America (151)
Raspunsuri - Pagina 4
arminad spune:
| Citat: |
| Fraieri baietii astia de mici |
Ii trece in first grade ..cica ewww girls..zice al meu .Cred ca asa e moda la el in clasa.
Andrada spune:
third grade la fel fetele sint weird.
Il trimit pe fiu-meu la culcare: fuga in pat ca o incurci!
La care el: Why so suddenly this sense of urgency?
Pai sa nu-i iau nintendo in weekend?![]()
Io si tot servicul meu facem cu turbotax in weekendul asta m-apuc si eu sper sa iau si eu inapoi de bilete de avion ceva
A
ruxij spune:
Ha, fi-miu e in first grade si nu sunt eeeeww fetele, incearca sa le pupe, cica are si girlfriend, care insa cica tocmai l-a dumped pt altul.
Dar dc vede reclame la TV, cu chestii de fete face: "stuuuuupiiiiid". Da' e clar ca ii imita pe altii.
AB, fa-te bine repede!!!
Andrada, cat de gravida e situatia la voi la job? Ce limbaj tare pe Marcu! :))
Ciuf, esti o talentata!!
Si mie imi place California, e cel mai misto stat. Si asa e, mancarea nu e asa scumpa. Nu am vazut mare diferenta fata de aici. Si aici e destul de ieftin, m-am mai ciondanit eu cu Andrada pe tema pret la oua. Ieftin! Sapt trecuta dadui 45$ si asta 65$ la grocery store:)) Dar mai cheltui io 300 pe luna mancand "out" ![]()
Adrianaloy, stiu ce misto e in Februarie in zona Sacramento, cu pomii infloriti, wow!! Minunat!
Ah, in rest v-am uitat ce ati zis, scuzati pliz!
AB spune:
Fetelor multam mult. Io-s din cei cu sistem imunitar de adunat cu farasul, iar in ultima vreme ![]()
Mi-a mai scazut ceva febra, consortul fac suc de mandarine cu morcovi. Rasfat.
Ramona 

o nazbatie si jumatate....Deci, ramane cum am discutat cu Anuta
Sanzi fain el isi ia nevasta si tu ramai cu Blaze ![]()
La alaptat eu am avut prea mult. Cum primul prunc n-o prea supt. Am facut o mastita, s-inca una, s-inca una.... dar ma rog am alaptat. Cu al doilea a mers mai usor. Oricum dupa niste luni cand am devenit experta la vindecat ragadele a inceput sa-mi placa.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Llaura Aualeu AB, de unde ai scos inginerul ala cu 3000/luna brut?? e ff putin catre nerealist chiar si pt un incepator...fa-te bine cat mai repede. |
Multam de urare. De obicei ma abtin sa vorbesc despre Europa-US pentru ca deh e greu de crezut:
Salariul mediu in info e 48 mii brut din care functie de numarul de copii dai la impozite unul sau doua salarii lunare. Iar pentru cei tineri de 34 mii brut.
Si-n informatica lumea e platita bine. Puteai sa dai un google inainte de am contrazice Llaura.
http://www.journaldunet.com/solutions/acteurs/indicateurs/emploi.shtml
ruxij spune:
Si barbata-miu tot sume asa mici vehiculeaza din Germania de acolo.
Eu am avut lapte asa si asa, dar mi-a placut sa alaptez. Poate as fi avut mai mult dc. nu mergeam la munca dupa 2 saptamani, dar si asa am alaptat 5 luni, cand a tb sa ma intrerupt ca m-a obligat profa sa ma duc la un stagiu in Germania :((( Am dat mereu completare cu formula la o masa, ultima. A fost f. nasol, cum o fi putut sa imi faca asta? I mean, profa:))
Ramona J spune:
AB, sigur nu te-ai razgindit?![]()
Insanatosire grabnica, la asa rasfat cred c-o sa-ti treaca repede.
Sinzi, figura mai e David!
Ruxij, ce smecheras e si Bogdan!
Marcu de Andrada le trinteste ca lumea.
Eu sint obo tare, nu stiu ce ati mai zis, nu sar intentionat.
Sa-l laud si pe Alexandru, cica e smart la mate si daca vreau sa-l inscriu intr-un program avansat. Il inscriu, cum sa nu! Eu m-am cam mirat ca zic ei asa
, dar sint happy of course.
sinzi_ana spune:
Io nu cred ca scopu lui e sa aiba nevasta...ci copii![]()
Sa mi-i dea mie sa ii cresc langa Blaze...
Pai abia ma bucur ca mai avem 10 ani si putem fi liberi ca pasarea cerului...si imi baga nepoti pe gat de crescut???![]()
Una din prietenele lui (ca are vreo 3) vrea 9 copii
...ii impart cu "cuscra" ca nu ma descurc cu atatia...mai ales de-or fi toti deodata![]()
Ruxi, pai nu ca e ieftin la voi cheltui tu atat...esti la cura
...hihi...
Io mananc putin si scump
...imi place kefiru de mor, castraveti cu feta, ridichi, struguri cu cascaval gaurit
, prajituri, ritter cu rom
, beets
, ciuperci, pateuri cu feta sau ciuperci...si cam aproape orice poate fi acoperit de ciocolata![]()
Ah..ce foame imi e si mie
dar m-am spalat deja pe dinti...
ABurel, iti trimit si io un suc de lamai din curte curand...in 2 luni cred ca sunt bune de stors![]()
Andrada, ce vocabular
...te face sa nu observi "revolta"
...buna invaluire!!!
Io sunt invidioasa pe Spark
Sinzi, Radu si David
psihologul
varsta
Andrada spune:
Lia, compania mea o duce bine, singura din industrie ca cica e ptr ca e ei destepti cum ne-au zis-o in repetate rinduri (nu ca muncim noi ca hamalii), dar tot se fac reduceri, e chestie psihologica sa ameteasca investitorii. Voi sinteti bine la guvern, nu? Am citit ceva in planul lui Obama (stii ca ma freaca grija de granturi
etc) si arata binisor.
Abeul pai d-aia intrebam si eu de cortizon...tin pumnii mereu, esti ca ghiocelu tu stii..
Hai sa va zic cum nu maninc eu seara lately, daca iau advilu si maninc dupa scade efectul si iar (nu) dorm cu piciorul dupa git asa ca ma abstinez (si io care credeam ca am restless leg syndrome)
In vara ma duc la doctor.
Sinzi al meu n-ar da nici 5 centi pe o nevasta, acu vrea allowance m-a inebunit cu banii astia,
A
sinzi_ana spune:
Intrebare: as vrea si io o masina de spalat buna...dar cu o cuva mica, nu asa imensa ca astea!!!! Ceva gen european...uf...nu stiu ce sa aleg...iar prin Home Depot si Lows numai din astea industriale am vazut!!!! Mi-as aduce masina mea din Romania daca as putea...ah...ce dragoste mare!!!
Mai, dar gasiti niste metode mai vesele de slabit
...uite asa ca Miere![]()
Andrada, cam liniste pe forum
...e prietena noastra de garda sau au trimis-o parintii dupa paine?![]()
Sinzi, Radu si David
psihologul
varsta
ruxij spune:
Andrada, ma bucur ca voi sunteti OK. Noi nu avem probleme decat ca ne ingheata lefurile. Da mai, acu da bani Obama de ma cam oftic
Pai io cand visam si noaptea granturi si imi tzatzaia (excuse my French) fundu', ca sansele erau 8-10% pentru oricine sa ia un grant, daramite pt. un tanar incepator ca mine, nu a dat nimeni mai multi bani si acu' cand eu nu prea mai am voie sa aplic din cauza grantului aluia de la NIH baga astia bani la alimentara??? Sa ia toti si sa imi scada mie din glorie?
Asa ca ma voi apuca si eu sa aplic, nu pot sa nu pun si eu gheruta pe inca un grant doo acolo
Deh, lacomia...![]()