Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 12
julax spune:
Oana,nu m=am gandit ca nu-i place la bunici,ci ca tot mai bine-i acasa
Claudia,si in cazul nostru Ioana pare sa progreseze mai rapid,cel putin pana acum....
Crengu,
,cred ca s-a invatat minte Cristian si nu v-a mai experimenta nimic in ceea ce priveste siguranta Riannei
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
manuelutza77 spune:
Prezenta si eu la
,Claudia imi dau seama acum din ce ai scris despre puiuti ca chiar daca sunt frati sunt diferiti ,eu am tot comparato pe Karina cu Bogdan ,Karina care a mers mult mai repede si a vb repede dar Bogdan intelege si el foarte multe si chiar ne vorbeste cum poate el pe limba lui ,asta e daca nu are chef sa mearga ,o sa mearga si el intro zi ,eram nerabdatoare sa-l vad ca merge. Felicit si eu pe Daniel .LA MULTI ANI!!

julax spune:
Crengu,chiar ca sunt frumoase martisoarele

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia 
Crengu, cu placere 
Claudia,
, asa sper ca-i tare la cap
eu am cazut din patut (m-am catzarat pe grilaj) la 10 luni. N-am prea multe leziuni ![]()
asa cred eu
si pana la Ana nu prea o credeam pe mama ca am fost in stare de asta, Paul a fost precaut si el ca Stefan al tau. Insa Ana n-are nici un pic de stare sau simt al pericolului, na, inconstienta ca mama-sa ![]()
Va pup, fug la prunci 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
Ada_S spune:
Buna fetele
mariaanna
, bine ne-ai gasit. Vezi ce mult se bucura fetele pt tine?
Pana nu uit: cred ca si iulia merita un
special de la tine, ea a aflat prima si ca o prietena adevarata nu a zis nimic la nimeni sa nu iti strice surpriza si banuiesc ca i-a fost greu sa se abtina mai ales ca noi tot mai intrebam de tine.
Cami
, super tari fetele tale, trebuie sa fi foarte mandra.
zsuzsu,

pt Dani sa cresteti mari si frumosi.
Oana, super tare martisorul lui crengu, felicitari...... Crengu tie felicitari ca ai asemenea comori
.
Noi suntem mai bine, doar Alvin mai are nitel de febra, speram sa scapam de tot cat de repede. Alexander a slabit destul de mult, de la 7600 gr a ajuns la 7200 gr, speram sa recupereze repede desi e foarte greu ca e cam mofturos cu mancarea, nu vrea numai san si nu prea ii mai ajunge.
Sunt chemata la datorie,
toate fetele
ClaudiaH spune:
'Neatza, fetele!
Crengu, ce domnisoara mare e Rianna! N-am mai vazut-o demult in poze.
Manuelutza, iti inteleg tare bine nerabdarea de a-l vedea mergand. Imi amintesc de petrecerea de taiare a motului a lui Stefan cand toata lumea ma intreba mirata: "cum inca nu merge?" incat incepusem sa ma panichez ca de ce nu merge copilul. Putini remarcasera ca stia sa infileteze/desfileteze sau ca insira pe ata macaroane fara sa aiba vreo problema in a nimeri gaura ori ca stia perfect locul tuturor obiectelor in casa. Toate astea erau chestiuni precoce pentru varsta de un an insa singurul lucru evident pentru ceilalti era ca nu merge inca. In multe directii (mers, vorbit) fetele sunt un pic mai precoce decat baietii. In fond si la urma urmei fetele si baietii isi dezvolta aptitudini diferite de unde in final vor rezulta diferentele intre sexe. Si nu in ultimul rand si diferentele intre indivizi trebuie sa se intrevada din frageda pruncie. What ever, ceea ce voiam sa spun era: "slava Domnului ca suntem diferiti!"
Oana, nu prea pari deloc "cazuta in cap"

Gata, timpul liber a expirat. Trebuie sa fug.
Voiam sa va mai intreb despre cand si ce mai mananca puiutii vostri mai mici si sa va spun ce papa si fi-mea. Nu de alta da' ma gandeam ca poate ne mai inspiram una de la alta. AH, si inca ceva, am in format electronic cartea Mihaelei Bilic "Traiesc, deci ma abtin". Cine e interesata sa-mi trimita adresa de mail pe pm si o sa o expediez. Se vede ca am inceput sa ma preocup de slabit, da? Chiar am fugit, va pup, pa!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Claudia, eunu ma pot lauda cu nimic nici la capitolul mancare. Si acum, la 7 luni, Rianna papa extrem de putina mancare solida, pot spune ca doar gusta. Si papa si acum cu placere san, suge des si de aceea probabil nu-i este foame prea mare, isi "strica" foamea cu tzatza pe care o cere incontinuu. Se agata de mine, se baga cu capul in san si impinge cu capusorul, nu se lasa pana nu trage cateva guri de lapte.Daca nu o iau in brate, plange si zice ma-ma-ma-ma si vine dupa mine, nu se lasa deloc, doar e leoaica.
Chiar si acum mai mult arunc decat papa ea, dar ca sa te orientezi papa cam un cub facut in formele de gheata de la congelator, sau dintr-un borcanel mic de mancare de bebe, papa de 3 ori!!!! Dar gusta de toate si nu papa nimic.
Ii mai dau bucatele de legume sa le morfoleasca cu gingiutele, suge din morcov, ardei, biscuite, etc.
Si intr-adevar , mare dreptate ai, suntem diferiti. Si eu caut asemanari di deosebiri intre ei, de ex, Cristian la 7 luni avea un dintisor.
Cristian a zis clar ta-ta prima data, Rianna zice ma-ma-ma si eu ma infoi in pene de mandra ce-s.
In tot cazul nu ma mai stresez de comentariile altora, doar am zis ca la al 2 lea, nu ma mai iau dupa toate babele binevoitoare, acum eu sunt experta.![]()
AdaS, multa sanatate lui Alvin.
Iulia, voi cum mai stati cu tusea?
Oana, Ana ta e mai zgubilitica, este mai miscareata .
Si eu sunt mandra cu copiii , mai ales cand se uita lumea dupa noi cu drag.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ClaudiaH spune:
Crengu, nu vorbeam de laude; nu cred ca a manca sau nu e un lucru cu care sa te lauzi/rusinezi. Ma intrebam asa, ca orar de mese, cam cat si ce ca nu mai stiu ce sa-i dau. Nici Lucia nu e campioana la mancat, o sa revin cand am mai mult timp sa povestesc ce si cum. Si nici nu tre' sa fie campioana la mancat caci mai tarziu o sa se chinuie sa rabde de foame ca sa aiba silueta. Eu nu vreau fata grasa, mi-e deajuns cata grasime am eu.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Ai dreptate Claudia.![]()
Crengu
crengu75 spune:
Eu i-am facut supa de legume, le-am pasat si le-am pus in forme la congelator. Am pasat fparte fin si carnita de pui si am pus-o tot la congelator in forme. Scot cate un cubulet si ne jucam asa cu el pana il papa. Mai pun branzica sau ou peste cubulet. Sau pun un cub de legume si unul de carne.
Papa si fructe, mar, para, babana , simple sau cu branza sau biscuite sau cereale.
As dori sa introduc de acum si ficatel.
Nu prea bea apa sau suc, nici cu biberounul nici cu cana cu cioc. Poate se satura cu lichidele de la san. Nu stiu ce sa zic.
Si e genul porcusor, adica se murdareste intr-un hal fara de hal cu orice ii dau. Cristian deschidea o gura maaaaaaaare si ii bagam totul, nu se murdarea deloc. La asta mica, cu o lingura de piure ma face si pe mine si pe ea. Cum ii bag in gura se apuca si da din buze , ma stropeste, se joaca , n-are nici o treaba. Cu un biscuite mic din ala de bebe, se freaca pe la gura, pe la nas, pe toata fata, apoi da cu el pe masa, intinde bine cu ambele maini si apoi bate cu palmutele peste ce a intins. Calumea, nu? ![]()
Crengu