Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

HELP

fetele care cunoasteti un avocat bun
AM nevoie de o consultatie/discutie de principiu..pe subiectul o relatie cu banca

ps: sorry pt off topic

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, Colic Calm-ul asta, este asa de bun???Merita sa-l cumparam si sa-l dam piticilor nostri????

alinukeu stau in zona parcului Dr Taberei deci nu mi-ar fi prea departe, dar mai stau putin, sa treaca cele 6 sapt, sa ma mai obisnuiesc cu programul piticei, sa am cu cine sa o las.....
Ca daca ar fi dupa mine, si maine as merge la sala.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sa scriu si eu repejor!
poate poate vor si restul fetelor sa nasca odata(rade ciob de oala sparta)
Alina,frumoasa poveste
vazut ,admirat licurici pe mailul comun
am primit un costumas din tara pe care scrie licurici
cu constipatia...am reusit,in sfarsit, cu 2 supozitoare si cu pastilele date de medic care se numesc senna lax si vreau sa va zic ca ieri nu am suferit de colici. sa vedem azi,poate o ajuta si pe fata un pic ca a facut kk de 3 ori.
bebelusi,ma bucur ca functioneaza si la tine siliconul,eu asa o mai prostesc cu suzi cand vrea sa adoarma la san,hop suzi in gura si crede ca e titi...ce mama rea sunt
in legatura cu colic calmul,eu inca il astept.
Anei inca tot ii curge ochisorul,dar nu cred ca e de la canalul lacrimar ca are lacrimi ,am inteles ca pot sa faca reactie adversa de la picaturile din spital. acum am observat ca la celalalt ochi are un fel de semn pe pleoapa ,micut,dar vizibil pt mine,e o piele dubla...poate trece. o sa vedem la medic cand mergem.
ieri am facut baita si masaj,asa cuminte a stat,noaptea a adormit destul; de bine,m-am trezit de 3 ori. in prima parte a noptii doarme dusa,fara sa zica nik,dupa aia scoate tot felul de sunete si ma tot trezeste. dupa ce pleaca mama,ne mutam inapoi in dormitorul nostru si Anuta singurica in camera,asa cred ca ne vom odihni mai bine.
si voi va treziti la fiecare sunet scos de ei??? a mea se intinde,se chinuie sa isi scoata manutele din sarmaluta...ofteaza...e tare mortala

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pt consipatie eu am luat dulcolax este un stool softner si mai foloseam supozitoare cu glicerina. Dar la mine e problema cu colonul, plus ca uneori am sangerari...e naspa, de abia astept sa ajung la doctor.

Mai, eu sunt multumita de colic calm, acum nu stiu dc voi considerati ca merita pretul, sticluta este f mica, ajunge pt 24 de administrari, parca.

Porumbita ai pm.

Lisa de ce o tii si cu mainile infasate, lasa-i mainile libere.
Eu dorm bustean, Aidan gangureste, rade (in hohote, mai nou, prima oara m-am speriat, chitaia ca un soarece), nu ma trezesc decat cand incepe sa planga de foame. Lucian in schimb ii aude fiecare miscare, nu poate dormi din cauza lui.

Bee, superba povestea nasterii!

Mey, mie mi-a spus sase saptamani pana pot face abdomene. V-am spus ca m-a pus sa fac cateva in cabinet (la 4 sapt de la operatie), nu m-a durat nimic. Eu am un aparat special pt abdomene si presiunea nu e atat de mare. Sase luni mi se pare foarte mult, dar fiecare isi cunoaste organismul mai bine. Va anunt io daca mi-a crapat operatia.

Hai ca mai viu io mai incolo

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Nimic . Pe ei nu-i deranjeaza sughitatul, e diafragma nematurizata (lucru normal)

Mersi mult Dark . Lui Vlad ii dadeam o picatura de lamaie dar era mai mare. Acum la Liviu ma stresa cand sughita ca nu stiam ce sa ii fac.

Mergi la inceput

miere,am citiy (the happiest baby on the block) ca bbii pana la 3 luni se simt cel mai in siguranta daca sunt infasati. au impresia ca sunt in burtica. da un search pe youtube.
ii dau drumul la manute dupa prima parte a noptii.
merg sa citesc povestea lui bee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Venerata 5 kg??????? Si ai dat jos 10???????? Mamaaaaaaaaa...ai invidia mea vesnica

Aalina, imi dau seama ! Iti dai seama cat ma bucur eu ca am slabita, ca eram cam balenuta (87 kg la inaltime 1.65) inainte sa raman insarcinata. Adevarul este ca la prima sarcina m-am ingrasat 13 kg, si nu le-am dat jos pe toate. Am ramas cu surplus de care n-am reusit sa scap. Poate acum este momentul sa dovedesc mai multa ambitie si sa slabesc mai mult . Macar inca vreo 10 kg.

Mergi la inceput

bee,foarte frumoasa povestea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Aalina, stai linistita ca nu va parasesc, mi se pare ca mi s-a lasat un pic burta, dar nu-s chiar sigura, desi cred ca ar trebui din moment ce coboara d-soara, in rest nici un semn, nici o contractie, dop or alte celea.
Eu sunt tot in pj si e amiaza, am vorbit la tel cu mama si cu sora-mea si m-am intins, nici macar dus n-am facut inca...

Lisa, si eu tot dupa the happiest baby on the block o sa ma ghidez, tie iti functioneaza cele 5s? A vizionat si Cipri DVD-ul duminica, asta e singura lui pregatire in materie de ingrijit bebei. O sa avem un fun...

Alina2700, frumoasa poveste!

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

iulia sa stii ca functioneaza foarte bine s-urile.

Mergi la inceput