Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)
Raspunsuri - Pagina 16
DarkBendis spune:
Lisa, Bebelusi, Delia 

Lisa, bebe doarme cu noi in dormitor acum (noi in pat, el in cosulet), dar in curand va dormi in camera lui ( mai mult de o luna-doua nu cred ca va mai incapea in cosulet), iar acolo am doar un fotoliu pentru alaptat deci no way sa incap si eu sa dorm. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Bee, f. frumoasa povestea, m-a impresionat
Eu sunt bine, merci, in aceeasi formatie, mai am 4 zile pana la due date, nu se intrevede nimic inca. Barbatu' mi-e plecat la birou, munceste de zor pana mai poate si sambata si duminica si mi-a zis sa nu cumva sa fac efort
sa-si termine si el treaba, de parca si-ar termina-o vreodata... Stateam si putoream azi dimineata amandoi in pat si ne gandeam ca cine stie cand vom mai avea parte de atata tihna...Mi-a fost mila de el, ca tare-i mai e drag somnul, eu, din fericire se pare ca ma descurc si cu mai putin, sa vedem pana cand.
La noi ninge iar, e frumos, da' vreau caldura pe cand nasc, ca m-am saturat de iarna...
POZE
Iulia 39+
Carla Maria
Venerata spune:
AM pus si eu niste poze pe contul comun. Dar le-am incarcat la Photos, album Venerata.
Pupici
bpaula spune:
De doua zile am si eu un bebe plangacios in timpul zilei, are momente cand nici suzeta, nici leganat nu il ajuta cu nimic. Daca reuseste si adoarme se trezeste imediat plangand puternic. M doare sufletul cand il vad si aud.
Noaptea inca e bine. E mama mea la noi si doarme cu ea, eu ma duc numai cand il aud ca plange si ii e foame, cam la 2,3 ore. Dar de marti pleaca mami si ramane sa ne descurcam singuri.
Cand vine vorba de schimbat pampersul inainte de masa e scandalul maxim. Sa nu mai zic ca acusi ii curat fata si ochisorii cu chiu cu vai si cand plange iar ii curg.
E greu dar tare dulce mai e si tare mult il mai iubesc tati si mami pe el.
Mult succes si nastere usoara fetelor ce au mai ramas sa nasca. Celorlalte rabdare multa si sa treaca cat mai repede durerile de burtica la bebei.
iuliacris spune:
Rein, eu am citit undeva ca pana la 9 luni se poate schimba culoarea ochilor.
POZE
Iulia 39+
Carla Maria
cris30 spune:
Am inteles ca, culoarea se schimba foarte mult cand ii scoatem afara la lumina naturala.Si eu sunt curioasa ce ochi va avea bebelina mea, eu am ochi albastri sotul verde inchis spre caprui.Dupa cum arata ochii ei acuma, albastri nu vor fi cred ca vor fi verzi.
Iulia profita de zilele care le mai ai ca dupa aceea o sa fie mai putin somn
,primele luni sunt cele mai grele
.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
are dreptrate cris,iulia baga somn cat mai poti lasa aspiratul si alea toate,ca dupa ce vine bb bagi aspiratorul si de 2-3 pe zi numai sa nu mai planga.
in sfarsit a adormit si Anuta mea![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
Prin casa adunat, bebe dichisit, bauturile la rece, masa pusa (cu gustari si praji "de pravalie" ca doara nu credeti ca ma apuca talentul la gatit din greu zilele astea), si eu si consortu' in straiele de duminica (mai greu a fost la mine, sa gasesc ceva cu care pot sa si alaptez)... acum asteptam musafirii
Seara asta este un test pentru noi...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspy spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri fetele.
Irina.C stiu ca mi-ai spus sa nu fac proba suptului in continuu, insa nu ma pot abtine, nici eu nici mama mea.![]()
Se pare ca de dimineata ne-am imbunatatit cantitatile, adica la masa de pranz am mancat 60ml, apoi la ora 15 tot 60ml completati cu 20ml mulsi de mami, iar acum pe seara dupa baita chiar 80ml fara nici o completare de data asta. Dar nici lapte nu a mai ramas de muls.
Alta intrebare: cum fac sa-mi desfund canalele la un san? Bebe nu poate, cu pompa nici atat si ma enerveaza ca am laptic dar nu iese.
Noi (adica mai precis mama) i-l schimbam pe bebe inainte de masa atunci cand stim ca a facut kaka, nu la fiecare masa. Nu ii place sa fie schimbat asa ca evitam sa-l schimbam dupa masa cand in mai toate cazurile adoarme la san.
Pentru operatie mie mi s-a recomandat sa ma curat cu spirt si apoi sa dau cu tinctura de propolis. Se gaseste in farmacii sub forma de spray. Vreau sa va spun ca am 5 zile de la operatie si nu mai am aproape nici o problema cu taietura
. Ma ustura numai cand stau foarte mult in picioare sau cand ma ridic si ma asez pe scaun.
Am avut bafta sa ma opereze un doctor extraordinar, sa-i dea D-zeu sanatate.
Am pus si noi poze pe contul comun
O seara buna si multi 

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930