Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Albinutzza spune:
Buna
Ma bag si eu peste voi, daca ne primiti si pe noi, ar fi interesant, acum am vazut subiectul cu toate ca am si eu niste ani pe acest site.
Am si eu 2 bondarei: Luca are 3 ani&8luni si Maria 2ani&1luna. Suntem nazdravani mai cu seama cand sunt aman2 acasa. Si luam bolile unii de la altii dar in rest e minunat in 4
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Gabitzam,
piticii tai, parca ii vad pe ai mei, acum vreun an. Am vazut ca ai jucariile agatate intr-un saculet, e din acela ca de mingii, cum segasesc la Ikea?! Ma intereseaza si pe mine, ca jucariile noastre de baie stau stranse intr-o galetusa, si tare nasol e![]()
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
gabitzam spune:
Albinutzza, bine ai venit in grup
Baiatul tau e cu aproximatie ca cel mare al meu ca varsta.
Jucariile de baie sunt agatate intr-adevar intr-o chestie de plasa care se prinde cu ventuze de faianta. Nu este cumparata de aici, e primita cadou. Dar probabil ca se gaseste si pe la noi ceva similar. E buna ca se scurg jucariile de apa si se usuca.
Iulia, jucaria de baie cu pinguinii la fel nu este luata de aici, am comandat-o de pe net din UK, dar se gaseste si aici, am vazut-o pe toate site-urile cu produse de copii. Da o cautare dupa "pinguini Tomy". Este cu baterie, si Andrei se distreaza grozav cu ea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
valentina_22 spune:
Buna fetelor!
Sunt franta si cu moralul la pamanat. Dupa 2 saptamani de cosmar in care toti trei am fost gripati, am zis ca intram pe drumul cel bun. Sambata trecuta am fost la petrecerea Alexandrei si dupa cum se prezentau amandoi speram la mai bine. Mie imi trecuse raceala asa ,ca sa tot petrecem. Dar iata,ca luni Alexandra mi-a facut o figura urata de tot de am ajuns direct la camera de garda. I-au dat tratament dar nu si antibiotic cum speram eu, la rosu in gat. Dupa inca o saptamana de febra, dureri de cap si gat,aseara am ajuns iar la urgenta. Acum i-au dat antibiotic pe langa alte medicamente, dar varsa tot ce-i dau. Si ca saptamana sa se incheie in acelas ton a recidivat si raceala lui Andrei si au si conjunctivita amanadoi. Are o forma agresiva, pur si simplu mizeria acopera complet ambii ochi. Alex este mai bine. Iar eu am racit din nou,ma dor toate oasele, ma doare gatul si as zace numai in pat.
Nu am reusit sa recuperez din urma sper sa citesc zilele astea daca ma voi simti mai bine.
Sper ca voi sunteti bine, iar daca sunt comori bolnavioare printre noi le urez din toata inima insanatosire grabnica!
Va sarut cu drag pe toate si sa ne revedem cu bine!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
manuelutza77 spune:
Gabi ,am vazut pozele de la baita ,ce aveti acolo un suport sa nu alunece ?sta bine in el ? si noi trebuie sa cautam asa ceva,da-mi detali daca poti
ClaudiaH spune:
Gabi, merci de grija dar stai linistita ca nu sunt adepta dieta minune. Mi-am propus sa slabesc cam 3 kg pe luna nu mai mult.
Albinutzza, bine ai venit! Te mai asteptam cu povesti mai multe despre cei doi muschetari.
Valentina, of, mai! Sanatate mult ala puiuti! Refacere rapida!
Iulia, spor la citit!
Peste week-end suntem iarasi plecati asa ca va urez de pe acum un 8 Martie minunat! Sunteti speciale asa ca va urez un week-end special!!!!!
Pupici multi!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
julax spune:
Albinutzza,bine ai venit!
Valentina,imi pare rau!Sper sa treaca curand raceala!Sanatate multa!
Gabi,multumesc de informatie!
Claudia,distractie placuta!Plimbareti mai sunteti
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Manuelutza, da, este un scaunel pentru baie. L-am luat de la magazinul Miniblu, 50ron. Are niste ventuze pe talpa, sa stea prins de baie. Sta Raducu foarte bine in el, are si partea unde sta cu fundul antiaderenta, il opreste si chestia dintre picioare, nu are cum sa alunece in apa. Am vazut si pe site-urile cu produse pentru copii, dar mai scumpe. Da o cautare dupa "scaunel pentru baie".
Deja nu-i mai puteam face baie in cadita, ca dadea energic din picioare si maini, facea balta in jur si pe noi.
Valentina, sanatate multa!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
OanaRusu spune:
Bun venit Albinutzza 

Te-am trecut in lista, data nasterii (a ta) dc vrei sa te "uram" cu la multi ani
cand e momentul ![]()
Valentina, sanatate multa 
Gabi, sa-ti creasca mari puii, frumosi mai sunt
WE placut fetelor, 8 martie cu bucurii 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor