Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bebelusi ma gandeam ca sunt infundate pentru ca la pompa nu iesea ai nimic. Intre timp se pare ca situatia s-a schimbat si a inceput sa mai curga.

Si bebe trage mult mai bine deja, ii place din ce in ce mai mult la tzitzi , astazi la masa de dimineata am mancat 90 ml.

Poate sa-mi zica si mie cineva daca e bine sa amestec laptele muls de la mese diferite? Sau i-l pun in recipiente separate?

Felicitari Edinuta, sa fie intr-un ceas bun.

pentru fetele ramase, haideti burtici!!!!!

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Andrew de Anca_!
Alexandra de ttenzika!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy sa stii ca eu l-am amestecat, dar am tinut cont tot timpul sa nu depasim 4 zile de la primul laptic pus in sticluta. (tinut in frigider)

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Bebelusi ma gandeam ca sunt infundate pentru ca la pompa nu iesea ai nimic. Intre timp se pare ca situatia s-a schimbat si a inceput sa mai curga.

Si bebe trage mult mai bine deja, ii place din ce in ce mai mult la tzitzi , astazi la masa de dimineata am mancat 90 ml.

Poate sa-mi zica si mie cineva daca e bine sa amestec laptele muls de la mese diferite? Sau i-l pun in recipiente separate?

Felicitari Edinuta, sa fie intr-un ceas bun.

pentru fetele ramase, haideti burtici!!!!!

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

eu il amestec (pe parcursul a 24 de ore max 30) ca nici nu prea am in ce sa stochez ba 40 ba 20 ba 50 etc...

in genere cand se fac 100 sau 120ml ii pun in recipiete din alea sterile de urina (1,5 ron la farmacie - au capacitate de 120 ml) si scriu pe ele data si pun la congelator;

sper ca in timp sa cresca "productia" si sa pot folosi pungile de la Lanshion pe care le-am cumparat http://reclama/detalii.php?cod=SF51

pe prospectul de la pungile astea scrie ca laptele se poate tine
la temp camerei 6-7 ore
la frigider 3 zile (dar nu pe usa frigidreului)
la congelator 3-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi cam mult 4 zile

eu peste tot am citit ca maxim 3 zile poti sa il tii in frigier (eu ma straduiesc totusi sa nu depastesc o zi jumate)

Mergi la inceput

Porumbita eu asa stiam dar stai linistita ca nici eu nu stau pana la limita. Super ideea asta cu recipientele de urina.

Mami de Vlad Mihai

Mergi la inceput

Bee am vazut pozici. Ce frumosi sunteti........

Mami de Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea!

Edinutza , multe multe felicitari, sa-ti creasca mare licuriciul, sa aveti numai bucurii si impliniri impreuna

Jady, multumim ca ne-ai anuntat vestea buna

Carmen, spor la invatat!

Aalina... tare pe baricade ca de obicei Da' io just in case...

si pentru Damiana, Dya, Pyc, Iuliacris si cine mai "sta la rand"

Noi suntem bine, il sarbatorim pe tati lui bebe (cu bagels la mic dejun). Seara de ieri a fost foarte reusita, ne-am simtit excelent, bebe a fost rasfatat de toata lumea (acum cand ma uit la cate cadouri primise ma intreb oare amicii nostri au realizat totusi cine e sarbatoritul?) si foaaarte cuminte, clar fiind ca tare i-a placut atentia care is-a dat. Iar dupa ce au plecat musafirii a dormit frumos de la 1 la 6 dimineata iar dupa papica si schimbatul de rigoare somn de voie pana la 10, si apoi din nou pana la 12... asa mai zic si eu leneveala de duminica la toata familia !

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Toate vechi si noua toate Am dormit, mancat iute, imbaiat etc etc... Totul e minunat si ca de obicei contractiile lipsesc cu desavarsire Acum imi actualizez paginile pe GPS sa fiu pregatita maine. Eu is oprimista dupa cum se vede

Dya, damiana, iulia ca sa nu se prafuiasca ia luati

Delia eu am renuntat la curatenie. Munca inutila zau asa
Edinutza felicitari Jady multumim.
Dark deci voi ati descoperit remediul la colici Sa o tineti tot asa.

Eu daca nu scriu inseamna ca dorm, nicidecum ca nasc, stati linistite

Mergi la inceput