America (151)
Raspunsuri - Pagina 6
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arminad A-ti facut careva b-day party la Chuck E. Cheese's ?Cu cit timp inainte trebuie sa faci programare la astia ca Dan e tot nehotarit ,ba vrea acolo ,ba vrea la Go Bananas si mai are inca vreo 3 alte optiuni.Cred ca ne-apuca vara .. |
Eu fac party la ChuckECheeses sambata asta. Am facut rezervare cu 3 sapt inainte.
Ramona J spune:
Eu tot asa - ma gindesc ca mi-ar fi prins bine o masina si mai mare. Parca spal intr-una.
Andrada, dar cum de poarta Marcu atitea camasi? Ca lui Alexandru nici nu-i mai prea cumpar ca n-apuc sa i le dau. El are PE de trei ori pe saptamina si deci e mai mult cu echipament sportiv.
Andrada spune:
Ramona e fiu-meu la programul ala de talente, e interesant, probleme gen cangurul de istetime mai mult, daca vrei iti fax-over citeva cind ma duc la serviciu ca acu am aflat ca avem printer cu mail, l-am intrebat pe sefu daca pot sa ii trimit mail cu mina lu sotu la serv si mi-a zis ca mina da e voie.
sinzi_ana spune:
Si umpli o cuva din aia mare zilnic?? Ce risipa de apa!!! Eu nu as putea sa pun adidasii sotului in masina fara sa arunc mai apoi masina
Am pus odata niste crocs si au intrat la apa
In rest sunt lenesa...si nu le am deloc cu frecatu prin casa...imi place doar sa plivesc p-afara si sa am grija de necuvantatoare!!!
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
Andrada spune:
Si Marcu la fel PE dar si atunci il trimit cu camasa, tricou in culori cu camasa incheiata in citiva nasturi, tintesc spre cool nu spre formal, arata binisor zic eu
A
sinzi_ana spune:
Nu mai editez...de lene...
Eu am o top loader si e atat de nashpa...floshcaie hainele juma de ora, si sunt doar mai ude decat le-am pus inauntru si miros a detergent... sosete cumpar intr-una ca nu le spala deloc...
Iubirea mea din Ro mi se spala si cate 3 ore, consuma cat un bec si ieseau luna...in plus aveam multe sertarashe pt tot felul de minuni de detergenti (ah...si le spala cu detergent de 2 ori)
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
ruxij spune:
Eu nu ma omor cu spalatul asta, odata pe saptamana le arunc acolo, mai greu cu stransul ca de cand sunt singura, ma socializez la greu si foarte greu in weekend, vorba lu' mama "umblu cu lumea'n picioare" si uite asa nu imi ramane timp de treaba prin casa. In plus barbata-miu impacheta rufele.
arminad spune:
Eu fac party la ChuckECheeses sambata asta. Am facut rezervare cu 3 sapt inainte. |
Multam ,deci trebuie sa ma grabesc ,ziua lui e in 6 martie dar noi am vrea un pic mai repede sa o serbam .
. Ei doi sunt din categoria . Ei doi sunt din categoria "smooth operator", citii eu pe msn ca sunt din aia cu care sa nu te combini, ca te "shower with attention, but you may not be the only one in that shower" , citii eu pe msn ca sunt din aia cu care sa nu te combini, ca te "shower with attention, but you may not be the only one in that shower"
Cum o fi aia "smooth operator",?Nu ca as mai avea io vreo sansa sa ma combin ,doar asa pt cultura mea generala.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui Andrada Si Marcu la fel PE dar si atunci il trimit cu camasa, tricou in culori cu camasa incheiata in citiva nasturi, tintesc spre cool nu spre formal, arata binisor zic eu A |
Cool! Eu il echipez practic si cam atit. M-am gindit ca nu mai e mult pina incepe el cu pretentiile anyway. Chiar azi m-a intrebat daca vreau sa-i cumpar un tuxedo pentru "annual pictures" alea de la scoala. Te crucesti, nu alta!
Vreau exercitii, dar nu mai am telefon fix si cred ca faxul nu mai vrea asa. E-mail e bun?