Mamici cu 2 pitici (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Am stat si am bricolat o felicitare de Martisor, sa le dea baietii bunicelor, impreuna cu un martisor. Cred ca o sa le dea pe spate pe amandoua :D Ia vedeti aici ce mi-a iesit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Super! na, anul asta noi n-avem... cu raceala puilor mi-a iesit complet din gand asta...

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui julax
Gabi,super felicitarea,chiar cautam ceva de genul sa pot pune pozele copiilor?Ai putea sa-mi trimiti pe mess saau e prea lung programul?

Iulia, eu colajul l-am facut din Picasa, din program, pe care il poti descarca de la http://picasa.google.ro/

Daca nu ai timp sau nu reusesti, trimite-mi pe mail pozele, textul, si iti fac ceva similar cu a mea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Gabi, multumesc muuuuult de tot pt idee
Ia uitati ce mi-a iesit, martisor virtual

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Azi am fost toata dimineata la cumparaturi; mai mult cascat ochii prin magazine ca nu mai am rabdare sa probez sau sa caut ceva cu care sa-mi stea bine. AM devenit o sleampata, nimic nu-mi place cum imi vine, de fapt nu-mi place noua mea "silueta" si in consecinta orice as pune pe mine nu-mi place. Dar... am fost sa vad ce mai este si s-o mai plimb pe mama caci saptamana viitoare zboara inapoi in Romania. Intre timp calculatorul a urcat ceva poze poze pe net. Iata-le! E si un filmulet cu Stefan care danseaza dupa o melodie de-a lu' Bob Sinclaire.

Va pup si va urez un week-end frumos!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor! nu da nimeni o cafea? hai ca dau eu..
Imi fac de cap ca sunt singura acasa cu mandrele zilele astea (vorba vine imi fac de cap ca am si mai putin timp pentru mine)

Ma duc sa citesc sa vad ce ati facut..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Gabitza, Oana superbe martisoarele!!!

Claudia mai ce dansator si tu acolo.., am vazut si pozele e dulce foc papusa mica!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai, Oana, cat de frumoasa a iesit si felicitarea ta!!

Mergi la inceput

Gabi, daca nu m-ai fi inspirat tu..... poza cu florile e facuta de mine, cea cu Ana de sotul meu iar cea cu Paul de frate-meu.
Imi pare rau doar ca-i cam tarziu sa le fac pe hartie, desi poate le duc luni si vor bucura bunicii si matusile/unchii chiar si dupa 8 martie...

1 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,spertare cum danseaza Stefan,cat despre Lucia,e o grasunica simpatica foc
Gabi,o sa incerc maine sa descarc programul,oare trebuie sa am cont pe picasa?Vad maine,daca nu,o sa iti trimit pe mail pozele,mi-ar placea sa le fac pana luni
Oana,superb si martisorul tauIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,era sa uit,merci de cafea,esti draguta,ca de obicei
Am avut o zi mai agitata,de fapt eu am fost mai indispusa,vroiam putin timp pentru mine,doar pentru mine si abia acum ,ca v-am citit am reusit...
Noapte buna!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput