Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(135)
Raspunsuri - Pagina 21
DarkBendis spune:
PYC, felicitari, sa creasca mare-mare Paul, sa fie sanatos si fericit, si numai bucurii sa aveti impreuna! 

Bine ati venit acasa, refacere usoara si laptic mult!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Sab 15 pic ori 3 pe zi nu mai mult.Altereaza cu altceva sau injumatateste doza, dar eu recomand alternarea(nu cu espumisan pt ca , comtine tot dimeticona) pup
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
cami_antonia spune:
IRINAC MERCIC MULT DE RASP ... EU CREED CA AM DAT CAM MULT ... VOI REDUCE ... DA CEAI CAND II POT DA???? AR FI BUNA O LINGURITA DE TEI ... POATE I-AR MAI TRECE COLICII ... VOI CU CE STAPANOTI COLICII????
Camelia
Naty spune:
Buna!
alina2070 frumoasa poveste!
stellutza felicitari!
crisspy tare dulce bebe Razvan!
alinuk ai PM.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
porumbita:
- pe mine m-a durut operatia cam 4 saptamani;
- zici ca scoate zgomote pe nas cand respira? sau respira mai sacadat? Noi le avem pe amandoua
Eu o culc la fel ca bebelusi - body + bluzita + pantalon + paturica pana la brau, cu manutele afara.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
bleuberry spune:
Buna,Alinuk
Si eu am avut ceva probleme cu Brd si m-a ajutat cineva.Daca iti activezi pm iti pot da numarul de telefon.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk HELP fetele care cunoasteti un avocat bun AM nevoie de o consultatie/discutie de principiu..pe subiectul o relatie cu banca ps: sorry pt off topic Alinuk mamik de Andu mik si Teo voinik nasterea - ca un cadou www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
Selene_Bunny spune:
Io-s moarta pe ziua de azi... Si de ieri... Daria nu mai doarme mai deloc peste zi... Poate 1 ora jumatate, asa, dar din bucati... Azi a marait + plans continuu de la ora 11 dimineata pana acum o ora... M-a terminat... Si am si de lucru... La un moment dat, am intrat nervoasa in camera si am strigat la ea, "Daria, pai se poate asa???", si ea s-a pus pe ras + gangurit...
Dar n-a tinut-o mult... M-am pus sa-i fac "bazzzzzzz" si "vrummmmm", da' de se potoleste... Ti-ai gasit, a inceput sa tipe - efectiv sa tipe, nu sa urle, planga si de-astea - la mine, sa tac, ca o enervez... 
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Selene_Bunny spune:
A, si m-am rastit la matusa, care nu are altceva mai bun de facut decat sa-mi spuna ca e vina mea ca e asa, ca nu i-am facut program... Ca al ei copil a fost asa si asa, mai cuminte, adica, nu sa urle ca disperatu', ca ce cred eu, ca ea nu stie nimic?
Ba da, ma gandeam, stie sa dea din gura, ca n-a zis "da fata incoace si du-te lucreaza / spala-te / mananca / orice altceva..."
A, si ma costa botezul vreo 10 milioane, ca deh, cica asa e frumos, sa faci si masa la restaurant... 
Ma duc sa mananc pana nu adorm pe taste...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
lisa79 spune:
dar fericita![]()
dupa programul de nesomn de ieri(multumesc IrniaC pt raspunsuri
),i-am dat sa pape la 10PM ,a dormit pana la 2Am,cand i-am facut o sticla de formula de 120ml(mult),care a ras-o si s-a trezit la 6AM,nu am dormit atat de muuuult
! bine ca eu tot nu m-am bucrat de somn neintrerupt pt ca in jurul orei 5AM(ora ei obisnuita de masa) a trebuit sa mam trezesc sa ma mulg un pic ca imi puscau sanii. a luat-o mama la 7 dimineata,eu am mai dormit pana la 11AM
. ma simt mult mai bine.
fetelor,sincer ,ajuta laxativele pe care le luam,eu de cand iau,chiar daca o doare burtica,sunt dureri pe care le tolereaza,nu imi mai plange ore
.
felictari noilor mamicute
asteptam licurici de dya,aalina,iulia
Ira_liza,ziceai de Eliza,ca s-a inecat...ce ai facut?? a putut respira singurica?
Ana mai doarme cu gurita deschisa,am inteles ca nu e bine,am curata-o de mucisori.
Miere,i-a placut la Aidan de cutzu??? cum e pisoiul? e interesat de bb?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Pisica nu e interesata de copil aproape deloc. Mai vine uneori sa ii miroasa fundul
, dar o tuleste repede. Blaze (catelusul, care apropo, este mai mic decat pisica mea) a fost interesat de Aidan, l-a lins pe cap si era sa il insface de un picior (in joaca), dar a fost Sanzi pe faza si l-a ferit.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery