Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 6
OanaRusu spune:
Iulia, nu mi-e mie de pozele mele, nici vorba, poza de pe locul 2 e super, si mi-a mai placut tare mult a lui Crengu (pe care nauca ce-s nici n-am votat-o
), si una cu un baietel in geam, asta depinde de gustul fiecaruia, pe mine m-a surpins (Ce naiva sunt
) negativ sa aflu ca voturile se "cer" asa, land la rand oamenii si cerandu-le votul... na, anul trecut si eu am fost spamata si stiam ca a fost f blamat "jocul" asta, de aia ma mir de forumista veche sa faca acelasi lucru.
Mai fetelor, nu stiti ceva reteta de biscuiti cu unt, fara albus, sa-i pot da si fetei, ca ii curg ochii dupa biscuitii lui frate-sau - si as vrea sa evit albusul pana la 1 an.
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Buna fetele!!!!!!!!!
Repede ca nu prea am timp,referitor la pozele din concurs, va spun ca eu nici nu aveam de gand sa-mi scot poza in evidenta. Am considerat ca cine o vede si o sa considere ca merita o steluta, doua, trei , o sa o voteze fara sa fac eu spam. Oricum, sunt constienta ca nu e a mea cea mai tare si am participat de dragul de a avea si eu acolo o poza.
Asa ca, nu ma agit deloc cu asta , mai ales ca am vazut ce circ s-a facut cu miresele.
Care e poza de pe locul 1 acum? Voi cum vedeti care are cele mai multe voturi? S-a facut vreun clasament?
Oana, nu conteaza ca nu ai votat poza mea. Stiu ca sunt foarte multe poze frumoase, mai frumoase decat a mea.![]()

Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
Am vazut acum ca s-a pus clasamentul.
Gabi, felicitari pentru pozitia ocupata. 
![]()
A cui este poza de primul loc?
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ClaudiaH spune:
Buna, fetele!
Eu am fost cam ocupata zilele astea: umblu aiurea dupa cai verzi; ma mananca undeva sa vreau sa lucru dupa ce implineste Lucia 1 an si tot umblu sa ma pun la curent cu ce tre' sa fac, unde sa ma duc, etc.
Despre poze... eu n-am avut timp nici sa le vad pe toate, asa ca nu m-am omorat cu votatul. E clar ca se voteaza mult pe ideea cine pe cine cunoaste si nu neaparat pe cele mai frumoase asa ca nu stiu de ce aveati asa expectante mari. Nu fiti dezamagite, important e ca aveti poze care sa insemne mult pentru voi, pentru inimioarele voastre si aveti cu ce sa va bucurati ochii.
In rest suntem super-ok. Merg incet pe drumul intarcarii, deja Lucia nu mai suge decat dimineata o masa. Nu pare sa simta lipsa sannului asa ca suntem ok amandoua.
Tre sa fug, va pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
gabitzam spune:
Am stat si am bricolat o felicitare de Martisor, sa le dea baietii bunicelor, impreuna cu un martisor. Cred ca o sa le dea pe spate pe amandoua :D Ia vedeti aici ce mi-a iesit.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
julax spune:
Oana,am o reteta de biscuitoi,doar cu galbenus,dar nu cu unt,ci cu ulei.oricum,banuiesc ca ai putea sa pui doar galbenusul in reteta care o ai.Daca doresti,postezz reteta![]()
Gabi,super felicitarea,chiar cautam ceva de genul sa pot pune pozele copiilor?Ai putea sa-mi trimiti pe mess saau e prea lung programul?
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Oana,uite reteta de biscuiti(vezi daca iti convine):
4 linguri de ulei
1 lingura zahar
150 gr faina(aproximativ)
1 ou(poate fi doar galbenusul)
1 varf cutit bicarbonat
1 varf cutit sare
5 linguri lapte receSe freaca uleiul cu zaharul.se adauga oul intreg ,sarea,bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de lamaie si laptele.faina se adauga la sfarsit.Se framanta o coca si se da la rece pana cand se intareste(eu o las la frigider cam 15 min).Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm,pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme.se aseaza intr-o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 min.
Mie imi cam 20-25 de biscuiti.
e simplu si sanatos.Pot sa pun ce ulei doresc si de asemenea faina(am luat de la plafar faina integrala de grau si secara).
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Claudia,sa inteleg ca iti cauti de lucru?Si Lucia cu cine va sta?
Gabi,m-am uitat iar la martisorul care sigur ii va da gata pe bunici.Vreau si eu...Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
'Na seara!
Iulia, am inscris-o la gradinita (sunt gradinite care au locuri si pt. copii de la un an), aasteptam sa vedem daca primeste loc sau nu si cautam in paralel si doica (au un sistem de doici autorizate care costa mai mult dar cica e mai bine). Oricum deocamdata culeg informatii despre gradnite, agentia de ocupare a fortei de munca... La mine e mai complicat ca inca n-am lucrat aici si si habar n-am de unde sa incep si de-asta intai prospectez terenul. Am profitat de prezenta mamei ca sa umblu si sa ma interesez, sa stiu ce ma asteapta.
Gabitzam, chiar faina felicitarea. Si noi trebuie sa facem ceva pt. 8 Martie.
Somn usor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Oana,uite reteta de biscuiti(vezi daca iti convine): 4 linguri de ulei 1 lingura zahar 150 gr faina(aproximativ) 1 ou(poate fi doar galbenusul) 1 varf cutit bicarbonat 1 varf cutit sare 5 linguri lapte rece Se freaca uleiul cu zaharul.se adauga oul intreg ,sarea,bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de lamaie si laptele.faina se adauga la sfarsit.Se framanta o coca si se da la rece pana cand se intareste(eu o las la frigider cam 15 min).Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm,pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme.se aseaza intr-o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 min. Mie imi cam 20-25 de biscuiti. e simplu si sanatos.Pot sa pun ce ulei doresc si de asemenea faina(am luat de la plafar faina integrala de grau si secara). Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete ![]() |

Saru'mana, acuma sa vedem cand reusesc sa fac

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor