Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)
Raspunsuri - Pagina 11
iuliacris spune:
Suna bine, Lisa! O sa-l pun si pe-al meu barbat sa le implementeze daca tot s-a scolit...si sa vezi ce mandru va fi daca-i ies...
POZE
Iulia 39+
Carla Maria
lisa79 spune:
baiii da chiar asa nu mai e nimeni pe aici??? schimbul 2 ??? sau mai bine zis IrinaC,cred ca am mai multe sanse cu tine![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Eu lucrez la teza de master, Lucian a stat azi acasa ca sa se ocupe el de Aidan si eu sa pot lucra.
Da' o sa fac o pauza ca sa ma duc sa-mi fac manichiura ca maine ies la dinner si movie cu fetele
.
Iulia scoatem majoretele?
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
irina(miere),cand il lasi pe luc cu Aidan,le lasi papa laptic sau formula?
eu inca nu l-am lasat pe Cristi singur,nici nu stiu daca s-ar descurca.
in legatura cu colic calm,am inteles ca pateaza tare,tu cum il administrezi lui Aidan?
DarkBendis spune:
Miere... bine ca mi-ai adus aminte
... si io trebuie sa-mi fac manichiura (maine sigur nu o sa am timp). Ca doara vine maine gasca sa-mi sarbatoreasca barbatul... si daca de sunculite nu am cum sa scap (eventual sa le maschez cu vreo rochita fru-fru) macar unghiile sa fie "facute"

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Miere, eu zic sa mai stati un pic cu majoretele ca nu vreau sa nasc in week-end. Incerc sa nu fac prea mult efort, desi am aspirat azi, da' n-am patit nik. S-apoi merge si barbatu-mio la badmintonul de adio in seara asta si cica o sa fie rupt de oboseala in noaptea asta si maine, asa ca nu-i bine sa nasc inca
. Si nici masina nu-i curatata inauntru si-i si frig afara...
Dark, ce conteaza sunculitzele daca-i rost de distractie
...
POZE
Iulia 39+
Carla Maria
iuliacris spune:
Pai Lisa, trebuie sa se descurce Cristi daca n-are de ales. C-asa invata.
POZE
Iulia 39+
Carla Maria
miereamara spune:
Haha, Iulia dc ai sti cat am dat eu cu aspiratorul, doar, doar o sa nasc, sa iti spuna fetele, incepand cu sapt 38 bagam aspiratorul la doua zile, si am ajuns la 41 de saptamani![]()
Lisa, Aidan mananca formula cand sunt plecata, la noi baza de formula, nu se satura doar cu sanul.
Colic calm pateaza,e ca o cerneala, dar are o seringa si ii administrezi direct in gurita, intre falca si gingii, ca la medicamente.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
fetelor,voi inveliti copii noaptea?
Anuta mea (sa bat in lemn) e mult mai bine cu br=urtica de cend iau eu medicamentele. o mai doare dar nu asa de tare,plange max 5 min si gata,adoarme
,sper sa o tinem tot asa,oricum,trebuie sa imi ajunga si colic calmul. am intels ca e bun si cand ii apr dintisorii.
a inceput sa stea mai mult timp treaza,azi s-a uitat asa de fix la mine ziceai ca ma vede,de abia astept sa inceapa sa imi zambeasca si sa gangureasca. acum scoate sunete ciudate,faine,dar cred ca se aude ea pe ea si ii place![]()