Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Aalina DORMI atunci dc nu nasti!!!!!!!Ca dupa..stai cu matzu agatat de tine ca maimuta sau..ca mine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Miere multumim de sunete.
Venerata vazut poze. Ce mandru pare fratiorul.
Lisa, bebelusi, delia intru si eu in club cu o sarcina pierduta in noiembrie 2007.
Bpaula ce falcute aveti si voi
Dark sper ca v-ati distrat.
Crisspy ce necajit e la baita
Irina ieri am gasit mesajul de la tine cand am fost la ai mei, ca e la ei numarul ala. Multumesc .Ma duc sa imi pun numarul pe mail in caz de eu stiu nu o merge netul la clinica. Pai am dormit pana acum de aseara de la 9 cred. Ieri am dormit si peste zi...Ma stradui si eu.
Ira bine ca a fost ok.
Daiopri felicitari pisoiului pentru kg adunate si tie pentru cele scazute.

Mamicilor sa treceti repede peste perioada asta de colici si nopti nedormite si sa ajungeti la un program stabil

Gasca restanta cu nascutul hai ca nu mai avem mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Am citit si eu povestile fetelor - Bee si Alina- emotionant.

Plec la monitor acum-la spital- ufff, am inceput sa urasc sa merg acolo,dar ce sa fac???

Revin cu noutati- dupa cum preconizez- o sa mi se spuna sa vin peste 2 zile!

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata fetele,

Raportam o noapte super linistita. Am sarit peste masa de la ora 3 numai eu, nu si bebe. I-a dat mama mea din bibe din ce am reusit sa mulg seara.

Intrebare intrebatoare: daca ma mulg acum dimineata intr-un recipient, mai pot sa mai adaug si la mulsul de pranz in acelasi recipient? Sau trebuie sa folosesc recipiente separate.

Aalina, ai dreptate, nu-i prea place la baita. De fapt lui nu-i prea ii place sa stea dezbracat, si cand i-l schimbam face un taraboi....

Multi la mamici si burtici.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy eu le-am desfundat mulgandu-ma cu mana dar e foarte dureros. Numai dupa desfundare am bagat pompa in functiune. Dar de unde stii ca ai canalele infundate daca imi spui ca bebe papa atat de bine?

Lisa si lui Vladut i-au aparut brobonete pe frunte si fata. Am o prietena care e far,macista si are si ea bebe si mi-a zis ca tre de la sine. Daca vreau sa treaca mai repede sa dau cu Stelaria de la Mustela ca e f buna si sa pun in apa de baie amidon alimentar ca regleaza PH ul

Miere mie mi se inneca foarte rau la san dar am inceput sa il alaptez in pat culcat si el langa mine si nu se mai inneaca decat foarte rar. La mine facea foarte urat, toata masa era numai un innecat, scotea niste zgomote de mureai. Incearca asa.

Lisa incearca sa i-l dai sotului sa il linisteasca la noi asta functioneaza cel mai bine. Il calmeaza foarte bine. Bebeilor le plac vocile joase, deci cele barbatesti de-asta ii linistesc mai bine tatii. Incearca.

Dya

Crisspy bebe al meu e cel mai cuminte la baie. Poate sa fie mort de foame ca nu zice nimic la baie. Plange rau cand il scot din apa.

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

imi trimiteti si mie parola si userul la contul comun ca nu reusesc sa gasesc unde le-am salvat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of fetelor....lasati-o pe aalina in pace...asa eram si noi inainte sa nastem. chiar ma gandeam azi, cata curatenie faceam, cat ii mai aranjam hainitzele lui bebe in dulap...poate poate vine 'azi' si nu sunt gata acum...apuc sa fac cate ceva doar cand doarme el...dar...merita, cand zambeste fericit, park uit tot!
si eu ii dau suzeta cand e agitat si functioneaza! acum are 2 mari iubiri: tzitzi si suzi

puiutzul meu are 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

irina, cum mai e andrei? tot baiat cuminte?
miere, si david se ineaca, dar nu foarte rau, tuseste de vreo 3 ori si gata. mai rau l-am inecat eu...cand i-am dat debridat cu seringa...i-a luat vreo 5 min sa-si revina complet...imi venea sa ma dau cu capul de pereti! de atunci 'ne jucam' doar cu linguritza.
bebelusi si bebe meu adora baitza! plange cand il scot. aaa...si ii mai place sa stea in fundul gol. uneori cand e agitat, ii desfac pampersul si e cel mai fericit

puiutzul meu are 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici, licurici si burticutze

Pentru inceput vreau sa urez Bun venit noilor licurici, sa fie sanatosi, mancaciosi si necolicosi! Refacere rapida mamelor!

Noi suntem bine, avem ceva probleme cu colicii, dar le tinem noi piept..
In rest mancam si dormim, mergem si la dr sa vedem cum am evoluat pana acum.

Incercam sa intram mai des, dar nu prea reusim... eu una sunt in sesiune, si in timpul liber invatam.

va salutam pe toate si pe toti, va dorim sa scapati de colici, si mai intram pe la voi.
Pupici multi tuturor!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna fetele,
sunt prietena Edinutzei si vreau sa va dau o veste buna:a venit pe lume printesa noastra Ahinoua,care a cantarit 3.500,50-51 cm iar nota apgar 9-10,a fost o cezariana reusita.Edina se simte destul de bine si speram ca in urmatoarele zile sa ne bucuram de Ahinoua acasa...un salut cordial.

Alina.

Mergi la inceput