America (151)
Raspunsuri - Pagina 10
blackpanterro spune:
Fetele, nu va spune situl si ce fel de offenses au avut? Ca la sex offenders intra si aia care s-au culcat cu minori fara sa stie ca sunt minori.Cei mai multi sunt de felul asta.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ca_eric spune:
fetele care imi ziceti si mie cum e cu credit history..cum sa iti faci un credit bun? eu nu am deloc....abia am inceput sa aplic la credit card..dar ff greu primesc.
sinzi_ana spune:
Nu gasesc o salopeta de ski pentru David...uf...Florida asta!!!!
Numai uratzenii la niste preturi cat vacanta!!!!
De unde as putea sa comand sa ajunga pana sapt viitoare?
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
philip spune:
ciufu, am bagat pe google utah offenders si mi-a deschis siteul de la stat, apoi dupa adresa, am gasit si blestematii astia. adriana, da sunt si care au fost condamnati pe sex cu fete de 16-17 ani (chiar asa scrie) deci presupun ca la astia te referi tu. insa nu ma face deloc sa ma simt mai bine. am incercat si adresa de la serviciu, si aici am gasit 72. cica toata zona e asa.
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
LucasMom spune:
Sanzi, incearca aici
http://www.winterkids.com/products.cfm?CatID=41
Despre credit carduri, parerea mea e sa incepi cu un secure credit card de la banca ta, dupa cateva luni folosindu-l pe asta o sa primesti si oferte de credit carduri care merita acceptate.
Secured cc este un card care e securizat de un cont al tau la banca cu pricina. Adica tu pui banii in banca si nu te atingi de ei, ei iti dau un "credit card" pe care il folosesti si incepi sa faci istorie de credit.
Cand nu mai ai nevoie de el, banii ii refolosesti cum consideri de cuviinta.
Asa am auzit ca merge cel mai sigur. Eu am primit de la firma, la scurt timp dupa ce m-am angajat un AMEX si dupa ce l-am folosit pe ala ( desi era pe numele firmei) am primit usor oferte.
Alina
philip spune:
sanzi, uite aici:
http://www.amazon.com/Arctix-1550-Bib-Snow-Pants/dp/B001NICGLE
ma gandesc ac nu vrei sa platesti o avere pt un lucru pe care-l va purta o data.
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
alintaroma spune:
Sinzi incearca si aici :
http://www.landsend.com/ix/outerwear/Outerwear/Boys/index.html?seq=1~2~3&catNumbers=1028~1032&visible=1~2~1&store=le&sort=Recommended&tab=7
nu stiu in cit timp livreaza ca eu cumpar de la mall tot timpul de la ei . Au calitate foarte buna si preturi rezonabile mai ales acum ca's on sale cu cele de iarna.
Ramona J spune:
Cind ne-am mutat eu am cautat toate astea: scoli, poluare, sex offenders, tot ce mi-a dat prin cap.
Avem unul singur pe o raza de 2 mi., nu era nici asta cind ne-am mutat noi. Cica a solicitat minor online, cu "sex intent".
Site-ul e www.icrimewatch.net