Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Scutecul il schimbam cam la 3 ore... asta daca nu trage domnisorul cate un "partz" din categoria "vulcan portocaliu"... ca atunci il schimbam imediat.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am si eu 2 intrebari:
1. ref la respiratia lui bb
are momente cand respira f greu/zgomotos, desi are nasucul curat. adica espira suficient de tare sa il aud prin babyphone.

se mai confrunta cineva cu chestia asta?

2. va doare operatia de cezariana? ca ieri am zis ca ma urc pe perei de durere (da numai in partea drepta, unde culmea arata cel mai bine si nici nu se simte vreo umflatura sub piele ca in partea stanga); mama zice ca e de la vreme, ca a fost frig afara... mie parca nu imi vine sa cred ca asta e cauza... si alaltaieri m-a durut, dar ieri mai avem un pic si bazaiam de durere.... luni fac 4 saptamani de la operatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere te rog sa ne trimiti sunetele daca poti ca pe mine ma intereseaza. Ieri a plans bebe non stop, si in plus de asta eu am avut si temperatura si mi-a fost foarte foarte rau. Azi vad ca a dormit f bine. Nu stiu ce a avut ieri.

Eu il imbrac pe bebe in body, o bluzita si pantalonasi si il acopar cu paturica pana la brau, are manutele scoase afara. In casa am termostatul pe 22 grade uneori in unele camere se mai fac si 24. Acum ne-au aparut niste brobonele pe frunte la baza parului, cred ca de la caldura ca doua sapt. am purtat caciulita aia idioata si urata de gura bunicii.

Irina uff...Asa de bine te inteleg....doar ca am impresia ca sunt mai dese partidele de urlete la tine decat la mine.

Crysspy e suficient.

Porumbita la mine in partea stanga e rosu si ma curat cu betadina. De durut nu ma doare. Eu zic sa intrebi un medic totusi.

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee superba povestea ta. M-am regasit in ea, exceptand faptul ca a ta e fetita si ca eu am pierdut o sarcina acum 2 ani si deci la mine asteptare a fost lunga si intalnirea cu el a fost cred ca si mai mult asteptata decat la voi.

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetele, va dau doua ponturi:
Pt constipatie, eu ma tratez cu cereale integrale (fulgi de ovaz, de secara, musli = cate 2 linguri din fiecare, cateva stafide si chokapic pana umplu castronul si o cana cu lapte) in fiecare dimineata si am scaun regulat zilnic. Cerealele integrale contin proteine si minerale, grasimi vegetale plus multe vitamine si bineinteles fibre. Vi se reface flora intestinala si lucrurile intra in normal fara supozitoare sau alte medicamente. Supozitorul leneveste colonul.

Pt brobonitele de caldura de pe fata lui bebe, puneti in apa de baie un saculet cu tarate de grau. Noua ne-au trecut destul de greu, in vreo 3 sapt si se intinsesera si pe gat. Cu taratele am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

am si eu 2 intrebari:
1. ref la respiratia lui bb
are momente cand respira f greu/zgomotos, desi are nasucul curat. adica espira suficient de tare sa il aud prin babyphone.

se mai confrunta cineva cu chestia asta?

2. va doare operatia de cezariana? ca ieri am zis ca ma urc pe perei de durere (da numai in partea drepta, unde culmea arata cel mai bine si nici nu se simte vreo umflatura sub piele ca in partea stanga); mama zice ca e de la vreme, ca a fost frig afara... mie parca nu imi vine sa cred ca asta e cauza... si alaltaieri m-a durut, dar ieri mai avem un pic si bazaiam de durere.... luni fac 4 saptamani de la operatie...

eu m-am confruntat cu situatia asta si acum inca mai respira asa cateodata..medicul mi-a spus ca nu l-au curatzat bine la spital si sa ii dau cu ser fiziologic..si uite asa cand o prideam treaza cand pac ser in nasuc..doar ca nu o mai chinuiam cu guritza inchisa cand ii puneam serulsi seara dupa baitza bagam batista bebelusului si intr-adevar dintr-o nara am scoa frate cate ceva..zici ca erau muci..dar erau atat de mari ca m-am speriat nici eu nu aveam asa cand eram racita

Eu scimb pampersul o data la 3-4 ore inainte de fiecare masa..daca e cu caca il simt..ca pute tare urat de la formula..si atunci schimbam mai des

de dormit noi dormim intr-un body bantalonasi subtirei si o salopeta cu totul inclusiv maneci..asta la 24 grade si ne invelim cu o plapumioara usoara dar noaptea tot timpul o gasesc dezvalita

fetele ce stiti de cefalhematon??? fetitza mea are unul si inca nu i-a trecut si avem deja o luna de zile..este adevarat ca s-a mai dezumflat dar..tot mai este?cunoateti cumva cazuri asemanatoare???..

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

fetelor heeeelp!
nu mai rezist! ieri n-am apucat nici sa fac un dus. Avem colici si mama colicilor! adica asta sper eu sa fie, ca nu doarme decat juma de ora cu chiu cu vai si se scoala urland...ii dau san f des pt ca asta il calmeaza. mancand asa de des, face caca si mai des. aseara am sunat-o pe drita ptr ca am zis ca are diaree, schimb f multe scutece pe zi si noapte. Acum doarme in scoica de vreo ora....eu nu apuc decat noaptea sa atipesc, dar nu f mult...sunt zombi...
Suzeta nu vrea, ma vrea numai pe mine si atat..cu titi din dotare evdent..

Ioana a fost f cuminte,n-am patit asa ceva cu ea,nu sunt obisnuita cu un asa plangacios...

Alina, multumesc f mult ptr detaliile pr baita si masaj. intr-adevar cred ca merita toti banii...Am auzitde tipa asta cred ca la tv, undeva...

N-am apucat sa citesc f multe,dar vad ca Irina mai are bb plangacios...dar tot mantreb daca e ok sa nu doarma decat f putin pe timpul zilei...sper sa nu avem alceva...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

intru si eu putin .....

noi tot cu colici ... avem zile si zile ... fie urlam la maxim ,... si nu am timp de nimic fie zile mai bune ... ca ieri sau azi cand am avut timp sa si calc.....

va pup si va inteleg pe toate.......
si eu mai pun pe bebe cu noi in pat uneori .... mai ales ca acum mi se pare ca e infundata

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

fetelor heeeelp!
nu mai rezist! ieri n-am apucat nici sa fac un dus. Avem colici si mama colicilor! adica asta sper eu sa fie, ca nu doarme decat juma de ora cu chiu cu vai si se scoala urland...ii dau san f des pt ca asta il calmeaza. mancand asa de des, face caca si mai des. aseara am sunat-o pe drita ptr ca am zis ca are diaree, schimb f multe scutece pe zi si noapte. Acum doarme in scoica de vreo ora....eu nu apuc decat noaptea sa atipesc, dar nu f mult...sunt zombi...
Suzeta nu vrea, ma vrea numai pe mine si atat..cu titi din dotare evdent..

Ioana a fost f cuminte,n-am patit asa ceva cu ea,nu sunt obisnuita cu un asa plangacios...

Alina, multumesc f mult ptr detaliile pr baita si masaj. intr-adevar cred ca merita toti banii...Am auzitde tipa asta cred ca la tv, undeva...

N-am apucat sa citesc f multe,dar vad ca Irina mai are bb plangacios...dar tot mantreb daca e ok sa nu doarma decat f putin pe timpul zilei...sper sa nu avem alceva...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Anuc, parca ai descris situatia mea.Bebelina mea sta agatata de mine toata ziua si doarme f putin si atunci cand o tin in brate.si ea are mai multe scaune pe zi, aici au zis ca e ok.Ce o ajuta la colici cel mai bine este ceai din musetel,chimen si fenicul.In rest, toate picaturile, inclusiv infacol, sunt degeaba.Cert e ca si eu de abia daca dorm 2 ore din 24, asta cumulat.Sper sa treaca mai repede perioada asta ca sunt terminata.

Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, o sa trimit sunetele pe mailul comun.

Noi am dormit ca valizele, de la 11.30 aseara, s-a trezit la 4.30 si apoi la 10.30 . Trai neneaca!
Ce am observat eu ca functioneaza la el, baia cat mai tarziu, de obicei la 10.30, apoi colic calm si laptic. Adoarme instantaneu si doarme cam 5 ore neintrerupte.

Constipatia mea am rezolvat-o cu .....mancare chinezeasca, rad eu rad, dar am dat-o in extrema cealalta.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput