Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)
Raspunsuri - Pagina 12
IRINA.C spune:
Suntem aici Lisa...asteptam sa nani nani copilotul...moama ce instructie face cu mine copilul asta, nici un barbat nu m-a "subjugat"atata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
lisa79 spune:
Irina ai fost tare cu "subjugarea"...era cazul nu
? mie chiar imi e mila de tine,pe bune...noroc cu Radu ca te mai ajuta,sot exemplar. Cristi a schimbat o singura data scutecul Anei ,in spital... ca sa nu va zic ca nici sa o tina bine nu stie,parca ii e frica de ea cum e asa micuta.
mi-a ajuns si mie colic calm-ul,sper sa nu il folosesc,bine ca il am. a ajuns in 2 zile si nu am platit nimic in plus,standard shipping
, e bine de stiut.
repet intrebarea,voi inveliti bbii?
eu o culc asa:body subtire,pijama subtire si sarmaluta. pun o paturica de la brau in jos. oare e prea mult???
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Mie mi se pare prea mult. Eu il imbrac cu body, salopeta si un sac de dormit f f subtire din bumbac. Am cam 20-22 de grade in casa.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
am si eu un sac de dormit marimea 0-9,dar mi se pare ca se afunda in el si plus nu e de bumbac. am zis ca o sa o las cu manutele afara,am taiat bine unghiutele si pot sa o las asa,fac sarmaluta numai piciorusele. imi e asa de mile de ea,o aud noaptea cum se zbate sa isi scoata manutele,incercam si asa,vedem cum se odihneste
.
in camera la noi nu e mai mult de 70F(21C) ,dar noi dormim cu patura pana in gat,mai ales eu,care de cand am nascut sunt o friguroasa.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Miere, stiu eu cat ai aspirat, de-aia nici nu mi-am pus problema c-o sa nasc din asta![]()
Irina draga, tare mai patimesti...
Damiana, The happiest baby on the block e o carte scrisa de un pediatru care se pare ca a facut destul de multa valva pe-aici, el crede ca nou-nascutii au probleme cu ajustarea la viata in afara burticii, experimenteaza un asa zis al patrulea semestru si de-aceea plang. El zice ca bebei au un "calming reflex" care trebuie declansat. A dezvoltat o tehnica de calmare a bebelusilor (prin "recreerea" mediului din uter daca vrei) formata din 5 componente. E destul de simplu, sunt chestii cunoscute de altfel, dar care se pare ca functioneaza destul de bine. Unii bebelusi au nevoie doar de cateva dintre ele, unii de toate. Deci cele 5 componente (5s) sunt:
1. Swaddling (infasatul)- simte ca nu e pierdut in spatiu
, e strans ca in burtica. Important ca mainile sa nu-i fie libere.
2. Side/stomach- tinut bebele in brate intr-o parte sau pe burtica
3. Shushing Sounds- le "shashai" in ureche suficient de tare ca sa acoperi plansul lor, altfel nu functioneaza. Unii se calmeaza daca dai drumul la foen, aspirator sau pui radioul pe static
4.Swinging- leganatul cu care el e obisnuit din burtica. Se tine bebele in brate, pe o parte, cu capul in palma si se misca usor capsorul. Miscare asta trebuie facuta usurel sa nu-i zdruncini. Ajuta si sa-i pui in swinguri, sa mergi cu masina si dupa cum observa Cristi azi chiar si plimbarea in marsupiu![]()
5. Sucking (suptul)- san, suzeta, sticla
Dupa cum vezi, sunt chestii cunoscute si folosite, infasatul in sine nu calmeaza, dar mai multe sau toate in combinatie se pare ca da. Eu am vazut DVD-ul in care dr. demonstreaza tehnicile cu diversi bebei si mi s-a parut fascinant cum se calmau, unii mai usor, altii mai greu, dar se calmau pana la urma. Am gasit si pe you tube niste filmulete destul de concludente (doar cu primele 4) cu tatici calmand bebei
http://www.youtube.com/watch?v=WkR_e1L6zxI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=HDvXhu_IaQk&feature=related
Asa, m-am intins cat China, sper ca ati adormit, Irina, intre timp
, aoleu, a inceput Monk la tv. si am uitat complet.
POZE
Iulia 39+
Carla Maria
iuliacris spune:
Si eu ma gandeam cum o voi imbraca, tot asa m-am gandit, body, salopeta si sarmaluta, fara paturica. Si la mine tot 20 si mi-e cam frig desi in Ro ma simteam bine la temperatura asta. Daca fac mai cald mi se usca nasul, sper sa-mi treaca dupa ce nasc, sa pot sa pun si eu 22C.
POZE
Iulia 39+
Carla Maria
miereamara spune:
Foarte interesant.
La noi functioneaza susotitul (feonul, aspiratorul, robinetul de apa,am gasit pe internet sunete inregistrate cu aparatele astea, le-am descarcat, se calmeaza instantaneu la auzul apei curgand si la sunetul scos de feon),si leganatul. Infasatul nu, cel putin nu complet.
Daca va intereseaza va trimit sunetele pe mailul comun.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
iuliacris spune:
Trimite,te rog, Miere.
Io va pupic de noapte buna, ca-i trebuie laptopul lui Cipri. E o figura barbatu asta al meu, dupa ce vine de la badminton, se baga in cada sa-si relaxeze muschii cica si face mate, acum ii trebuie si calculatorul, ca nu si-a adus nu stiu ce articol de la birou.
S-aveti o noapte usoara!
POZE
Iulia 39+
Carla Maria
IRINA.C spune:
Miere mi s-a trezit copilotul, da sunetele nu's si foenul la ora asta nu prea mere, desi ar merita-o.La 2 el a adormit instant pn la 2.40 nani da io nene abia la 4 si la fara un sfert 6 iar plangacios.HMMM
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Aalina spune:
Buna dimineata. Vine si 
Eu de la lisa am invatat ca pot sa pierd dopul linistita si de la miere ca aspir degeaba. Asa ca macar ma menajez
Mai bine il abuzez pe sot. Daca tot nu nasc macar ma aleg cu ceva. Am o stare super ok, doar ca ma misc tare greu. In rest... nu am nici o treaba cu nasterea, nici fizic si nici psihic. Zici ca nu ar urma chestia asta asa relaxata sunt.
Iulia poate asteapta copilul sa terminati treburile. Burta parca si la mine a coborat dar degeaba. Multumim de info.
Damiana incearca urcatul pe scari daca plimbarea nu merge. Eu am umblat zilele astea dar degeaba asa ca...Aaa si nu te enerva...calm ![]()
Dark distractie faina sa aveti. Cum a reactionat bb la Eminescu?
Venerata cum se impaca fratiorii?
Miere asteptam sunetele.
Lisa eu pe primul l-am infasat noaptea la inceput, iar de invelit nu l-am invelit niciodata.
Irina tot nu dormiti?offff
Sa aveti o zi faina!