Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hai fetelor: Damiana, Dya, Pyc, Iuliacris!

Edinutza felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Recuperare usoara si mult laptic!

Dark, La Multi Ani pt tata lui bebeca sa te citez, ma bucur ca ati petrecut frumos.

Lisa, da, despre Blaze catelul lui Sanzi era vorba, l-a capsat Tzitzi a mea, el saracu' a vrut sa se duca la ea sa o miroasa si dansa i-a dat o laba peste bot si i-a lasat amintire o gheruta infipta bine in nas. Dar e frumos rau, si jucaus, i-a tras niste limbi lui fi-miu pe chelie!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Aalina, remediul e bun... numa' ca noi suntem din aia care nu avem colici(nici sa nu avem, ca mai e vreme sa apara...*touch wood si tinem pumnii*) Singura problema e ca luat in cantitati prea mari da dureri de cap (avem pe aici un tata de bebe care se cam plange de eye-strain... eye-strain riiiight! zii mai bine prea mult Moniack Mead hi-hi)

Odihna placuta sa ai... si bine zici, lasa curatenia ca mai bun e un somn dulce

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

hello, fetele! tot 2 in 1, sa stiti!

am fost ieri toata ziua la plimbare si nimic! nici macar o contractie! asa ca vedem ce si cum maine la dr, la control...

va pupacesc, merg sa mai vad dr.house, preferatul meu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mai bagam niste agitate pentru voi fetelor Damiana, Aalina, Dya.....

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Si eu am pierdut o sarcina in ianuarie 2007 la 11 saptamani.Bebele meu doarme cu noi in camera intr-un cosulet. Are si un patut pe care o sa-l aducem la noi in dormitor. Eu nu pot dormi singura si sunt mare. Daca sotul meu nu este cu mine nu dorm pana nu vine. Si el la fel. Cum sa doarma singur atunci un pui atat de mic? L-am facut sa-l iubesc nu sa-l chinui. Cand va dori el sa doarma singur atunci am sa-l las singur, pana atunci nu!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Edinutza, felicitari pentru puiut!

Eu tot in aceeasi formatie, fara nici un semn...multzam oricum pentru agitate.

Va pupic, mergem un pic la biserica, poate intru mai tarziu sa vad ce-ati mai facut

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Porumbita, Bebelusi multumesc pt sfaturi. Eu ma gandeam ca nu e bine sa le amestec deloc, dar ma bucur sa aflu ca nu este asa.

Oricum productia mulsa de la tzitzi a mai scazut pentru ca bebe a inceput sa manance din ce in ce mai bine. La masa de pranz am mancat 90 ml .

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

S-a nascut si bebele meu!!! Marti 17 februarie, ora 8:58,nastere naturala la 40 de saptamani si 4 zile, 3710 g si 52,5 cm! Il cheama Paul, este extrem de dragut si de cuminte si suntem tare fericiti. De ieri suntem acasa si ne obisnuim unul cu celalalt.

Pyc, mamica de Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Felicitari, pyc!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE PAUL!

Aalina
Damiana
Iuliacris
Dya
!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si noi ne luptam vertiginos cu colicii ... azi noapte nu prea am dormit si azi juma de zi am avut concert iar acu abia s-a trezit ... sa vedem ...

felicitari pyc si edintza pt bebici ...

irinac este prea mult daca dau bebelinei mele la fiecare masa sab simplex 15 picaturi si juma de lingurita dintr-o solutie preparata de dfarmacie si data de dr pediatru????? sa i le dau separat???? la cate sapt putem da ceai???

mercic

mami de printesa ANTONIA IOANA 11.02.2009

Camelia

Mergi la inceput