Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 16
manuelutza77 spune:
Gabi ,merci mult si Bogdan pedaleaza mult in baie ,asa ca ne cautam si noi. Fetelor va doresc 8 martie cu multe cadouri si tot ce va doriti (multe flori pentru toate mamicile)

julax spune:
Uram si noi 8 martie asa cum vi-l doriti!Sa fiti sanatoase si fericite!

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
manuelutza77 spune:
ce fel de cereale putem da la copilasi de la 1 an?eu i-am dat cereale de bebe (humana ) pana acum ,noi facem 1 an peste o sapt
mariaanna spune:
La multi ani fericiti de 8 martie!Sa aveti pimavara frumoasa si plina de bucurii![flo
[flo
]]
Fetelor, ce ma fac, ca m-am pricopsit cu o raceala are nu mai trece.....
Ajutoooor!Stiti ceva remedii naturiste sigure?
Mariaanna
9+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
manuelutza77 spune:
Mariana ,eu zic sa iei cat mai repede oscillococcinum ,este ffff bun ,si sigur ,e un remediu homeopat se ia un tub odata aia e doza ,apoi se repeta ,eu i-am dat si la Bogdanel si a mers ,Karina spre ex a avut si febra si ia trecut doar cu asta
OanaRusu spune:
La multi ani mamicilor
Mariaanna, noua homeopatul ne-a recomandat un capacel de osccillo de 3 ori pe zi la debutul racelii, apoi 1-2 capacele pe zi.
E important felul cum iei, sa nu consumi nimic 15-30 min inainte si dupa doza, se pun "bilutele" sub limba fara a le atinge cu nimik - si se sug.
La copii le dau de fiecare data cand bantuie racelile, am luat si eu si in sarcina si in alaptare, chiar daca am avut subfebrilitate tot numai cu oscilo am tratat - si ceai de musetel cu miere, lamaie cu apa.
Sanatate ![]()
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
mariaanna spune:
Sarumana de raspunsuri!
Dar azi oricum nu ma de unde sa iau.O sa astept pana maine.Febra nu am facut inca, dar am nasul infundat, gatul ma cam doare si capul...Mai incerc azi toata ziua cu lamaie si ceai cu miere.
Mariaanna
9+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
gabitzam spune:
Dedicatie speciala de la Andrei pentru voi:
Astazi este ziua mamei, zi frumoasa ca si ea, toate florile din lume ti le-as da, maicuta mea!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Ada_S spune:
La multi ani

, dragele mele, sa aveti o viata frumoasa pana la adanci batraneti.... eu imi doresc sa ramanem la fel de bune prietene muuuuulti ani de acum incolo.
Ada_S spune:
Hai ca am facut cafelutza.....va astept sa povestiti cum ati petrecut ieri![]()
Noi nu am facut ceva special...ne-am vizitat mamele....ne-au vizitat si ele pe noi si a trecut weekend-ul.
Va pup si tare imi place sa citesc ce scrieti sa vad poze cu voi si piticii vostri... pacat ca nu am timp mai mult....
Mariaanna
, iti scriu doar tie din lipsa de timp.... nu trebuie sa te scuzi daca nu reusesti sa nominalizezi, noi am discutata despre acest subiect cat timp tu ai facut pauza...aici scri cat poti, cand poti ca nu se supara nimeni... aici sunt numai fete intelegatoare si frumoase bineinteles
.