Mamici cu 2 pitici (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Dragelor, cartea de care va vorbeam e de cca 30M asa ca nu prea se incarca pe mail. Asa ca cele interesate o pot downloada de pe rapidshare la linkul: http://rapidshare.com/files/205794987/tdmamb.zip.html Selectati free user si apoi pur si simplu download.
Daca aveti probleme zice-ti-mi si incerc sa va descalcesc. Ca paranteza pot spune ca e foarte faina cartea, are cateva chestii pe care chiar nu le stiam despre diete si alimentatie desi am citit o multime de informatii pe tema asta. Inca n-am terminat-o dar pana acum cred ca merita citita.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aseara le-am facut prima data baie impreuna baietilor, si am zis sa imortalizez momentul Puteti vedea poze si filmuletz aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Fetele care vreti cartea va rog s-o luati pana diseara ca as vrea sa sterg linkul; e ilegal ce fac eu asa ca...

Mergi la inceput

Ce simpatic e Raducu cum bea el apa din cada! Iar Andrei dovedeste calitati clare de solist. Tare simpatici!

Mergi la inceput

Andrei facea repetitie pentru serbarea de azi. Am fost la gradinita, au avut "porti deschise" si ne-au pregatit un mic program artistic, cu cateva vantecele si poezii. Din partea gradinitei a fost un tort pentru mamici, iar astia mici ne-au dat niste flori confectionate de ei.

Andrei fata de serbarea de Craciun a fost mai linistit, a stat cu grupul de copii, a cantat in cor cu ei, desi s-a miscat si zbantuit tot timpul. Il vedeam ca are emotii. Poezia nu prea i-a iesit, tot de la emotii. Buzele i se miscau, dar nu iesea nici un sunet, zicea in soapta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Ziceam zilele trecute ca baietii mei nu seamana intre ei, dar umbland printre pozele lui Andrei de la aceeasi varsta cu a lui Raducu am dat de una unde seamana izbitor cu una de zilele trecute cu Raducu. Ia, vedeti si voi, Andrei si Raducu.

Mergi la inceput

Fetele am doua vesti:
1. Azi a fost prima zi in care nu i-am mai dat Luciei sa suga Offf, e greu sa-mi iau ramas bun de la cuibaritul ei la piept dar... incepand de la 4 luni am alaptat-o mereu asa datorita vointei mele ca ea nu a mai fost interesata de san, papa doar cand o palea foamea, ea n-a supt de placere; acum ca primeste mancarica nu mai prea voia deloc asa ca incet incet s-a dus. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea.
2. Acum ca nu mai alaptezam inceput atacul cu toate resursele impotriva kilogramelor. Urati-mi succes!

Gabi, nu se vad pozele.

Mergi la inceput

Pozele sunt aici, ultimele doua: http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/Diferenta#

Claudia, imi pare rau ca nu mai ai pui mic la piept, imi amintesc sentimentul de la primul copil. Succes in lupta cu kilogramele. Incearca ceva care te face sa slabesti usor, pe timp mai indelungat, dar sigur. Nu te apuca de diete-minune, cu care sa slabesti 10 kile intr-o luna, ca le pui la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,multumesc mult pentru link,am si inceput sa o citescspor la slabit!cat despre intarcat,e greu.Eu am plans putin,am trait un sentiment ciudat...dar a trecut repede
Gabi,ce frumos ca baietii fac baie impreuna.Imi place jucaria aceea cu pinguini.De unde ai cumparat-o?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!
ClaudiaH,Julax,Oana,Manuelutza,, multumesc de incurajari!
Gabitzam, faine pozele!
Si no am avut carnaval, cu haine confectionate din hartie creponata.Au fost super frumoase.Le-am admirat pe mamici pentru creativitate.
Va pup!

Mariaanna
9+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput