America (151)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
Sanzi, da mai, sunt si la regim ce-i drept, dar nici nu e scump. Ouale, laptele, astea's ieftine, ouale le iau si cu 99c. Eu mananc lunchul in oras, asa ca compensez. As manca niste humus cu carne. Ah sau Chipotle. Mor de foameeeee ![]()
Andrada spune:
Lia, cum mei?? Cum adica va ingheata lefurile? Esti tare cu 65 la alimentara la mine e triplu si am dau modesta.
Sinzi la ce vrei masina mica, e america go wild!!
funny aia cu trimisul dupa piine (am ris cu voce tare)
, s-o fi convins-o sa se apuce de studiat si s-a apucat de Gray's Anatomy ?(am inteles ca e proTV)![]()
A
Andrada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxij Sanzi, da mai, sunt si la regim ce-i drept, dar nici nu e scump. Ouale, laptele, astea's ieftine, ouale le iau si cu 99c. Eu mananc lunchul in oras, asa ca compensez. As manca niste humus cu carne. Ah sau Chipotle. Mor de foameeeee |
Ruxi ia salsa sint citeva calorii pe lingura si citiva carbi (am vazut ca te uiti la carbi) Salsa e super ptr cura de slabire, cu tortila cu flaxseeds.
arminad spune:
| Ha, fi-miu e in first grade si nu sunt eeeeww fetele, incearca sa le pupe, cica are si girlfriend, care insa cica tocmai l-a dumped pt altul. |
cu care din parinti seamana asa precoce
Ramona ,e destept copilu asa cum zic aia la scoala da tu citesti acolo la subectu tau de cls a treia si compari cu ce fac in RO .Acolo se face mate mai multa ,e drept .Nu stiu daca e bine sau rau ca se face asa putina mate aici dar asta e.
sinzi_ana spune:
hihi...da...da...oricum cred ca prin zona aia e grey anatomy
(io si-n america am putine haine de spalat...da' des)
Ramona, felicitari pt baiet
...comanda niste culegeri din Ro sa il "recompensezi" pt merite deosebite
Sinzi, Radu si David
psihologul
varsta
arminad spune:
A-ti facut careva b-day party la Chuck E. Cheese's ?Cu cit timp inainte trebuie sa faci programare la astia ca Dan e tot nehotarit ,ba vrea acolo ,ba vrea la Go Bananas si mai are inca vreo 3 alte optiuni.Cred ca ne-apuca vara ..
Ramona J spune:
| citat din mesajul lui arminad [quote] Ramona ,e destept copilu asa cum zic aia la scoala da tu citesti acolo la subectu tau de cls a treia si compari cu ce fac in RO .Acolo se face mate mai multa ,e drept .Nu stiu daca e bine sau rau ca se face asa putina mate aici dar asta e. |
Asa e, compar cu ce se invata pe acolo si mi se pare ca el nu stie nimic. El saracul se descurca bine la nivelul de aici. Sint curioasa in ce consta programul asta (ne-a si asigurat ca n-au mult in plus de lucru
), e o singura data pe saptamina.
ruxij spune:
Arminad, cu tac'su seamana fi-miu
Si tac'su era cu gagicile. Ei doi sunt din categoria "smooth operator", citii eu pe msn ca sunt din aia cu care sa nu te combini, ca te "shower with attention, but you may not be the only one in that shower" ![]()
Eu tocmai pt ca fac putina mate la scoala, l-am dat pe copil la Kumon. Il ajuta mult si la scoala.
Andrada, dar voi sunteti mai multi mai. Si poate nu mancati in oras asa des.
Ramona J spune:
| citat din mesajul lui sinzi_ana Ramona, felicitari pt baiet ![]() Sinzi, Radu si David psihologul varsta [red]D-ale lui David |
Thx. Numai daca vin cu rezolvare in detaliu, ca altfel imi prind si eu urechile la alea. Gheba?
Andrada spune:
Eu toata ziua pun masina.
E adevarat ca Marcu are numa camasi la scoala (aproape), si apoi toate cite se string dupa zi.
Cred ca mai string si ce nu trebe ca am ADD si n-am chef sa sortez.
In baie am boala sa iau covor d-ala alb sa il bag cu clor sa il spal saptaminal, luam d-ala cu cauciuc si numa firisioare imi ramineau in masina.
Eu spal si adidasii la masina.