America (151)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, cre'ca nu ma vezi pe YM, sau io nu te vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Aha deci de aia. Asa patesc si cu sor-mea. Atunci ma'c sa ma culc. Noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Too late Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Sanziana, si noi am fost in Cedar Key, am ajuns seara la 10 si a doua zi la pranz am plecat acasa, ca nu era mai nimic de facut acolo; sat pescaresc, cum a spus si Miere. Eu am fost cam dezamagita si de Key West. In schimb mi-a placut Sarasota, faina plaja acolo, mi-a placut si hotelul - Lido Key.

Ca vorbeati de laptarie, eu inca il alaptez pe Sean, care si acum la 11 luni se trezeste de cateva ori pe noapte pentru tzocaiala. Cu ceva timp in urma imi facusem planul sa-l intarc la 1 an, dar nu cred ca voi avea inima sa-l despart de prietena lui cea mai buna...

Vio & Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Atunci ma duc imi pun piciorul dupa git si ma duc la culcare
Onel pup si la tine
good night and good luck
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ramona ce le are Ana cu trotineta!
AB multa sanatate!
Sanziana ce tare David cu nevasta! si te-am retinut ca ai locuit in UK.. daca vreodata o fi sa ne mutam pe acolo o sa te mai intreb una alta

vad ca vb de Spark.. ce e? o dieta? nu ca vreau sa slabesc (ca n-am nevoie), dar eram curioasa..

cu laptele si noi ca si Vio.. Andra e inca tzatzo-dependenta, mai ales noaptea, asadar Fulga se conformeaza si inca produce .. si eu ziceam ca la 1 an o despart de prietena ei, dar inca nu am inima nici eu Vio

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nighty night Andru, ma miram de ce nu mai zici nimic pe ym.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Probabil ati vazut si voi la stiri povestea fetitei de 5 ani din Florida, Haleigh Cummings, care a disparut din casa in toiul noptii. M-a facut sa bag si eu un ochi pe http://offender.fdle.state.fl.us/offender/homepage.do, sa vad daca am sex offenders prin zona. Macar sa le recunosc moaca daca dau peste ei cand plimb copilul. Eu mi-s mai fricoasa din fire, nu plec nicioadata la plimbare fara Hector, cainele nostru. Nu e el arma perfecta de aparare dar macar e "mean looking" si parca se mai gandesc o data oamenii inainte sa se apropie de noi. Ca sa nu mai spun ca nu as putea sa dorm linistita noaptea daca nu l-as avea. Parca imi vine sa-mi mai iau inca unul

Mihutza, Anglia? Ce sa cautati acolo? Pe mine m-ar termina vremea aia, as avea constant dureri de cap.

Vio & Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sanzi,haios de tot David.Am ras de ma dor falcile.Barbat de familie,....domnle,...nu holtei plin de fumuri in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

4 ore mai tirziu si inca ma culc

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput