America (151)
Raspunsuri - Pagina 9
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB Puteai sa dai un google inainte de am contrazice Llaura. |
Chiar nu am nevoie sa dau cu google.
Gata tac, nu vreau sa va stric conversatia; dar mi se facuse mila de bietii ingineri, cum sunt ei mai prosti asa, castiga si prost...
Buna dimineata!
philip spune:
neata
azi sunt de la 7 la munca pt ca am de recuperat ceva munca. ieri am ajuns la 9 juma si la 11 am iesit la pranz cu fetele. restaurant indian (ramona, delicios).
anyway, eu nu mai stiu ce sa fac cu philip, pur si simplu nu vrea sa se culce seara, e dragut, e vesel, dar pe zi ce trece mai incercanat. in fiecare seara trece de 9 pana de culca el, recunsoc ca de multe ori adorm eu inainte sa verific daca a adormit si la 7.15-7.30 in picioare. cred ca-l duc la medic
ce de-a baieti isteti aici, david, marcu, alexandru, bogdan. super.
philip nu manance legume si mi-a zis ca a mancat cand era baby, gata, si-a facut datoria. v-am mai zis asta? daca da, scuzati gravida ca mi se pare ca functionez doar cu juma de creier. si-i aia emotionala. pfii...
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
CRISMIR spune:
ANDREEA,lasa mai copilul,cum sa-l duci la doctor?...daca va zic la cat doarme al meu ziceti ca sunt nebuna...Robert de vreo 5 luni se culca tot la 10,30-11...e adevarat ca doarme dupa-masa cam 2,30 ore...nu ma mai stresez, atata timp cat se scoala dimineata ok...la 7,30 trebuie sa-l scol..si nu are treaba...acu',stiu e cam tarziu la cat se culca...dar ce sa-i fac,somnul de pranz nu il scot ca inca nu rezista ca lumea pana seara,adica la 6 imi adoarme vreo 2 ore si atunci tot nu am facut nici o treaba...mergem asa inainte.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ca_eric spune:
sanzi e mortal david al tau...s aisi ia el nevasta draga in loc de naveta spatiala..asta a fost super..
philip spune:
mirela, acum mi-am recitit mesajul si nu cred ca am fost prea clara. deci la 7 juma e in picioare ca il trezesc eu, scuze de confuzie, iar el la pranz nu mai doarme de inainte sa faca 3 ani. ma gandesc ca trebuie sa gasesc o solutie acum pana vine bebelusul ca atunci nu va dormi si din cauza asta. pe mine nu m-ar deranja daca nu l-as vedea asa incercanat, ceva o fi...
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
miereamara spune:
Violeta ma puse aghiuta sa ma uit pe site-ul dat de tine! 18! 18 sexual offenders pe un perimetru de 2 mile.
Sanzi super tare Davidutul tau! V-ati hotarat unde mergeti? Noi va asteptam cu drag.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
philip spune:
miere, eu am gasit 71 pe o raza de 2 mile. de ce n-oi fi cautat inainte sa luam casa?
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
miereamara spune:
Aha, deci noi stam bine.
Adevarul e ca in spatele casei e o padure, deci vecini avem doar in trei parti!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ciuf spune:
Andreea, unde gasisi tu sa cauti cati offenders sunt in zona ta, introducand milele?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea