Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, m-ai facut fericita... ma temeam ca eu sunt singura care face baie la bebe seara tarziu . Aici cand am intrebat mi s-a zis sa ne orientam dupa programul nostru iar noi suntem pasari de noapte.

O zi plina de realizari. Am iesit cu totii in oras (iu-huu) si ca de obicei am stricat bani. Aveau reduceri la Baby Gap si... need I say more? Am ajuns si la banca - a fost tare fain sa ma intalnesc cu oparte dintre colegi iar bebe mic a fost admirat de toata lumea.I-am deschis si lui cont de economii, i-am depus cecurile, am primit informatii si brosura pentru contul de investitii (desi cum am mai zis nu-s deloc hotarata sa il deschid la draga mea de Ar-bi-es) si Linda , managera m-a sfatuit sa imi fac si o asigurare in beneficiul lui bebe... de genul platesc lunar 10-20 de lire si daca patesc ceva, se alege bebe cu o caciula (vorba vine) de bani - e vorba de sume frumusele. Sotul are deja una facuta, trebuie sa-l adauge si pe bebe la beneficiari (avem si una comuna, dar aceea acopera doar valoarea mortgage-ului, si doar o suma mai mica "peste" ) Neaparat trebuie sa ne gandim si la chestiile astea, ca in ziua de azi nu se stie din pacate niciodata ce ne asteapta!

Acum... program de leneveala inca o ora... ca dupa aia trebuie sa adunam prin casa... ca deseara vin mosafirii

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Bee am citit si eu povestea si mi-a placut tare mult, la sfarsit eram .

Am avut si noi 2 nopti linistite, fara colici adica dar tot mai plange si nu stiu de ce.Aseara am incercat si noi metoda susotitului in ureche si a functionat. Azi facem 2 luni asa ca mai avem rabdare o luna ca sa scapam de colici ca dupa aceea vine altele.
Porumbita la mine bebe cateodata sforaie desi ii curat nasul in fiecare zi, dar cred ca nu e suficient.Luni am sa intreb pediatru.
Eu o schimb dupa ce mancat sau cand este treaza, dar in general cam din 3-4 ore.
Iulia scot si eu .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina
Venerata cum se impaca fratiorii?

Aalina, eu zic ca se impaca bine. Acum . Prima data cand l-a vazut Vlad pe Liviu a fost putin emotionat. Noi venisem de la spital de cateva zile, iar Vlad fusese la bunici. Cand a venit Vlad l-am intampinat cu un mesaj de bun venit "scris" ca din partea lui Liviu si asta a ajutat, zic eu. Despre Liviu, Vlad a zis ca e "dragalas" si "mic". A vrut sa il ia in brate, i l-am dat dar eram pe faza (mi-e frica cu gatutzul). A doua zi a trecut de la tinut in brate de cateva ori, la "tu si gagalicea ta mica si urata" ca nu stiu ce nu i-a convenit lui la un moment dat. Intre timp s-a potolit si acum i-l dau in brate cand vrea, il pupa, il mangaie, iar tata mi-a zis ca azi cand au fost pe-afara s-a laudat la toata lumea cu "frati-miu" .

Mergi la inceput

Nu mai pot sa intru pe contul comun. Imi trimteti si mie user name si parola, please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Venerata

Nu mai pot sa intru pe contul comun. Imi trimteti si mie user name si parola, please!!!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si Liviu-Stefan (11.02.2009)

venerata, activeaza-ti pm!
flowerbee, f frumos povestesti!
bebelusi, si eu am pierdut o sarcina...in oct 2006, la 14 sapt.

david are 6 saptamani

Mergi la inceput

Am activat pm. Cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

veneratamactiveaza-ti PM sa putem sa iti trimitem parola!
fetelor,noi de 3 zile(bat in lemn) suntem fara dureri de burta,asta de cand iau eu pastilele de mers la baie,face pitica niste besi si kk de toata frumusetea. daca trebuie sa iau pastile pana la 3 luni...iau
si acum sa va zic:aseara,facem baie la 9.00-9.15 pm,masaj,scutec nou si pun la san, adoarme ca bolovanul dupa 5-10 min,incerc sa o trezesc prin toate mijloacele...nici vorba,ca placinta. bun,pun ina pat,fac si eu un dus,ma pun in pat,la 11.11pm,uaaa,uaaa...foame,normal. scot titi,dau sa papa pt vreo 20 de min, doarme pana la 3.AM,papa,somn pana la 5Am. urasc perioada asta pana la 7AM. ii dau sa pape,o pun in pat,incepe sa scnceasca,sa se strambe,sa maraie,dau suzeta,adoarme,ma asez in pat,scapa suzeta=plange,am inceput sa o rog eu sa doarma,ma durea capul de numai puteam.nu am inchis un ochi pana la 7AM,cand s-a trezit mama,a luat-o,a luat si o sticla de lapte praf ca doar nu se saturase la san ca adormise.la 8AM,aud uaaaa,uaaaa...o aduce mama ca nu vrea nici cum sa manance lapte praf.normal,laptele de la titi e mult mai bun.
sper sa treaca cat mai repede perioada asta,dupa ce pleaca mama ne mutam in dormitor la noi si pe ea o las singura.
este care dintre voi care doarme in dormitor separat?? nu vreau sa ma simt aiurea,mama denaturata...offf

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Delia

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bebelusi,delia...si eu in decembrie 2007...experienta tragica,dar ne-a dat Dumnezeu un miracol plangacios si manacacios acum

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Multam Lisa79, primit parola.

Mergi la inceput