplu peste o femeie care era la toaleta si am vomat in chiuveta.M-a luat asistenta repede,m-a bagat la doctor,mi-a dat arefamul si celalatul medicament,a scris disgravidie trim 1 pe reteta.Sint supta de energie de la vomat,in viata mea n-am vomat asa tot.Voi ati patit asa in sarcina???
Danuta1979 spune:
Bun venit noilor burticute.
Despre ecografia la 12 sapt...de regula la 12 sapt. se face pt dublu test.
Pupici
Dana
10+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Hello burtici.
EU sunt suparata, am fost la Fundeni sa-mi iau rezultatele analizelor facute vineri dupa tratament cu aspenter... la fel de proaste ca inainte. Asa ca incepem Clexane... si peste 2 saptamani iar la control 
M-am saturat de spitale si de doctori si de tot 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
10+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
danangie spune:
CRISTINA am o colega care tare isi doreste o fetita...pana acum a facut 2 nazdravani dar barbatsu ii este frica sa mai incerce ca daca si al treilea va fi baiat!!
TITI sarcina usoara si la termen si un bb sanatos si mancacios.
Da, incearca sa nu te stresezi...chiar daca stiu ca-ti va fi foarte greu...
GEANI felicitari pentru bebica acrobat.
CREATA felicitari ptr 10 sapt si multeee inainte pana la termen!
DIAMAR insanatosire grabnica.
MIMI eu din experienta iti spun sa stai acasa linistita. In pat ai sta intinsa....e mai bine decat sa stai in fund......nu stiu.....eu dupa avortul suferit.......a doua oara am stat toata sarcina acasa si aucm voi sta la fel.
MANGA sala nu este recomandata in sarcina...mai degraba plimarile pe jos si inotul. Te doare burta ca sigur uterul e in contractii...durere ca la ciclu.....eu zic sa nu te mai duci.......eu am avut dureri ca la ciclu pana in sapt 12.
ALINADRAGUT bine ai venit, sarcina usoara si pana la termen! Scrie cat mai multe mesaje ca sa treci de numarul 10......asa mesajele tale nu vor mai fi moderate si se vor vedea in timp real. 
ALINA_COR bine ai venit , sarcina usoara si tie si la termen.
KEMSY eu stau in Peschiera Borromeo provincia Milano....lucrez la periferia lui Milano...langa ponte Lambro....daca cunosti. Ce anume ai vrea sa stii despre sistem. sanitar?
DYMOMO dureri ca la ciclu vei mai avea ceva timp.....eu am avut pana in sapt 2...nu e o regula...
DANUTA la mine se vede acolo o burticica......dar e o burticica de grasime......
MONICA sorry ptr rezultatele analizei.....asta e daca e s ale faci.......le vei face tu sau ti le va fac ecineva injectiiile?
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

13 iulie 2007