Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 8
manuelutza77 spune:
ceau,fetelor ce mult ati scris ,eu nu am mai avut calculatorul ,am cumparat altul ,am sa citescdin urma si revin
julax spune:
Gabi,daca poti sa-mi trimiti adresa de mail pe PM,as vrea sa ma ajuti cu poza ,ca am descarcat eu picasa,dar nu m-am dumirit inca cum fac.Banuiesc ca poza cu ghiocelul o aveai si ai facut un colaj...Merci,oricum
Manu,asteptam sa scrii mai des.
Eu am fost azi in oras si mi-am luat o bluzita si o esarfa,de care sunt incantata
.Am cautat ceva hainute pentru un bebe mic,dar nu m-am putut hotari ,asa ca mai merg saptamana viitoare
O seara frumoasa si un 1 martie minunat!Mai scriu si maine ...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Iulia, ti-am raspuns la PM si ti-am dat adresa de mail.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
manuelutza77 spune:
noi acum invatam sa mergem in picioare si nu prea are curaj ,adika a si mers dar a cazut si acum ii e frica se pune in fundic si plange ,toata ziua ma plimba de manuta ,nu sta o clipa,sper sa-si dea drumul la mers cat mai repede ca ma cocoseaza toata ziua ,altfel e un mancacios de numa,ar manca intruna ,noroc ca nu e grasut(e chiar slabut)
CamiM spune:
De 1 Martie primiti in dar de la noi un martisor 

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
gabitzam spune:
Multumim, Cami
Doamnele mele, sa avem o primavara minunata, impreuna cu martisoarele noastre cele mai de pret ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
ClaudiaH spune:
Va urez si eu sa aveti parte de o primavara frumoasa si plina de bucurii!
Am "bricolat si eu vreo cateva felicitari: una de la Lucia pentru nasii ei, una de la Stef pentru nasii lui si una cu noi toti pentru prieteni&co. Pe cea din urma v-o dedic si voua. Le peteti vedea aici.
Va pup pe toate, noapte buna!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Va urez si eu sa aveti parte de o primavara frumoasa si plina de bucurii! Am "bricolat si eu vreo cateva felicitari: una de la Lucia pentru nasii ei, una de la Stef pentru nasii lui si una cu noi toti pentru prieteni&co. Pe cea din urma v-o dedic si voua. Le peteti vedea aici. Va pup pe toate, noapte buna! mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
tare frumos!Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
manuelutza77 spune:
A venit primavara !!ieri de 1 martie ne-am plimbat toata familia in centru (la noi a fost un targ de martisoare in centru)a fost soare si vreme calda ,de mult asteptam
ClaudiaH spune:
Iata ce am facut noi de 1 Martie.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008