Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)
Raspunsuri - Pagina 13
IRINA.C spune:
Neata!Aalina nu as zice ca are bebelul ceva , azi noapte a facut conform mama si copilul, totusi.Deci mutat noi baitza inainte de penultima masa , la 20 spalam Grumetelul.La 21.30 el si adormea....miracol, la 23 ma bagam si eu in pat ca trebuia sa mancam si noi.Mi-a sarit conform cartii masa de la 12 noaptea dar la 2 eram ochila!a adormit relativ repede el , nu si eu
care la 4 m-am mutat in alta camera ...la 5.45 cine urla la ta-su in brate...ochila.La 6 juma asa a adormit si acum la 9 iar papa.Deci chiar dc imi scoate vreo masa oblig raman 2 in cursul noaptii , asa scrie si la carte.Si a adormit repede oameni buni, minune!De altfel am vzt ca a facut cacacila, ceea ce cred ca a fost de ajutor.In ultimele zile desi alimentat la san facea un singur cacacila la pranz si apoi se chinuia cu przt si altele din categoria.
Acum cand as mai dormi nitel bocane nene unul!!!!!!!!!!ca e blocul lui stiu!si radu s-a trezit cu boc boc asta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
damiana spune:
neatza, fetele!
iulia, mersi mult de explicatii!!! 
aalina, ai dreptate!
irinac, suntem alaturi de tine, sa stii! 

crisspy spune:
Neata fetele,
Profit de ocazie sa bag si eu 

pentru fetele care au mai ramas sa-si intalneasca licuriciul.
Eu am avut o noapte buna, bebe doarme de la 7 cand am mancat 50 ml de lapte de la mami de la tzata. Vreau sa va spun ca daca se satura nu am nici o treaba cu el, doarme asa de linistit....

.
Mami incearca dupa sa se mai mulga, da' nu prea iese de fiecare data
.
Vroiam sa va intreb daca la 5 zile ale noastre este suficient sa mancam atat si la un interval de 2,5-3,5 ore?

la toata lumea si o zi usoara
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
IRINA.C spune:
Este f suficient.Sa nu faci pb suptului continuu ca nu ajuta la nimic bun(cel putin asa recomand)
Dc el ia in greutate e tot ce conteaza, la o masa va papa mai mult la una mai putin.Felicitari inca o data pt bebe!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
deliafairais spune:
neatza!
crisspy, nu te stresa! davidutzul meu are maine 7 sapt si uneori mananca 50, alteori 70, alteori dublu. si mananca tot la 2-3 ore (de obicei la 2). el ia f bine in greutate asa ca nu ma stresez...nici mie nu imi e mereu la fel de foame :)
mai sunt cateva zile si ne mutam...abia astept sa fim toate cu bebei in brate! punem sotii la tastat :)))
am o minune de bebel!
deliafairais spune:
lisa...povesteai tu de experienta mamei tale cu termometrul...azi dimineatza la 6 cand l-am schimbat pe david m-a facut varza! si partea nasoala e ca portocaliul ala nici nu iese bine la spalat doar cu masina...trebuie frecat cu mana un pic inainte...o sa fie fun! :(
chiar, fetelor, cam la cat timp schimbati scutecul? eu l-am schimbat in prima luna inainte de fiecare masa, dar acum stiu cand face kk si il schimb atunci, si in rest la 3-4-max5 ore. am 2 prietene cu bebei care zic ca il schimb prea des, ele il schimba de 3 ori pe zi!
david are 6 saptamani
CADIA spune:
delia, eu schimb scutecl dupa fiecare trezire din somn(inainte sa pape) si dupa ce a papat (daca este cazul), si-l schimb cam de cate ori este nevoie
ca nu suport sa stiu ca are ceva in pampers;cand nu stiu, nu-l schimb
dar verific destul de des.Poate este o obsesie de-a mea, dar nici mie nu mi-ar place sa stau neschimbata.![]()
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA delia, eu schimb scutecl dupa fiecare trezire din somn(inainte sa pape) si dupa ce a papat (daca este cazul), si-l schimb cam de cate ori este nevoie edit:miere, nu ne uita cu sunetele promise ![]() ![]() Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse. |
CADIA spune:
auoaleu.....ce adormita sunt, in loc sa editez am "citat"

miere, nu ne uita cu sunetele promise
DarkBendis spune:
'Neata fetelor!
Ehe-he... raportez si eu o noapte cu bebe pe post de Ochila. Nu colici, nu foame, nu scutec plin...nu dom'le, nu avea chef de nani si gata. Ce, aia mari nu au insomnii? El de ce sa nu aiba? Si uite asa ne-a tinut treji pe noi... pe mine pana la 4.. pe tata lu' bebe pana la 5 fara un sfert (i-a facut saracu' sot program artistic de adormit cucantecele si poezii, inclusiv Eminescu ca avem editie bilingva
) ... si apoi a dormit ca boierul pana la ora 9, cand l-am luat cu noi in pat si am mai soilit cu totii pana la 10 jumate. Da' macar ne-am lamurit ca bebe mic 1) e clar de-al nostru, pasare de noapte 2) ii plac poeziile lui Eminescu 3)contribuie la culturalizarea familiei... nu a citit taica-su atatea poezii de nu stiu cand
Acum papam (cu totii) si peste o ora vrem sa iesim in targ, sa-i cumpar la tata lu' bebe cadou si sa-i deschid juniorului cont la banca (are cateva cecuri primite cadou si mai bine stau ele intr-un cont decat la mine in poseta)
A, si noi il culcam pe bebe imbracat in body+salopetuta si sac de dormit (in casa fiind in jur de 20-21 grade)
Pupici la toata lumea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"