Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cris, Lisa eu as dormi, dar nu pot. De cand sunt gravida n-am putut dormi deloc in timpul zilei. Vai, ce m-asteapta!

Dark, vreau si io la chef. Distractie faina!

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Anei i-au iesit cusulete din alea pe fatuca. trebuie dat cu ceva???

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Crisspy, e o dulceata Razvan si cat par are! Sa va aduca multe bucurii!

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Anei i-au iesit cusulete din alea pe fatuca. trebuie dat cu ceva???

s-a mai discutat , chiar Rox a zis de acneea sugarului, raspunsul este nu!si da traim , suntem Tantanos si Ochila!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

fetele& bebeii!

O spaima de zile mari in seara asta, prima spaima majora: s-a inecat Eliza cu laptic regurgitat, am lipsit cateva minute de langa ea si, cand am intrat in dormitor, am gasit-o scancind slab si inegal, cu fatza descompusa (cred k s-a speriat si ea), cu ochii intrtedeschisi si cu rasuflarea aproape taiata, am crezut k mor de inima cand am vazut-o!!

Ma duc la somn, la 2 papacim...

Pup inca o data, mie- dor de voi!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ieri am facut o saptamana, deci controlul la nenea dr. Mergem noi frumos si imi cantareste pisoiul si stupoare, are (zice dr) 4,3kg. deci 600g intr-o saptamana:))
Eu incep sa vorbesc singura, si zic ca e stricat cantarul. Viu acasa, vorbesc cu o prietena si ma duc sa iau cantar cu imprumut. Cantaresc baiatul, 4,130kg nemancat (la dr era mancat). Na poftim cultura. Sa mai zic ca am carat degeaba bubsii:))
In rest toate bune, ziua nu stim decat somn si pe ici pe colo sta treaz da atunci vrea papa. Papa la 2 ore, ca altfel cum sa adunam gramutele?
Noaptea, so far so good, are o repriza de somn de vreo 4 ore si apoi isi aminteste de ritmul din 2 in 2. Doar aseara s-a trezit o data la 1-2 si o data la 6 da nici nu s-a mai culcat dupa:)
Deci ne descurcam icem noi. Sper doar sa nu ne apuce uracioasele de colici. Ca aud la voi cum e, si desi nu imi aduc aminte prea mult de la primul, nu vreau sa le incercam.
Motanul e indragostit de fratior, nu se poate fara hug si pup dimineata seara, si ii indeasa suzeta de cate ori e nevoie. Am uitat sa zic ca am trecut si pe suzeta, ca altfel e tot pumnul in gura.
Acuma motanul si tati au plecat la petrecere la un copil. Daca nu era pisoiul doar de o saptamana as fi mers si eu, da am zis ca mai bine sa stam departe de copii cu virusi multi. Ca doar daca e ceva important ne aduce fratele:))
Si constat, ca desi insist sa il pun pe o parte sa doarma cred ca ii place mai mult pe spate. Cand e pe o parte isi gaseste repede mainile si isi aminteste ca ii e foame:))) Sau nu, da tot s-ar sacrifica.
Lisa si al meu are bubite da nu ii fac nimic. E doar adolescent nu?:))
Crisppol tu unde mai esti? Anca, lily, RalucaAlexa, edinutza, si cine mai era?
Ma mandresc si eu cu 10kg in minus, da mai am multeee de dat inca. Macar am scazut sub aia cu 3 digiti:))

Haideti fetele cu nasterile

Aveti grija de voi si bbei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark petrecere frumoasa azi!
Daiopri, la mai multe kilograme pt pisoiul tau!
Tigrisorul meu are 5.5 kg la cinci saptamani (adica a pus un kil jumate pana acum, e categoria grea)

Mai, bebei vostri se ineaca cand mananca? al meu se ineaca fosrte des, ultima oara acum doua nopti a fost cel mai rau, se invinetise la fata, nu reusea sa isi revina, din cauza socului se oprise din respirat. Aici ni s-a spus sa ii lasam sa tuseasca singuri, fara batai pe spate sau alte interventii, in cel mai rau caz sa ii aspiram lapticul ramas in gura cu pompita aia pe care ne-o dau ei din spital.

Ps: Tzitzi, pisi ne-a facut de ras. Au venit niste prieteni dragi pe care i-am cunoscut pe DC ( si care vor fi nasii lui Aidan) la noi, si au avut cu ei un catelus tare scump. Ei bine, intalnirea dintre cele doua pets nu a fost foarte pacifista, matza mea a atacat catelul si i-a lasat o gheara infipta in botic drept amintire.n Cutzu s-a razbunat, i-a mancat mancarea si i-a baut apa din farfurie.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere e vorba de catelul sanzianei???...oricum tare cutzu si matzu cu perosnalitate

eu...acum si AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! adica zbier si ma dau cu capu. fetelor,nu mint...de la ora 14.00,ANA sta pe bune agatata de sanul meu. mananca ragaie,adoarme pe umar,o pun jos,ochii,iarasi plange si isi mananca manutele,iarasi o pun la san,ragait,adormit pe umar,etc. nu mai pot,sunt rupta,am ridicat vocea la mama,pe cristi sa nu il vad! e foarte hyper azi,nu poate sa adoarma si csa e asa de obosita,nu stiu ce sa ii fac.imi e si groaza de noaptea asta.
imi e frica sa nu ii fie rau de atata mancare,ar manca non-stop,de ce??? nu stiu! vrea sa adorma la san,adoarme,o pun in pat,deschide ochii,pe bune am verificat ,patul nu are ACE!!!

miere,si Ana s-a inecat de cateva ori,eu am intors-o rapid pe burta si am batut-o un pic pe spate. se ineaca ca e hoplea si mananca repede,cred

da Doamne sa am o noapte usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Lisa de obicei cand fac asa sunt tot durerile de burtica de vina.complet nerecomandat de pediatrii din lumea larga dar ..eficienta pare a fi suzeta.Pt ca ea vrea sa suga si suge, dar din fericire ar suge in gol si incet incet se digera lapticul si trece durerea de burta, care de fapt o supara.Este si unul din cei 5 S ai doctorului cu carticica pe care voi fetele din state ati mentionat-o.Incearca.In plus dc e ochila ziua...va dormi la noapte, ca deh cat sa stea si ea ochila!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata

Noi pe baricade. Nu va facet griji nu nasc
Ma duc sa va citesc.

Mergi la inceput